- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #25.101
kızlar kusura bakmayın dün de akşama kadar alışverişteydim bu sefer kardeşimi götürdüm.bugün de okul ve kurs derken ancak girebildim.nasılsınız neler yaptınız ben yokken.
tamam sen 800 gr ver ben 3 kilo oldu mu bunun için yarışalım ayın 18 e kadar
Selam julia. Takımdan ayrılınca daha çok gelmeye başladın burdaykenden daha fazla bizi takip ediyosun. Gelip iyiki ayrılmışım burdan diyosun demii
tatlım senin için ortası yok mu. 3 kilo da ne yaaa. çabuk giden çabuk gelir. sonra pes edersin. neyse bu hafta elma diyeti yap da sonra sağlıklı bir diyet yap yahu.
yokm aslında gelioddum cnm ama kimseler olmuodu şimdi paylaşım arttı takımda ama gördüğüm kadarı ile sorunlar var takımda hepinizi gerçekten çok seviorum aynalarda dahilumarım sorunlar biran önce biter :97:
Eki Görüntüle 192094
acınacak halde değiliz canım sağol..sen üzülme bizim için.hem sen gitsene pasta filan yeee.
insanlarında bir sabrı vardır
kızlar ben önceden çok çabuk kilo verirdim ya son zamanlar gram gram gidiyo normalmi sizce yaaa............
normal canım bünye alışıyor kendini korumaya çalışıyor kilo vermek zorlaşıyor. bu durum sıkıcıdır ama devam et yoluna sen
canım neler olmadı ki ama anlatıp tekrar üzülmek istemiyorum ben kendime geldim takımdan ayrılanlar oldu. ama yolumuza devam edecez
2 kişi gitti sanırım ,yerlerine bol paylaşım yapan 2 kişi alınacakmı..............
ediyorum canım inşallah istediğimiz kiloya ulaşırız hepimiz.........
tamam canım bizde davet edebiliyosak,ederim bende gündüzleride girebiliyorum ben.....
kızlar akşam üstü burdan bir komşum geldi geçmiş olsun a bu komşum bu komşum hamileyken benle çok uğraşmıştı 48 yaşında onunda iki gelini var 2 sinle de aynı zamanda hamileydik onlar dağları yediler 10 kilo aldılar ben 35 kilo aldım kan serumları ve tansiyon ve böbrek problemim yüzünden bu kadıncağız bugün tartıldı yeni tartmla tam 123 kilo çıktı neyse morali çok bozuldu öyle bir motive ettim ki kadıncağızı ay esra diyetisyenler bana bu kadar anlatmadılar ben yarın diyete başlıycam dedi ....
ben benimle zamanında kendi kilosuyla denk gören bu komşuma bile ohhh bak ben zayıfladım sen 123 kilosun demedim kalp kırmak çok kolay ama yapması çok zor inşallah bunu anlamıştır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?