- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #250.841
AminnnnBizimde öyle canım ya şimdilerde mutfak ta biraz da olsa bana bakıp oynuyor başlarda çok zorlanıyordum
Estağfurullah canım ya üzülme Rabbim Cennetinde ayırmasın yeter ki...
Evet canım arada böyle güzel oluyor çay yanına patates salatası veya menemen le kahvaltı gibi
ahahah kiz Allah seniii gulmekteb altima kaciracagimmmBizimki içlik giymezse gelir gelmez ben bı şey bilmiyorum
ohh geline bakkkinn masallah masallahEtli nohut pilav firinda tavuk patates ce eristeli nohut corbasi
ay sorma tip okuyacagm hindistana gidip bir okuz icin ke dimi eve kapatacagim ailede masallah bir ben yokumKıııız o konu çok egzantirik geldi. Kız sevdiği adamın peşinden hindistana gitmiş şaka gibi.oraya param olsa gezmeye bile gitmeyi düşünmem.
su kadar yiyecekten sonra nefes aliyir musun merak ettimKızlar az önce sofra kurduk
Menüm
Şehriye salatası
Rus salatası
Poğaça
Yaş pasta
Tiramisu
Muhallebili havuçlu pasta
Damla çikolatalı kek
Mozaik pasta
Şam tatlısı
Tuzlu ve tarçınlı kurabiye2018 e girmeden çatlayıp ölek dedik
Yeğenime doğumgünü partisi yaptıkyedim yedim ve yine yedim.
Kızlar yarın karabuğday diyeti yapıcam. Bu yıl son kez yedim kızlar. Valla bi daha yemicem bu yıl sondu
aynenAay o konu ne salakça ya tıp okuyacam kendimi evlere kapatacam ne asalak insanlar
hahahahhaha nasil baslamistik bak nasil bitti olmus adamYaauyur inşallah yaa. Bizimde çocuk olduğundan beri hayaller hep çöpe gidiyor. En son evlilik yıldönümümüzde uyuyup kalmıştım pijamamla Eşim sükutu hayale uğramış ilk defa bana beni şikayet etti. Hiç beklemiyormuş benden pijamalı performans
Bende alışamadım desemherkesler nerede
Favelayn kizin durmadi mi cnm aksamki elbise yemek ve yansin geceler organozasyonh copmu oldu
Luluuu94 o salatalari googleden buluo vana da ogretirmisin pek bir begendim iceriginu sen bizlere degisik salatalar yemekler ogret
@Blacksee55 nihayet sonmussun banlanmaya doymayan hatunhos gelmiasennn
@nuffiun senin yeni nici ven yazamiyoeum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bende alışamadım desemmsj okuyorum tamam mı nick yabancı geliyor bu kim diyorum benmisim
Iyi sayılır canım sen nasılsınbu bize yapilir miiiiii
nasilsinn cnmm
Hadi ya üzüldümDüzenli kılamıyorum. Allah affetsin. Çocukla zor oluyor ama sonuçta boynumuzun borcu. Vicdanen rahatsız oluyorum ama inşallah ölmeden borçlarımı öderim.
Olur canım istiyorsan internete ne gerek var ben anlatırım istediğin yapacağın zaman alo de yeter ben öyle mayonezli Salata ları pek severimherkesler nerede
Favelayn kizin durmadi mi cnm aksamki elbise yemek ve yansin geceler organozasyonh copmu oldu
Luluuu94 o salatalari googleden buluo vana da ogretirmisin pek bir begendim iceriginu sen bizlere degisik salatalar yemekler ogret
Yaa olsun nasılsa 2018 de 5 lilere ineceğim. Yansın gecelerahahah kiz Allah seniii gulmekteb altima kaciracagimmm
ohh geline bakkkinn masallah masallah
ay sorma tip okuyacagm hindistana gidip bir okuz icin ke dimi eve kapatacagim ailede masallah bir ben yokumayni evde yasayacaklar da ohooooo ve kadin hamile
su kadar yiyecekten sonra nefes aliyir musun merak ettim2018 e 7 li girdin aferin
aynen
hahahahhaha nasil baslamistik bak nasil bitti olmus adam
Yemin etme daha yarim saat varKızlar az önce sofra kurduk
Menüm
Şehriye salatası
Rus salatası
Poğaça
Yaş pasta
Tiramisu
Muhallebili havuçlu pasta
Damla çikolatalı kek
Mozaik pasta
Şam tatlısı
Tuzlu ve tarçınlı kurabiye2018 e girmeden çatlayıp ölek dedik
Yeğenime doğumgünü partisi yaptıkyedim yedim ve yine yedim.
Kızlar yarın karabuğday diyeti yapıcam. Bu yıl son kez yedim kızlar. Valla bi daha yemicem bu yıl sondu
Onun yeni nickimi birtek ben yazabiliyorumherkesler nerede
Kızım uyudu tam hazırlanacaktim göreve çağırdılar bu seferde ey gidi eyyyherkesler nerede
Yaaaa ama oldumu şimdiKızım uyudu tam hazırlanacaktim göreve çağırdılar bu seferde ey gidi eyyy
Hande Yener konserine gidiyor ben de yime evde tek of offYaaaa ama oldumu şimdi
iyi cnm yuvarlanip gidiyoz oste ne ossunnIyi sayılır canım sen nasılsın
ay gercekten miHadi ya üzüldüm
Olur canım istiyorsan internete ne gerek var ben anlatırım istediğin yapacağın zaman alo de yeter ben öyle mayonezli Salata ları pek severimbaşta rus salatası olmak üzere
bu yemeyle inersin 5 lilere bekleeYaa olsun nasılsa 2018 de 5 lilere ineceğim. Yansın geceler. Öldür onu bebeğiiiiiim tövbeee.
Onun yeni nickimi birtek ben yazabiliyorumSchonerDuft
Döndüm canim cok şükür sanada mutlu yıllar bebisimmm ♡
yaaaKızım uyudu tam hazırlanacaktim göreve çağırdılar bu seferde ey gidi eyyy
Ağlamak istiyorum su an gerçekteniyi cnm yuvarlanip gidiyoz oste ne ossunn
ay gercekten miben de cok severim mayonrzli yogurtlu salatalari bana adim adim anlatmalisin anca oyle yapabiliyorum olculu molculu
bu yemeyle inersin 5 lilere beklee
yansin geceler heee
sana ozel almis sanirim
yaaaAllah korusun tum askerimizi polisimizi gep dua ederim cok zpr meslekler cok fedakarlik gerektoren meslekler sizlerede anlayis sabir versin
kuzum biz variz bakk uzulmeeAğlamak istiyorum su an gerçekten
Benim eşimde vardiyalı çalışıyor. Düzenli hayatımız olmasını bende çok isterdim. Ama bugünümüze şükür. O kadar işsiz insan varken kendi halimizi düşününce şükrediyorum. Sende üzülme eşin kutsal bir görev yapıyor. Canını ortaya koyuyor. Allah yardımcısı olsun onunda.Hande Yener konserine gidiyor ben de yime evde tek of off
Ağlama kız bak 3 dk kaldı. Bütün sene ağlarsın sonraAğlamak istiyorum su an gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?