- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #25.061
Bütün bu yaşananlardan çıkardığın sonuç bu öyle mi.Budur yani yaşananlara geliştirdiğin bakış açısı,hayretler içindeyim.Aslı sen beni hiç anlamamışsın.
Uzatmanın anlamı yok,çünkü ben senin cephenden anlaşılamıyorum.Çünkü sen 3 aydır yalnızca kendi söylediklerini duyuyorsun.Ne söylesek,ne moral versek çürütüyorsun.Bütün hayatın yükü yalnızca senin omzundaymış gibi davranıyorsun.Kimin hayatı güllük gülistanlık ki bu hayatta.Ben de 30 yaşındayım,ben de bekarım,ben de kiloluyum,ben de yalnızım,ailem 17 saat uzağımda kokularına hasretim,ahlak suç oranı yüksek bir yerde ek başıma ayakta kalmaya çalışıyorum,17 yaşındaki kzıkardeşim beyninde 2 urla yaşıyor.Daha sayıyım mı,sen misin dünyanın yükünü çeken.Kim dertsiz,kim?????????Ankarada yeni evliliğini tek başına geçiren Gülçin mi dertsiz,Onlarca kişinin yükünü taşıyan Esra mı dertsiz,anneler gününde bile gece 2 de evine gelen Ayşe mi dertsiz???Ama tutunmaya çalışıyoruz,Allah'ın iradesine teslim olmaya şükretmeye çalışıyoruz.Hedefimize sarılmaya çalışıyoruz.Dertlerimizi anlatıyoruz,dertleşiyoruz.Ama dikkat dertleşiyoruz dedim.Yalnızca dünyada kendi derdimiz varmış gibi değil.3 aydır buradayım,hangi hafta kilo verdin söyler misin bana.O seni ilgilendirir.Kilonu korudun mu,işte bu takımı ilgilendirir.Sen 9 kişinin emeğine saygı göstermedin,sorumluluk taşımadın.Bekliyorum 6 haftadır.3 haftada bir 100 gr verdim yazıyorsun,sence salak gibi bir halimiz var mı?
Başta Esra,Gülçin,Fadime,Ayşegül ve Ayşen olmak üzere,Selinay,pincat ve irras.İyi ki vardınız,iyi ki yaşamlarınız yaşamımla kesişti.Yalnız sayfamı değil,yaşamımı da taçlandırdınız.Bundan sonra yoluma 7.takımda devam ediyorum,umarım bağlarımız kopmaz.SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM...Beni anlayacağınızı ve hak vereceğinizi biliyorum,üzülerek ama haklılığıma inanarak kesin olarak ayrılıyorum.Allah bahtınızı güzel eylesin...
canım valla çok üzülüyorum gitmenize ya aaaa başka birşey diyemiyorum artık................
pp benimkinin susamı en yağlısından
demek seninkide benimki gibi
ya banda sanki o sadece bel çevremi inceldiyo simitlere işe yaramıyo gibi geliyo
ben yürüyüşü yaptıkdna sonra en az 200 çevirmye dikkat ediyorum hani metobilizma yürüyüşten sonra daha çok yağ yakıyomuş ya ne kadar doğru bilemiyorum tabi :86:
üffffffffffffffffffffff.....esra sen ne zaman devralacaksın?artık madem böle bir an önce herşey rayına otursun yaaa.
kızlar bazı sorunlar motivasyonu artırır bence,daha azimli olalım bundan sonra........
kızlar hakikaten bütün takımların bizden haberi oldu ya
nev gitmesen neyi olacaktı kuzum
ben gitmiyorum buralardayım sizleri seviyom kızçeler
ya çok enteresan bundan 1 ay önce aynı cümleyi ben kurmuştum. hadi bakalım tarih tekerrür etmez inş.
lahana yağı sür streç filmle sar spor yap ben spora başlayınca öyle yapıcam terleyince gider o simit ve susamları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?