- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #252.361
Rapor alicam galiba bombigim ozaman bol bol istemediğiniz kadar burdayımcabik iyilesyoglugun cok bellii
Bu nasıl bi exotik menüBugün ki menüm
Sabah
Kaşarlı tost
Çeri domates
Salatalık
Marul
Ara
Civanperçemli çay
Öğlen saat 14.30 gibi
Fındık lahmacun 6 adet
Ebegümeci bulgur 1 yk
Pancarlı siyah havuçlu yoğurt 3 yk
Domates süs biberi
Akşam yok
Belki 3 yk barbunya 2 yk yoğurtlu havuç yerim
Ara
Çay/ 1 brdk süt 1 tatlı kaşığı bal arı sütlü
EvetHasta olanlar damı
Elini yumruk yap boyu o kadar lahmacunun kız ben ondan 20 tane yerim anca doyarımyeterr
6 findik lahmacun mu
Evet bende üzüldüm ama iyi olmasına sevindim umarım sorun yoktur hayatındaYok alistira alistira yavaş çıksaydı aramızdanböyle herşey güzelken pat diye gitti ben şahsen çok üzüldüm
Şalgamın içine atılan havuç varya ondanBu nasıl bi exotik menüCivanpercemli cay. Ebegümeci bulgur siyah havuç ne giii akşam yokmuş. 6 fındık lahmacundan sonra gerek kalmamış
Sümüklü böcüklerim benim kıyamam size çok geçmiş olsun canim dikkat edin valla ben öksürürken beynim sallanıyor sankiEvetbende gribim 3 gündür oğlumunda burnu akıyor
Aynen kusum InshAllah yoktur iyi olsunda gelmesinEvet bende üzüldüm ama iyi olmasına sevindim umarım sorun yoktur hayatında
Tabi ya yumruk kadardir. Sen munyerin parmak kadar kurabiklerine bi t9n laflar ediyordunŞalgamın içine atılan havuç varya ondanvalla denk geldi egzotik egzotik ya elini yumruk yap boyu o kadar be büyük lahmacun değil ki ve tüm gün ayaktaydım bugün yarın da sıfır karbomhidrat günü bilginize canısı
O bir sürü şekerli şey yiyor amaSümüklü böcüklerim benim kıyamam size çok geçmiş olsun canim dikkat edin valla ben öksürürken beynim sallanıyor sankiama söz yarını karbonsuz geçiricem
Aynen kusum InshAllah yoktur iyi olsunda gelmesin
Tabi ya yumruk kadardir. Sen munyerin parmak kadar kurabiklerine bi t9n laflar ediyordunahahahah herkes birbirine giriyormuş
Hoşgeldin tabiki katılabilirsin.Iyi aksamlar kizlarrr.bende uzun suredir takip ediyorum kendi cabamla 1 sendde 15 kilo verdim.. fakat bu siralar biraz kendimi bosladim.. ama kiloda almadim yani 2 kilo kadar... gecen sene yilbasinda 75 kiloydum suan da 61 kiloyum ve 55 olmak istiyorum sizin motivelerinize ihtiyacim var bende katilabilir miyim araniza
İlk sayfada kurallar var onları okuyup kabul ediyorsan kabul ettim diyerek başlayabilirsin. Kendini anlatırmısın biraz kaç yaşındasınIyi aksamlar kizlarrr.bende uzun suredir takip ediyorum kendi cabamla 1 sendde 15 kilo verdim.. fakat bu siralar biraz kendimi bosladim.. ama kiloda almadim yani 2 kilo kadar... gecen sene yilbasinda 75 kiloydum suan da 61 kiloyum ve 55 olmak istiyorum sizin motivelerinize ihtiyacim var bende katilabilir miyim araniza
Aynen canım nefes alamıyorum bazen tıkalı burunlaSümüklü böcüklerim benim kıyamam size çok geçmiş olsun canim dikkat edin valla ben öksürürken beynim sallanıyor sankiama söz yarını karbonsuz geçiricem
Aynen kusum InshAllah yoktur iyi olsunda gelmesin
Tabi ya yumruk kadardir. Sen munyerin parmak kadar kurabiklerine bi t9n laflar ediyordunahahahah herkes birbirine giriyormuş
Hoşgeldin canımIyi aksamlar kizlarrr.bende uzun suredir takip ediyorum kendi cabamla 1 sendde 15 kilo verdim.. fakat bu siralar biraz kendimi bosladim.. ama kiloda almadim yani 2 kilo kadar... gecen sene yilbasinda 75 kiloydum suan da 61 kiloyum ve 55 olmak istiyorum sizin motivelerinize ihtiyacim var bende katilabilir miyim araniza
Hoş geldin canım maşallah erken anne olmuşsun . Burda beraberce veririz kiloları güzel vermişsin bu zamana kadar zaten . Spor yapyor muydunKabul ettim.... 28 yasindayim bir kizim var 10 yasinda. Ev hanimiyim..benim diyrtlerim cok kisa suruyor aslinda istikrarli olamiyorum...ama burada birbirimize motive olacagimizi dusunuyorum..
Her akşam menü paylaşıyoruz. Menüleri beğenip yorum yapıyoruz. Spor listemizde var. Sporada başlarsan daha etkili olur. Maşallah erken evlilik yapmışın. Allah bağışlasın. Benimde bir buçuk yaşında kızım var.32 yaşındayımKabul ettim.... 28 yasindayim bir kizim var 10 yasinda. Ev hanimiyim..benim diyrtlerim cok kisa suruyor aslinda istikrarli olamiyorum...ama burada birbirimize motive olacagimizi dusunuyorum..
O zaman kiloları bir an evvel vermelisin. Hamilelikle birlikte 10-15 kg geliyor zatenEvet erken evlendim.. rabbim hepimizin cocugunu korusun... tamam menulerimi her aksam yazarim... spor bilmiyorum biraz zor gibi aslinda spor yapmam icin cok bos zamanim var ama bieaz useniyorum heralde bu konuda...suanda da ikinci bebegi dusunuyorum o yizden ne kadar az kiloyla hamile kalirsam o kadar iyidir...
İnşallah eski kilona düşersin. @keptinn ve @Blacksee55 kaptan yardımcılarımız. Onlarda ilgilenirler yarın.Aynen kizimda 22 kilo almistim ama onda da 53 kiloydum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?