- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #252.481
sag ol bebisimmmProfiline tıkla, hakkında başlığına tıkla, ordanda etkileşim başlığı altında açtığı konuları görebiliyorsun.
Kızımı bekliyodum uyudu şükür. Hadi iyi geceler sanasag ol bebisimmm
sen ndn uyumuyrsun
iyi geceler cnm. Ben bir de inek sayayimKızımı bekliyodum uyudu şükür. Hadi iyi geceler sana
Bence tel internet direk kk kulubuna takildiysa birisi nete girdiginde bura cikar onunda girdi diye anlaşılmış olabilir benim aklima bu geliyor kaldiki emelinbusesi cekinmez lafinida esirgemez iki laf soyler oyle giderdi bence. Aklima kotusu geliyor ins guzel haberi duyariz...Evet canim banada keptin demisti sasirdim ve uzuldum bize yazmadiginaama belki uzun sure girmedigi icin cekinmistir
@emelinbusesi canim burdan sesleniyorum ne olursa olsun kabulumussungeri dönnnnn
Hee hemen sevinme
Biz kendimizi atakGördüm kusum ve sok oldumama bence hiç güzel değil bak seninle aynı yeni arkadaş. 61 kilo ve 55 olmak istiyor
Bende bendeAyy benim hayalim ya ikiz ya ucuz annesi olmak ♡
İyiyim canim maratonlu bigun oldu annemgile bacilari ve kocisleri ve anasi kaynanasi geldiler arabasi yaptik yedik ictik, korkma benim kacamak yok tatli neym yemedimBitmeyenUmidim iyimisin
Kizz sizin yuzunden bende yandimKuşum ben keptinin sagkolu vede yuzkarasiyim ahahahahahkeptinin işine gelir. Oda spor yapamadı garibim, haftaya karbonsuz baslicak
Aaa muneter :kk70: yazdim bu cikiy :Kk70:bu ne munter bende deneyimm bari
Munter inat ettim buyuk harflerleAaa muneter :kk70: yazdim bu cikiy :Kk70:
Gunaydin canim basinada : koy oazama oluyor ben basa iki noktali
Görürsün bence maşallah sanaGünaydın kızlar.75.2 den yola devam ediyorum yani Cuma’ya göre -100
Cuma hedefim 74 görebilir miyim bilmiyorum ama hedefliyorum
Burdayim gunaydin gevmisi okuyorum simdiorkide1453 canım nerdesin
oha sen nasıl banlandınKeşke ama 65 değil 60 olmamız lazım bunun içinsenin hedefin?
Valla yazık elim işe de gitmedi eşim nöbete gidecek gitsin öyle birşeyler yapacam... midem de çok kötü oldu kramp giriyor muhtemelen yemek yapmam bugün domates salatalık ile gecistirecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?