Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya bunların hepsi safsata. kilo vermek için aldığın kalori küçükse verdiğin kaloriden verirsin. gerisi yalan. çoook yeyip çok harcarsan verirsin. az yeyip çok harcarsan çok verirsin. çook yeyip az harcarsan alırsın benim gibiii. 7 ayda nasıl 10 kiloya ykın aldım yaa. tüm gün pc başında tabi.

Rica etsem biri bana son durumu özetleyebilir mi?Ayrıca hanımlar bu bir haftanın değil,6 hafta üst üste verilen emeğe ve takım üyelerine yapılan haksızlığa patlamaydı belirtiyim.

sana yazdığım mesajdada ben hatamı kabul ettim. takımda tek suçlu benim bunuda kabul ediyorum. esraya kaptanlığı devredecem. ama takımdan gitmiyorum. tepkiniz beni kendime getirdi. ben bi söz vermiştim bu takımdan ancak mezun olunca gidecem. inş en kısa zamanda olacak bu. benimle bu haklı olan bir sorunun var ama benim yüzümden arkadaşlarını üzmeni istemiyorum. ben bu takıma emek verdim en azından sizden önce sizden sonra bunu hissettiremedim çünkü. kaptanlığı bırakacam. eğer kilo veremesemde kurallar gereği diskalifiye edersiniz. ama kilo verip gidecem bu takımdan. benim sözüm şuan senin için bişey farketmeyebilir ama bütün arkadaşlar bende takımdan kimsenin gitmesini istemiyoruz

regl dönemim bol sancılı ve bol tatlı istekli geçiyo kızlar kendimi sıka sıka bi hal oldum valla.......

twistin hangi çeşit canım
bendede var koşu bandının yanında gelmişti yere koyuyosun yakalar sütte döndürüyosun
evet bel inceltiyomuş
benimde 8 9 kilo verdim ama hala simitin duruyo

canım tek parça disk halinde canım benimde simitlerim var taze taze susamlıama azaldı sankim biraz....sen nekadar yapıyorsun günde ?

kız ben senin motive olduğun bir hafta hatırlıyorum sadcee onda da elma diyeti yapmıştıno verdikelrini de geri aldın zaten.onun dışında bi motive:44::44:

canım tek parça disk halinde canım benimde simitlerim var taze taze susamlıama azaldı sankim biraz....sen nekadar yapıyorsun günde ?

pp benimkinin susamı en yağlısından
demek seninkide benimki gibi
ya banda sanki o sadece bel çevremi inceldiyo simitlere işe yaramıyo gibi geliyo
ben yürüyüşü yaptıkdna sonra en az 200 çevirmye dikkat ediyorum hani metobilizma yürüyüşten sonra daha çok yağ yakıyomuş ya ne kadar doğru bilemiyorum tabi :86:

kızlar bende 4 kilo kadar verdim toplam simitler gitti valla ama önde göbek var biraz...................

Rica etsem biri bana son durumu özetleyebilir mi?Ayrıca hanımlar bu bir haftanın değil,6 hafta üst üste verilen emeğe ve takım üyelerine yapılan haksızlığa patlamaydı belirtiyim.

özetliyorum canım. tam gaz hep birlikte kilo vermeye devam ediyoruz.. ayşede sende geliyosun... mutlu mesut kilo veriyoruz. .onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetinee...esrada malatyada hemen net bağlatıyor oda ordan kaptanlığa başlıyor.

Tepkim 3 aydır süregelen istikrarsızlığına idi;ama zaten önce takımdan gidiyorum,10 saat sonra hayır kalıyorum diyerek aynı tutumu sergiledin.Ben seninle aynı takımda yürüyebileceğime inanmıyorum ve bu şartlarda burada kalmak istemiyorum.Ben dün akşam en son senin takımdan ayrılma kararını duymuştum ve dönmeye karar vermiştim fakat,karar konusundaki hızına yetişemiyorum.
Hanımlar dün bana en son çizdiğiniz durum ile bu çok farklı.Umarım beni anlarsınız.

kızlar benim gerçekten çıkmam lazım komşular beni bekliyor şuan çok ayıp ediyorum.
ama gitmek istemiyorum çünkü geri döndüğümde yine beni şok edecek bir durumla karşılaşmaktan korkuyorum artık. sorunlar yaşanabilinir ama en azından beni bekleyip son kez benimle bir konuşulması gerektiğini düşünüyorum bilmem belki yanlış düşünüyorum

canım bana aslı takımdan ayrılacağını sölemişti. elçiye zeval olmaz.

