- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #252.301
spor sart ewet ama nasil hangi sporu yapacagm onu bilmiyorum. kizimda hic musade vermiyr napcm bilmiyorum ipi deneyecegim ipsz denedm goguslerm cok acidi emzryrm malum bombokSpor yapcan o zaman sikilasmadan olmaz çünkü.
Ben 65 ile tatmin olmam kuzum ya asıl hedefim 56 57 kilo olmak ama uzun süre sonra hemen değil
7inciri dograyip yarim kg suyu gecgin suda kaynat mesala ben 750ml suda 15dk kaynatip 20demlenmeye birakip sabah ogle aksam ic ac karnina olursa sanki faydasi daha cok olur gibi unuttum sanki Saraçoğlu diyordu bi bak istersen..Çatlama vyrulmayacam sadece etkiyi ve normal süreci görmek istiyorum. Incir kürü hangisi peki canısı
Bugün dahs az tatlı yemişiz güzel afiyet olsunsabah
1 sahan yumurta peynirli tereyagli
1 buyuk silim tb ekmegi
3 zeyton
3 dilim kasar
2 catal helvs
ara
1 avuc kuruyemis
yarim porsiyon kabak tatlisi
aksam
1 kase tarhana
2 porsiyon yogurtlu havuc salatasi
1 saglikli 1 sagliksiz kurabiye sekersiz cay
Abs videoları dene ip biraz zorluyorspor sart ewet ama nasil hangi sporu yapacagm onu bilmiyorum. kizimda hic musade vermiyr napcm bilmiyorum ipi deneyecegim ipsz denedm goguslerm cok acidi emzryrm malum bombok
Günlük mü haslıcam bakayım bir bu küre7inciri dograyip yarim kg suyu gecgin suda kaynat mesala ben 750ml suda 15dk kaynatip 20demlenmeye birakip sabah ogle aksam ic ac karnina olursa sanki faydasi daha cok olur gibi unuttum sanki Saraçoğlu diyordu bi bak istersen..
sag ol cnm. Sizden korkumdanBugün dahs az tatlı yemişiz güzel afiyet olsun
ya ben hic bilmiyorum nedir bu abs ?Abs videoları dene ip biraz zorluyor
Günlük mü haslıcam bakayım bir bu küre
Canın çok çektiyse 1 minik kare yeseydin emziriyorsun sonuçtasag ol cnm. Sizden korkumdan
esim kare antep fistikli cikileta yedi karsimda direndim yimedimm
Karın hareketleri olan videolar örnek video atarım yarınya ben hic bilmiyorum nedir bu abs ?
tatlim uzulme kalorin cok degil. Sadece sabah bazlama 1 tane olsaydi ve aksam patates olmasaysi bunlari yememeye calis ha ekmek yemissin ha pattiss
Hahh simdi olmus tatliyi ara ogune aldığın iyi olmus simdi nasil aksamda tatli canin istiyor mu muntercimmsabah
1 sahan yumurta peynirli tereyagli
1 buyuk silim tb ekmegi
3 zeyton
3 dilim kasar
2 catal helvs
ara
1 avuc kuruyemis
yarim porsiyon kabak tatlisi
aksam
1 kase tarhana
2 porsiyon yogurtlu havuc salatasi
1 saglikli 1 sagliksiz kurabiye sekersiz cay
dun yemistim sade kare cikolata bugun yemeyeyim dedimCanın çok çektiyse 1 minik kare yeseydin emziriyorsun sonuçta
Karın hareketleri olan videolar örnek video atarım yarın
canim haklisin yazdiklarinda ama iste boyle de yedigimiz zaman bu kilolar cok yavas gisiyor ondan diyorum. Patates nisasta sonucta aksamdan ekmekte pattiste yemesek en guzeli benimki nacizane tavsiye kuzum. Patatesin suyunun faydasini duymadiydim arastirayimm canm icerizz ne olcek kiiBazlamami demisim yufka kuzu kucuk iki dilim ekmek ebatinda olsun onu yemesem iyi olurdu.
