Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aminnnn
Evet pratikte oluyor aynı zaman da

Bizimki içlik giymezse gelir gelmez ben bı şey bilmiyorum
ahahah kiz Allah seniii gulmekteb altima kaciracagimmm

Etli nohut pilav firinda tavuk patates ce eristeli nohut corbasi
ohh geline bakkkinn masallah masallah
Kıııız o konu çok egzantirik geldi. Kız sevdiği adamın peşinden hindistana gitmiş şaka gibi. oraya param olsa gezmeye bile gitmeyi düşünmem.
ay sorma tip okuyacagm hindistana gidip bir okuz icin ke dimi eve kapatacagim ailede masallah bir ben yokum ayni evde yasayacaklar da ohooooo ve kadin hamile
su kadar yiyecekten sonra nefes aliyir musun merak ettim 2018 e 7 li girdin aferin
Aay o konu ne salakça ya tıp okuyacam kendimi evlere kapatacam ne asalak insanlar
aynen

hahahahhaha nasil baslamistik bak nasil bitti olmus adam

herkesler nerede
Favelayn kizin durmadi mi cnm aksamki elbise yemek ve yansin geceler organozasyonh copmu oldu

Luluuu94 o salatalari googleden buluo vana da ogretirmisin pek bir begendim iceriginusen bizlere degisik salatalar yemekler ogret
@Blacksee55 nihayet sonmussun banlanmaya doymayan hatun hos gelmiasennn
@nuffiun senin yeni nici ven yazamiyoeum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bende alışamadım desem msj okuyorum tamam mı nick yabancı geliyor bu kim diyorum benmisim

Düzenli kılamıyorum. Allah affetsin. Çocukla zor oluyor ama sonuçta boynumuzun borcu. Vicdanen rahatsız oluyorum ama inşallah ölmeden borçlarımı öderim.
Hadi ya üzüldüm

Olur canım istiyorsan internete ne gerek var ben anlatırım istediğin yapacağın zaman alo de yeter ben öyle mayonezli Salata ları pek severim başta rus salatası olmak üzere

Yaa olsun nasılsa 2018 de 5 lilere ineceğim. Yansın geceler . Öldür onu bebeğiiiiiim tövbeee.

Yemin etme daha yarim saat var afiyet olsun yarasin ♡

Onun yeni nickimi birtek ben yazabiliyorum SchonerDuft

Döndüm canim cok şükür sanada mutlu yıllar bebisimmm ♡

Kızım uyudu tam hazırlanacaktim göreve çağırdılar bu seferde ey gidi eyyy

Iyi sayılır canım sen nasılsın
iyi cnm yuvarlanip gidiyoz oste ne ossunn

Hadi ya üzüldüm

Olur canım istiyorsan internete ne gerek var ben anlatırım istediğin yapacağın zaman alo de yeter ben öyle mayonezli Salata ları pek severim başta rus salatası olmak üzere
ay gercekten miben de cok severim mayonrzli yogurtlu salatalari bana adim adim anlatmalisin anca oyle yapabiliyorum olculu molculu

Yaa olsun nasılsa 2018 de 5 lilere ineceğim. Yansın geceler . Öldür onu bebeğiiiiiim tövbeee.
bu yemeyle inersin 5 lilere beklee
yansin geceler heee

Onun yeni nickimi birtek ben yazabiliyorum SchonerDuft

Döndüm canim cok şükür sanada mutlu yıllar bebisimmm ♡

sana ozel almis sanirim

Kızım uyudu tam hazırlanacaktim göreve çağırdılar bu seferde ey gidi eyyy
yaaa Allah korusun tum askerimizi polisimizi gep dua ederim cok zpr meslekler cok fedakarlik gerektoren meslekler sizlerede anlayis sabir versin

Ağlamak istiyorum su an gerçekten

Hande Yener konserine gidiyor ben de yime evde tek of off
Benim eşimde vardiyalı çalışıyor. Düzenli hayatımız olmasını bende çok isterdim. Ama bugünümüze şükür. O kadar işsiz insan varken kendi halimizi düşününce şükrediyorum. Sende üzülme eşin kutsal bir görev yapıyor. Canını ortaya koyuyor. Allah yardımcısı olsun onunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…