- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #252.381
Hoşgeldin canimKabul ettim.... 28 yasindayim bir kizim var 10 yasinda. Ev hanimiyim..benim diyrtlerim cok kisa suruyor aslinda istikrarli olamiyorum...ama burada birbirimize motive olacagimizi dusunuyorum..
O boya 45 kilo ne kiz. Bana çok az gibi geldi :/Insallah canim... evlendigimde 45 kiloydumm. Bi de boyumda 1.72 ayyyy cok zayiftim... keske diyorum hep oyle kalsaydim...
Sagol canim tesekkurlerHoşgeldin canim
Aynen cooookkkkkk zayiftimm... kayinvalidem beni ilk gordugunde demis heralde bu kiz hic yemek yiyor... ama ben gercekten cok yemek yiyordum almiyordumO boya 45 kilo ne kiz. Bana çok az gibi geldi :/
Dünyanın 7% den oluşan şanslı kadınlardan birisin demekkiAynen cooookkkkkk zayiftimm... kayinvalidem beni ilk gordugunde demis heralde bu kiz hic yemek yiyor... ama ben gercekten cok yemek yiyordum almiyordum
Insallah canim... evlendigimde 45 kiloydumm. Bi de boyumda 1.72 ayyyy cok zayiftim... keske diyorum hep oyle kalsaydim...
Rapor alicam galiba bombigim ozaman bol bol istemediğiniz kadar burdayım
hii cok gecmis olsun kuzummEvetbende gribim 3 gündür oğlumunda burnu akıyor
kiz findik lahmacunu biliyorum sen beni cahil mi sandinElini yumruk yap boyu o kadar lahmacunun kız ben ondan 20 tane yerim anca doyarım
Evet bende üzüldüm ama iyi olmasına sevindim umarım sorun yoktur hayatında
Şalgamın içine atılan havuç varya ondanvalla denk geldi egzotik egzotik ya elini yumruk yap boyu o kadar be büyük lahmacun değil ki ve tüm gün ayaktaydım bugün yarın da sıfır karbomhidrat günü bilginize canısı
Sümüklü böcüklerim benim kıyamam size çok geçmiş olsun canim dikkat edin valla ben öksürürken beynim sallanıyor sankiama söz yarını karbonsuz geçiricem
Aynen kusum InshAllah yoktur iyi olsunda gelmesin
Tabi ya yumruk kadardir. Sen munyerin parmak kadar kurabiklerine bi t9n laflar ediyordunahahahah herkes birbirine giriyormuş
seni seniO bir sürü şekerli şey yiyor ama
Gördüm kusum ve sok oldum
hosgeldin cnm . 45 miAynen cooookkkkkk zayiftimm... kayinvalidem beni ilk gordugunde demis heralde bu kiz hic yemek yiyor... ama ben gercekten cok yemek yiyordum almiyordum
İyiyim çok şükür sen nasılsınUMEYYE canım nasılsın
Kilon 1.72 ye normal düzeyde şu an bence. Ben 1.55 im 68.8 kg yimInsallah canim... evlendigimde 45 kiloydumm. Bi de boyumda 1.72 ayyyy cok zayiftim... keske diyorum hep oyle kalsaydim...
Allah rahatlik versin bombigimekizlar dun geceden uykusuzum ben biraz kestireyimilerleyen dklarda yeniden birlikte oluncaya dek hoscakalin
kizi vermiyorrAllah rahatlik versin bombigime.
Kimi anlamadimkizi vermiyorr
Ayy benim hayalim ya ikiz ya ucuz annesi olmak ♡3 5 cocuk ikiz ucuzu olanlr bu isin ustesinden nasil gelebiliyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?