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız.......

kızlar bu grup koşulları biliyosunzudur ama öne çıkarmak istedim gerçekten çok doğru...

girip bugün şunu yedim veya cuma bildirim yaparak hiç bişey olmaz...

ben mesela ilk geldiğimde herkese alıntı yapıp cevap vermeye çalışıyodum önerim varsa söylüyodum
ama takımda kalırsam bile artık yapmayı düşünmüyorum sadece beni kaile alan önemseyen kişilere yazmaya karar verdim

arkadaşlar ben ne yaptım adam mı öldürdüm. birisinin namusuna mı göz diktim. yuva mı yıktım ben anlamıyorum ki. sen bir kaç aydır bu takıma bağlanıyorsun ben daha uzun süredir burdayım. bırakıp gitmek mümkün mü. şu üç günlük dünyada bir kalp kırmaya değer mi niye kararsızmışım. canına mı kasdettim ben

şu iki gündür gözyaşlarım hiç dinmedi ya naptım ben diye soru sormaktan kendimi alamıyorum
bu kadar mı nefret edilecek biriydim ben ya

şu iki gündür gözyaşlarım hiç dinmedi ya naptım ben diye soru sormaktan kendimi alamıyorum
bu kadar mı nefret edilecek biriydim ben ya

aslıcım kimse senden nefret etmiyor ama sadece kilo ver dedik spor yap dedik. bak ben kaç kere şu resmini değiştir mutlu şeyler yaz. şu bunalımdan çııııkkkkk. ne bileyim yediklerini ayz dedim ama yok. 100 gram verip 1300 alıyosun. tickerın doğru mu şimdi 8-9 kilo verdin mi gerçekten . ben geldim geleli vermedin. bu yani yoksa sen belkide süper bi insansın ama bize karakterin dedğil motiven lazım canım. üstelik benide yalancı çıkardın gidecem kızlara söle dedin. başka takıma da girmeyecem dedin.söledim şimdi bugün gitmeyecem dedin ben yalan sölemiş gibi oldumm.

Bütün bu yaşananlardan çıkardığın sonuç bu öyle mi.Budur yani yaşananlara geliştirdiğin bakış açısı,hayretler içindeyim.Aslı sen beni hiç anlamamışsın.
Uzatmanın anlamı yok,çünkü ben senin cephenden anlaşılamıyorum.Çünkü sen 3 aydır yalnızca kendi söylediklerini duyuyorsun.Ne söylesek,ne moral versek çürütüyorsun.Bütün hayatın yükü yalnızca senin omzundaymış gibi davranıyorsun.Kimin hayatı güllük gülistanlık ki bu hayatta.Ben de 30 yaşındayım,ben de bekarım,ben de kiloluyum,ben de yalnızım,ailem 17 saat uzağımda kokularına hasretim,ahlak suç oranı yüksek bir yerde ek başıma ayakta kalmaya çalışıyorum,17 yaşındaki kzıkardeşim beyninde 2 urla yaşıyor.Daha sayıyım mı,sen misin dünyanın yükünü çeken.Kim dertsiz,kim?????????Ankarada yeni evliliğini tek başına geçiren Gülçin mi dertsiz,Onlarca kişinin yükünü taşıyan Esra mı dertsiz,anneler gününde bile gece 2 de evine gelen Ayşe mi dertsiz???Ama tutunmaya çalışıyoruz,Allah'ın iradesine teslim olmaya şükretmeye çalışıyoruz.Hedefimize sarılmaya çalışıyoruz.Dertlerimizi anlatıyoruz,dertleşiyoruz.Ama dikkat dertleşiyoruz dedim.Yalnızca dünyada kendi derdimiz varmış gibi değil.3 aydır buradayım,hangi hafta kilo verdin söyler misin bana.O seni ilgilendirir.Kilonu korudun mu,işte bu takımı ilgilendirir.Sen 9 kişinin emeğine saygı göstermedin,sorumluluk taşımadın.Bekliyorum 6 haftadır.3 haftada bir 100 gr verdim yazıyorsun,sence salak gibi bir halimiz var mı?
Başta Esra,Gülçin,Fadime,Ayşegül ve Ayşen olmak üzere,Selinay,pincat ve irras.İyi ki vardınız,iyi ki yaşamlarınız yaşamımla kesişti.Yalnız sayfamı değil,yaşamımı da taçlandırdınız.Bundan sonra yoluma 7.takımda devam ediyorum,umarım bağlarımız kopmaz.SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM...Beni anlayacağınızı ve hak vereceğinizi biliyorum,üzülerek ama haklılığıma inanarak kesin olarak ayrılıyorum.Allah bahtınızı güzel eylesin...

sütüne tarçın koy iç tatlı isteğini azaltır ....

kuru incir veya kuru üzüm ye en iyi kesne bunlar beni hemde ara öğün

sağolun kızlar ,benim abur cubur dolu bir dolabım var, malum 2 çocuk var evde ama elimi sürmüyorum valla......

kızlar lütfen kalbinizi kırmayın birbirinizin ya,bi kalp kazanmak çok zor yazık oluyo valla..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…