- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #250.781
Çok güzel olur canım mutlaka yap ♡Ya kızlar bana bir akıl verin ben akşama güzel bı masa falan kurmak istiyorum ama benim minik bir kizimda var pek durmuyor, şöyle kolay ama şık bir sofra istiyorum . Bı de biraz süslenmek istiyorum ama sizce elbise giysem abartı olur mu evin içinde topuklu ayakkabı falan resimlerini ekleyeyim size birazdan bı bakın
Diiggmiiibi ben yapamadim
Akıllı olun banliyken bile gelirim ben ahahahhaahOlsun sen uzaklqrdn geldinbanlar ulkesinden :d
Kalin orda yilbasi dedigin nedir ki
Bende yapamıyorumannemlerdeyiz ama 12den önce eve geçecez araç bulursak
Sayemde ciniimmAkıllı olun banliyken bile gelirim ben ahahahhaah
Ay cok guzelms yok kuzum abarti degillllBu abartı mı sizce ev için daha önce hiç bu tarz şeyler yapmadım daa
Hayır gayet hoş bence güzel bir makyaj da yaptın mı yansın gecelerBu abartı mı sizce ev için daha önce hiç bu tarz şeyler yapmadım daa
Allah razi olsunSayemde ciniimm
Bana kalsa hiç gitmicem de kardeşime kıyamadık masum masum baktı gözlerimeKalin orda yilbasi dedigin nedir ki
Sayemde ciniimm
Ay cok guzelms yok kuzum abarti degillll
Yanamiyor geceleerr kızım bu aralar fena valla o uyusun diye beklerken bizim pil bitiyoHayır gayet hoş bence güzel bir makyaj da yaptın mı yansın geceler
Ahaha belki bugün size bir iyilik yaparYanamiyor geceleerr kızım bu aralar fena valla o uyusun diye beklerken bizim pil bitiyo
He gec yattik gec kalktk
Bundan sonra sporla beraber guzel zayiflicaz
Egoist misin kizbu havada dondurma yenmez
Onun hatirina o zamanBana kalsa hiç gitmicem de kardeşime kıyamadık masum masum baktı gözlerime
Yenekler yapiyorum cesit cesit
menyyu de bakimOnun hatirina o zaman
Bizimki içlik giymezse gelir gelmez ben bı şey bilmiyorumFavelayn elbisede fikirde cok guzel ben bazi ozel gunlerde yapiyorum-dum . Esimde giyer guzelce restrnda gibi takilir resm falan cekilirz ani kalir. sonra ev moduna gecer koltuklara yayiliriz ey gidi gunler hayatimin kizmdn onceki gunleriii
Etli nohut pilav firinda tavuk patates ce eristeli nohut corbasimenyyu de bakim
Bütün hayallerimize kavuştuğumuz bir yıl olsun inş.
Mutlu seneler....
9.Takımdan sevgilerle
Sizede mutlu yillar kizlaaarrSelamun Aleyküm canlar
Yeni yılda SaglıkMutluluk Huzur Bereket ve evinizden Sevdikleriniz eksik olmasın inş hepinizi çok seviyorum
Aynen ... menü güzelmiş meze yok mu yanınaOnun hatirina o zaman
Sana da mutlu yıllar kuzum benimSelamun Aleyküm canlar
Yeni yılda SaglıkMutluluk Huzur Bereket ve evinizden Sevdikleriniz eksik olmasın inş hepinizi çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?