- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #25.041
kızlar bişe soracam,
yağlı yemek yediğimizde hemen arkasından yeşil çay içersek o yağ vücuttan atılıyomu..
kalorili birşeyler yediğimizde üzerine marul gibi lifli birşey yediğimizde kilo almıyormuyuz....
bide tatlı şeylerin yanında süt içersek yağa dönüşmüyomu.....
ben bunları duydum ama hiç inandırıcı gelmiyolar doğruluk payı varmıdır................
Rica etsem biri bana son durumu özetleyebilir mi?Ayrıca hanımlar bu bir haftanın değil,6 hafta üst üste verilen emeğe ve takım üyelerine yapılan haksızlığa patlamaydı belirtiyim.
twistin hangi çeşit canım
bendede var koşu bandının yanında gelmişti yere koyuyosun yakalar sütte döndürüyosun
evet bel inceltiyomuş
benimde 8 9 kilo verdim ama hala simitin duruyo
kız ben senin motive olduğun bir hafta hatırlıyorum sadcee onda da elma diyeti yapmıştıncanım zayıflama takımlarının işlemesi için belli görevler var bunlarıda yapmak için karışıklık olmasın diye kaptanlar var. bunun dışında diğer üyelerden hiç bir fark yok. eğer durmadan motive eden arkadaşlarını her yılmaya başladığında onu ayağa kaldırabilen biri olması için mükemmel olması lazım ve kilo sorunu olmaması lazım. şimdi ne alaka diye bilirsin. çünkü bende sizden biriyim. bende bu sorunu yaşıyorum. beni her zaman dimdik bulamazsınız. biz burda bu kilo sorunumuz olduğu için burdayız. siz neler hissediyorsanız ne güçlük çekiyorsanız bende aynısını çekiyorum. benim süper güçlerim yok ki. eğer kaptanlar böyle olmuş olsalardı. takımlar durmadan kaptan değiştirirdi. çünkü eski kaptanlar mezun olmuş olurdu bu hızla bu güçle.
bence önce kaptanlık kelimesine bi anlam getirelim başka olaylar için farklı anlamda olabilir. ama kilo konusunda daha farklı olduğunu düşünüyorum. bu durum hepimizi gün geldi canımızı acıttı gün geldi alay edildik. o yüzden çok duygusalız, kırılganız. başak bir alandaki kaptanlıkla burdakini bir tutamayız. ben o kadar güçlü değilim. o kadar güçlü olsaydım. zayıflama takımında işim olmazdı. bence ben ayak işlerine bakıyorum burda o kadar sizin ne kadar motiveye ihtiyacınız varsa benim sizden daha ihtiyacım var canı bilmem kendimi anlatabiliyor muyum
canım tek parça disk halinde canım benimde simitlerim var taze taze susamlıama azaldı sankim biraz....sen nekadar yapıyorsun günde ?
regl dönemim bol sancılı ve bol tatlı istekli geçiyo kızlar kendimi sıka sıka bi hal oldum valla.......
regl dönemim bol sancılı ve bol tatlı istekli geçiyo kızlar kendimi sıka sıka bi hal oldum valla.......
kız ben senin motive olduğun bir hafta hatırlıyorum sadcee onda da elma diyeti yapmıştıno verdikelrini de geri aldın zaten.onun dışında bi motive:44::44:
Rica etsem biri bana son durumu özetleyebilir mi?Ayrıca hanımlar bu bir haftanın değil,6 hafta üst üste verilen emeğe ve takım üyelerine yapılan haksızlığa patlamaydı belirtiyim.
sana yazdığım mesajdada ben hatamı kabul ettim. takımda tek suçlu benim bunuda kabul ediyorum. esraya kaptanlığı devredecem. ama takımdan gitmiyorum. tepkiniz beni kendime getirdi. ben bi söz vermiştim bu takımdan ancak mezun olunca gidecem. inş en kısa zamanda olacak bu. benimle bu haklı olan bir sorunun var ama benim yüzümden arkadaşlarını üzmeni istemiyorum. ben bu takıma emek verdim en azından sizden önce sizden sonra bunu hissettiremedim çünkü. kaptanlığı bırakacam. eğer kilo veremesemde kurallar gereği diskalifiye edersiniz. ama kilo verip gidecem bu takımdan. benim sözüm şuan senin için bişey farketmeyebilir ama bütün arkadaşlar bende takımdan kimsenin gitmesini istemiyoruz
Tepkim 3 aydır süregelen istikrarsızlığına idi;ama zaten önce takımdan gidiyorum,10 saat sonra hayır kalıyorum diyerek aynı tutumu sergiledin.Ben seninle aynı takımda yürüyebileceğime inanmıyorum ve bu şartlarda burada kalmak istemiyorum.Ben dün akşam en son senin takımdan ayrılma kararını duymuştum ve dönmeye karar vermiştim fakat,karar konusundaki hızına yetişemiyorum.
Hanımlar dün bana en son çizdiğiniz durum ile bu çok farklı.Umarım beni anlarsınız.
Tepkim 3 aydır süregelen istikrarsızlığına idi;ama zaten önce takımdan gidiyorum,10 saat sonra hayır kalıyorum diyerek aynı tutumu sergiledin.Ben seninle aynı takımda yürüyebileceğime inanmıyorum ve bu şartlarda burada kalmak istemiyorum.Ben dün akşam en son senin takımdan ayrılma kararını duymuştum ve dönmeye karar vermiştim fakat,karar konusundaki hızına yetişemiyorum.
Hanımlar dün bana en son çizdiğiniz durum ile bu çok farklı.Umarım beni anlarsınız.
şu iki gündür gözyaşlarım hiç dinmedi ya naptım ben diye soru sormaktan kendimi alamıyorum
bu kadar mı nefret edilecek biriydim ben ya
arkadaşlar ben ne yaptım adam mı öldürdüm. birisinin namusuna mı göz diktim. yuva mı yıktım ben anlamıyorum ki. sen bir kaç aydır bu takıma bağlanıyorsun ben daha uzun süredir burdayım. bırakıp gitmek mümkün mü. şu üç günlük dünyada bir kalp kırmaya değer mi niye kararsızmışım. canına mı kasdettim ben
sütüne tarçın koy iç tatlı isteğini azaltır ....
kuru incir veya kuru üzüm ye en iyi kesne bunlar beni hemde ara öğün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?