- 7 Ocak 2018
- 27.550
- 79.990
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #252.421
Sagol canim deniyecem kac gun kullaniyorsun boyle1 su bardağı karabuğdayı 2 buçuk su bardağı kaynar suda geceden bekletiyorum. Sabaha kadar şişiyor. Bütün gün onu tüketiyorsun acıktıkça. Yanına yoğurt domates yeşillik tüketebilirsin. Bol su içiyosun felan öyle işte
Olabilir aslinda detoks biraz beni zorluyor aksma kadar acim gece mutfaga saldiriyorum 2 gunluk yemek yiyorum resmenBide son kilolar canım çok zor gidiyor sen bir iki gün detoks yapsan metabolizmanı şaşırtsan nasıl olur kiben emziriyorum malesef yapamam
Ayyy bu yorumuna çok güldüm kız ifadeye bak hele kıyamam ya1 su bardağı karabuğdayı 2 buçuk su bardağı kaynar suda geceden bekletiyorum. Sabaha kadar şişiyor. Bütün gün onu tüketiyorsun acıktıkça. Yanına yoğurt domates yeşillik tüketebilirsin. Bol su içiyosun felan öyle işte
Ya ben yemesem gidiyor ama engel olamiyorum abartiyorum resmen yemeyiBide son kilolar canım çok zor gidiyor sen bir iki gün detoks yapsan metabolizmanı şaşırtsan nasıl olur kiben emziriyorum malesef yapamam
Göreceğimiz sonuç bir iki gün sabretmeye değer benceOlabilir aslinda detoks biraz beni zorluyor aksma kadar acim gece mutfaga saldiriyorum 2 gunluk yemek yiyorum resmen
Al benden de o kadarYa ben yemesem gidiyor ama engel olamiyorum abartiyorum resmen yemeyi
Aynen yarin insallah yuruyuse de gidecemGöreceğimiz sonuç bir iki gün sabretmeye değer bence
Arkadaş iki haftalık başladıSagol canim deniyecem kac gun kullaniyorsun boyle
Yemekleri aksam paylasiyoruz dimiAynen yarin insallah yuruyuse de gidecem
2 hafa sadece karabugday yogurt yesillil mi ay ben bayilirimmm...Arkadaş iki haftalık başladı
Hadi bakalım spor yarışmamızda var kendi aramızda kaybeden takıma çeşitli cezalar var cuma günü sonuçlar belli oluyor cumartesi pazar dinlenmeAynen yarin insallah yuruyuse de gidecem
Evet canım akşam başlıyoruz paylaşmaya olurda paylaşamadıysan ertesi gün sabahYemekleri aksam paylasiyoruz dimi
Bir hafta doldu bile helal olsun kız sana2 hafa sadece karabugday yogurt yesillil mi ay ben bayilirimmm...
Canim cok agir biseyler yapamam suan gebelik dusunuyorum bata 3. 4 gun kaldi eger adet olursam o zaman zorlarim tabiki de sporuHadi bakalım spor yarışmamızda var kendi aramızda kaybeden takıma çeşitli cezalar var cuma günü sonuçlar belli oluyor cumartesi pazar dinlenmegeçen hafta kaybeden takim yarını karbonsuz geçirecek mesela demi kızlar
@Blacksee55
@keptinn
SchonerDuft
UMEYYE
Bence de helal olsun bir hafta bile mucize kac kilo verdi bu bir hafta daEvet canım akşam başlıyoruz paylaşmaya olurda paylaşamadıysan ertesi gün sabah
Bir hafta doldu bile helal olsun kız sanaUMEYYE
Olur tabi yürüyüş bile yapsan kardır listeyi paylaştım bakCanim cok agir biseyler yapamam suan gebelik dusunuyorum bata 3. 4 gun kaldi eger adet olursam o zaman zorlarim tabiki de sporu
Beş günde 1,5 demiBence de helal olsun bir hafta bile mucize kac kilo verdi bu bir hafta da
Cok guzel bende deniyecem o zaman ama ben o kadar uzun yapamam 2 gun ancak
Tamam canım inşallahCok guzel bende deniyecem o zaman ama ben o kadar uzun yapamam 2 gun ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?