- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #25.081
aynen öle oldukbizim oraların deyimiyle malamat olduk elaleme. napalım bişeler değişecekse olalım.
varmı kiraz sapı suyu isteyeeennn gelin birlikte içelim
lahana yağı nasıl bişey oluyo kuzum
aktardanmı alıcam fiyatları nasıldır
bu ara sporu saldım gibi sadece yürüyüş yapıyorum birde twisti
ne güzel ip atlayıp mekik çekiyodum yarındna itibaren başlıycam
evet gelmedin bugün :26:bu arada anşa gelmedi bugün nerde ya. yoksa oda mı gitti.
lahana yağı 125 ml si 35 yada 25 di bugün baktım ama unuttum. almadım.esra almıştı deneyecek faydasını görürse yazar. bende kiraz sapının faydasını görürsem ayzarım.
aynen öle olduk
bizim için üzlüyolarmış
inşlh herşey güzel olur
ya bişey sorabilirmiyim
şimdi annemlerin orda acayip kiraz olur haziran başı gibi başlar sonunda biter diyeyim
ben bu sene sapları saklasam uzun müddet dururmu :26:
ya kızlar sivasta öğretmen olan kimdi :26:
durur bence. evet bende sinir oldum alay eder gibi. ah esen ah senin yüzünden julia nın alay konusu olduk. bari gittin 7. takıma gitme demi. ama gerçekten takım da kaptanıda süper..hakediyolar şımarmayı yani. her nekadar kilo vermede derecede biz iyiysek de onların motivasyonu yüksek.
noldu ki aslıydı.
bu arada anşa gelmedi bugün nerde ya. yoksa oda mı gitti.
durur bence. evet bende sinir oldum alay eder gibi. ah esen ah senin yüzünden julia nın alay konusu olduk. bari gittin 7. takıma gitme demi. ama gerçekten takım da kaptanıda süper..hakediyolar şımarmayı yani. her nekadar kilo vermede derecede biz iyiysek de onların motivasyonu yüksek.
lahana yağı 125 ml si 35 yada 25 di bugün baktım ama unuttum. almadım.esra almıştı deneyecek faydasını görürse yazar. bende kiraz sapının faydasını görürsem ayzarım.
aslıı canım....ya kızlar sivasta öğretmen olan kimdi :26:
ben yatıyorum birazdan . gözlerim ağrıyor çok. bugün ne spor yaptım ne dikkat ettim. bu hafta kilo vermem şart idyetisyene gidecem ve verdiği hedeften 800 gram eksiğim. ama canımı sıkıyonuz yemek yediriyonuz bana geçen hafta ne mutluyduk nasıl güzel vermiştim.aslı bu hafta benle rakip olunmu kız.
olurum canım hedefin nedir cumaya kadar
800 gram vermem lazım 18 ine kadar ayın.
bu arada keten tohumu da aldıydım bugün. nasıl kullanılacak bilmiyorum ama duymuştum çok.
bu arada keten tohumu da aldıydım bugün. nasıl kullanılacak bilmiyorum ama duymuştum çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?