patitisi zati ekmek yerine yedim kuzu :))) yok kiz ekmegi cok aramam bu patates sobanin firinda pistidiyd kokusu cok ozledimdi avucun ici kadar kucuktu kiz sadee tuzsuz yagsiz patatesten nie korkusunuz zati ekmek yenmiyorsa haslama turunde küçük ebatta yenilebilir.diyet listelerindede var hayati diyeti kendinize zindan etmeden nefsinizi korlucek sekilde yenilebilir...
birde arkadaslar haslanmis papatesin bagirsaklara cok faydasi var hatta haslama suyunu icilirse bagirsak kenserlerinede iyi geldigini okumustum yalan olmasin patates kuru yilda birmi iki kez mi yapilsa iyimis ihtiyaci olan arastirisaniz...
istiyor bebisim. su an bile istiyor. Allah bana bir istah vermis ki sormaHahh simdi olmus tatliyi ara ogune aldığın iyi olmus simdi nasil aksamda tatli canin istiyor mu muntercimm
Ama 69 kg da mi bile gobek var diyon ooo ben kiz dogumda gercekten farklimi munter misal dogumdan onceki bide simdiki fark nedun yemistim sade kare cikolata bugun yemeyeyim dedimhakkim yarina kalsinn cok seviyorum ya
ay super olur canim bende bir karin gobek var ne benzer araba tekerinehele dogumdan sonra bildigin xxxxxllllllllllllll simit
canim ben sezeryan dogum oldugum icin gobek bildigin silindir. Malum hamilelikte alinan kilolar yaglar tartida 69 olsam da spor olmadigi icin o bolgem genis gogus 95 bel 83 basen 106 dusun .Ama 69 kg da mi bile gobek var diyon ooo ben kiz dogumda gercekten farklimi munter misal dogumdan onceki bide simdiki fark ne
Immhhh :))) kimde yok ki o bogazz inan ben bu kg dayim soyle bi doyasıyaca bi tatli bi baklava yemedim hep korkudan soyle zayif olsamda yeseydim keskee.kiz avucunu yala gogusun sismesin sabah yapabilirsin o tatliyi.valla sanlisin en azindan emziriyon yakiyon maşallah ben sana inaniyom bir aya 65 olursun..sende takip et beni bakalım bu kalori sayma ise yariyacakmi bendeistiyor bebisim. su an bile istiyor. Allah bana bir istah vermis ki sormasu an yiyemedigim kalan kabak tatlisini bol pekmezli findikli tahinli hayal ediyorumm
Himmm kiz maşallah belinde baseninde gogusunde iyi benim bedenler hepsi buyuk..gogusun emzirme birakinca kuculur göbek daha yenisin bi yıla kalmaz toparlarsin bence bide 65 olcann oooo fıstık olunncanim ben sezeryan dogum oldugum icin gobek bildigin silindir. Malum hamilelikte alinan kilolar yaglar tartida 69 olsam da spor olmadigi icin o bolgem genis gogus 95 bel 83 basen 106 dusun .
hamilelikten oncede gobegim vardi ama bu kadar silindir seklinde durmuyordu simdi baya simituzerine calismak lazim
Ayyy kuzum agzindan bal damliyor valla bu gazla gercekten bir aya 65 olurumImmhhh :))) kimde yok ki o bogazz inan ben bu kg dayim soyle bi doyasıyaca bi tatli bi baklava yemedim hep korkudan soyle zayif olsamda yeseydim keskee.kiz avucunu yala gogusun sismesin sabah yapabilirsin o tatliyi.valla sanlisin en azindan emziriyon yakiyon maşallah ben sana inaniyom bir aya 65 olursun..sende takip et beni bakalım bu kalori sayma ise yariyacakmi bende
ben de emzirdim uyuttum cebelleserrkHadi ben yatarm munter cimm sen kizimi emziriyon napiyon sanada allah kolaylik versinn canım. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?