Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yeter artık bu muhabbet bu kabus bitsin. Esen sende gitmiyosun bi yere. Yoksa allah seni davul etsin diye beddua ederim. üf ya ne diyet kaldı ne spor . Ben spora gidiyorum döndüğümde esen seni burda kalmış olarak görmek istiyorum lütfeeeen..... :81::81:son bi şans daha verelim aslıya. Kilo verecek. Saatlerce facede oyun oynamayacak ve spor yapacak. Zaten 3 hafta veremeyen diskalifiye olacak.esen sen bilginle ve muhabbetinle beni gerçekten kio vermemde tetikliyordun. Gidersen ben kilo alırsam günahı sanaa

canım valla çok üzülüyorum gitmenize ya aaaa başka birşey diyemiyorum artık................

üffffffffffffffffffffff.....esra sen ne zaman devralacaksın?artık madem böle bir an önce herşey rayına otursun yaaa.

slm kızlar nev artık bizim takımda valla eski takımım için üzülüırum cidden :97::97:

Selam julia. Takımdan ayrılınca daha çok gelmeye başladın burdaykenden daha fazla bizi takip ediyosun. Gelip iyiki ayrılmışım burdan diyosun demii

lahana yağı sür streç filmle sar spor yap ben spora başlayınca öyle yapıcam terleyince gider o simit ve susamları

Kızlar bu arada bugün okulda zayıf bir arkadaş var. öğlen dürümü yarım söyledi kilo almayım akşam davete gidecem diye yaaa. Sanmayın zayıflar dikkat etmiyor.

üffffffffffffffffffffff.....esra sen ne zaman devralacaksın?artık madem böle bir an önce herşey rayına otursun yaaa.

kızlar nasıl bir takımız ya baksana millet buraya üşüşmüş hehehehhe var mı bizim gibisi gülçin dün sana da söyledim benim şuan işlerim o kadar mullakta ki burda başınızı şişirmek istemiyorum malum esra halleri her dakika sağolsun eşim yüzünden programlar değişebiliyor,benim kaptan olmak gibi bir niyetim yok dediğim gibi çünkü benim işlerim ne zaman rayına oturacak bilmiyorum.....

kızlar bence bu yaşananlar aslının kendisini toparlanmasına vesile oldu her şerde bir hayır vardır daha fazla üstüne gitmeyelim ben aslıya inanıyorum artık o da bazı şeylerin farkında inşallah herşey çok güzel olacak...

ya kızlar o kadar çok alıntı yapmıştım ki hepsi gitmiş sinir oldumm

şimdi işlerim var yazacağım çok şey de var ama hepsini en iyi şekilde yazmak için yarına saklıyorum.. esranın kaptanlığını destekliyorum aslı hastalığından dolayı geçmiş olsun.. gülçin pastaya üzülme.. müsli yiyip telafi edersin..

kızlar bazı sorunlar motivasyonu artırır bence,daha azimli olalım bundan sonra........

kızlar hakikaten bütün takımların bizden haberi oldu ya

nev gitmesen neyi olacaktı kuzum

ben gitmiyorum buralardayım sizleri seviyom kızçeler

sabah 8 de yarım simit yarım açma yedim eşimin zoruyla

sonrada yattım öğlen kalktım kendime ceza verdim sadece elma yedim

çay içtim habire yeşil form 5 1 yerde

akşam 18 00
1 kepçe mercimek çorbası
2 küçük ızgara köfte
yarım dilim ttb ekmeği

inşlh kapatmışımdır fazlalığı :18:

ara olarakda bir yemek kaşığı kuru üzüm bir vauş leblebi yedim

51 yerde
ve yeşil çayla

ya çok enteresan bundan 1 ay önce aynı cümleyi ben kurmuştum. hadi bakalım tarih tekerrür etmez inş.

hahaha hayırlısı bakalım 1 ay önce kalori sayımıyla zayıflayanlarda yyarışmaya başladım ama orda burdaki dostluğu bulamadım inşallah dediğimiz gibi olur............

lahana yağı sür streç filmle sar spor yap ben spora başlayınca öyle yapıcam terleyince gider o simit ve susamları

lahana yağı nasıl bişey oluyo kuzum
aktardanmı alıcam fiyatları nasıldır

bu ara sporu saldım gibi sadece yürüyüş yapıyorum birde twisti

ne güzel ip atlayıp mekik çekiyodum yarındna itibaren başlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…