Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bizim oraların deyimiyle malamat olduk elaleme. napalım bişeler değişecekse olalım.
aynen öle olduk
bizim için üzlüyolarmış

inşlh herşey güzel olur
varmı kiraz sapı suyu isteyeeennn gelin birlikte içelim

ya bişey sorabilirmiyim
şimdi annemlerin orda acayip kiraz olur haziran başı gibi başlar sonunda biter diyeyim
ben bu sene sapları saklasam uzun müddet dururmu :26:

lahana yağı 125 ml si 35 yada 25 di bugün baktım ama unuttum. almadım.esra almıştı deneyecek faydasını görürse yazar. bende kiraz sapının faydasını görürsem ayzarım.

bu arada anşa gelmedi bugün nerde ya. yoksa oda mı gitti.
evet gelmedin bugün :26:
lahana yağı 125 ml si 35 yada 25 di bugün baktım ama unuttum. almadım.esra almıştı deneyecek faydasını görürse yazar. bende kiraz sapının faydasını görürsem ayzarım.

ne kadar gidiyoki

iyi hadi bakayım deneyinde bende yapayım

durur bence. evet bende sinir oldum alay eder gibi. ah esen ah senin yüzünden julia nın alay konusu olduk. bari gittin 7. takıma gitme demi. ama gerçekten takım da kaptanıda süper..hakediyolar şımarmayı yani. her nekadar kilo vermede derecede biz iyiysek de onların motivasyonu yüksek.

alay edenlerle ilgili şimdi bişey demek isterdim ama banlanırım yok yere
ben bu kaptanlık işini hala anlayamadım
beni çağıran 13 takımdı ama kaptanı acayip ilgili ve disiplinliydi gerçekten
noldu ki aslıydı.

aslı aynalar mı :26:
ya benim eşimde sivaslı hatta kaynımda öğretmende orda o yüzden merak ettim belkide aynı okuldalardır diye

bu arada anşa gelmedi bugün nerde ya. yoksa oda mı gitti.

evet oda gitmiş.............

yani ben julia yı tanımam yorum yapmayım dedim ama çatlıycam yapmazsam,kendimi hiç üzülecek halde gömüyorum sizleride,her alanda evlilikte,meslekte,okulda hep çıkar bu sorunlar ve bazı şeyleri pekiştirir......

kız ben 15 e aldım aktarlar ısrarla tavsiye ettiler inşallah faydası olur,,,,,
ya kızlar sivasta öğretmen olan kimdi :26:
aslıı canım....

amaaaaan elalem ne derse desin hadi hadi hadeeeeeee

bu arada 100gr kıymalı börek 230 kalori nerdeyse 1 lahmacuna eşit....

ben yatıyorum birazdan . gözlerim ağrıyor çok. bugün ne spor yaptım ne dikkat ettim. bu hafta kilo vermem şart idyetisyene gidecem ve verdiği hedeften 800 gram eksiğim. ama canımı sıkıyonuz yemek yediriyonuz bana geçen hafta ne mutluyduk nasıl güzel vermiştim.aslı bu hafta benle rakip olunmu kız.

slm kızlar ben geldim
kusura bakmayın çıkmam gerekiyordu çok kötüydüm. herşeyde bir hayır var ya iyi ki hasta olmuşum yoksa millete gözlerimin şişkinliğini kızarıklığını nasıl anlatabilirdim
artık olanları konuşmak istemiyorum. bu takım benim bunu söylerken sakın yanlış anlamayın sadece benimseme anlamında söylüyorum bırakmayacam. hatalarım oldu ama bu kadar da değil bu durumda benim kadar kimse üzülmedi ben herşeyi allaha havale ediyorum. allah inş her zaman ihtiyacınız olduğunda size sorgusuz bir el uzatacak birini bulundurur yanınızda. ama her zaman bir iki kere yapıp üçüncüsünde yapılmadığı taktirde diğer yaptıklarınızda gidiyor. çünkü ben hep böyle yaptığımda kaybettim karşımdakini neyse bu konuyu kapatacaktım eğer açarsam ağzıma acı biber sürün

bugün yediklerimi yazmıştım. başka bişey yemedim saat 18 den sonra 2.5 litre su içtim. hasta olduğum için ancak yarım saatlik bir spor yapabildim. lessi ile yürüdüm. elma diyetim birinci gün kusursuz bitti

olurum canım hedefin nedir cumaya kadar

kızlar kusura bakmayın dün de akşama kadar alışverişteydim bu sefer kardeşimi götürdüm.bugün de okul ve kurs derken ancak girebildim.nasılsınız neler yaptınız ben yokken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…