- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #252.501
Ayy inshAllah canim ne mutlu olurummmmBende bendeiki kiz iki oglum olsaydi hayirlisi var rabbimin guzel hediyeleri var ama onlarda kardes istit diyp duruylar hayirlisi inş senini ikiz ikiz olur canim
Insallah cnm sagolGörürsün bence maşallah sana
hoşgeldin canıımmmKabul ettim.... 28 yasindayim bir kizim var 10 yasinda. Ev hanimiyim..benim diyrtlerim cok kisa suruyor aslinda istikrarli olamiyorum...ama burada birbirimize motive olacagimizi dusunuyorum..
bizim takıma alalım kuzuşşşkaptinn hangi takıma alalım canım
işsiz misin acaba:temizlik : birleşincedebu
Onu kaptan bilirkaptinn
Evet canım sabret alışmışken
Ben ağırlık olarak emziriyorum canım ondan cesaret edemem
ahahahahaKuşum ben keptinin sagkolu vede yuzkarasiyim ahahahahahkeptinin işine gelir. Oda spor yapamadı garibim, haftaya karbonsuz baslicak
Ben kızımla çift kişilik yatakta yatıyordum. Sabah 9 gibi felandı uyandım işte. Sonra lavaboya gittim geldim. Kapıyıda kilitlemedim. Eşimde yer yatağında yatıyodu gittim yanına sokuldum. Eşimde sokulmaya başladı dedim bak biri gelir şimdi kapıyı kilitlemedim bişey olmaz kim girecek dedi. Sonra cilveleşirken biri içeri daldı. Hiç görmedim kim olduğunu. Battaniye üstümüzdeydi. Çok utanmıştım. Ama ne kadar ayıp kim girdiyse sinir oldum İnsan bir kapıyı çalar demi
InshAllah kusummmm ♡ bu hafta karbonsuz hafta unutmaveee günaydınnnnmutlu bi hafta olsun hepimiz için kızlaarrrr
1 gün değil miydi o yaInshAllah kusummmm ♡ bu hafta karbonsuz hafta unutma
Hee doğru ya gun dicektim beynim durdu geç yatıp erken kalkınca ahahah1 gün değil miydi o ya
sonra cuma -2kgHee doğru ya gun dicektim beynim durdu geç yatıp erken kalkınca ahahahben yanlış anlayıp tüm haftayı karbonhidratsız geciriyormusum
Aynı be kusum. Yuvarlaniyorum yatakta tüm gün. Rapor alicam vallasonra cuma -2kgben dayanamam o kadar valla isteyen yemesin
sen nası oldun kuzucukkkk
Kiz bir gun degelmiInshAllah kusummmm ♡ bu hafta karbonsuz hafta unutma
Evet canim ne yazıkki ekmekteKiz bir gun degelmiaglicamm anam bi hafta nidemek mesala neler yasaklı bi dilim ekmakdami (
Iyiles yaparsin zati hasta hasta buraya yazmanda bi spor okurnu iyiles daha ne sporlar yapcan senin hedef kg ney blackEvet canim ne yazıkki ekmektebeni atın bu listeden spordan soğudum. Yapmadigim spordan
Pardon isminde yaziyormus kuzu @Blacksee55Iyiles yaparsin zati hasta hasta buraya yazmanda bi spor okurnu iyiles daha ne sporlar yapcan senin hedef kg ney black
Gunaydin canisi nasilsin nasil gidiyor diyet..bide alistinmi işine digerinde kolaymi bide diger isten neden ayrildiydin kuzu sakincasi yoksa yazgünaydın kızlar
Gunaydin canisi nasilsin nasil gidiyor diyet..bide alistinmi işine digerinde kolaymi bide diger isten neden ayrildiydin kuzu sakincasi yoksa yaz
al valla bende mi alsam diye düşünüyrm da bana rapor vermezler sapasağlamım üstüne mesai yazarlar diye korkuyormAynı be kusum. Yuvarlaniyorum yatakta tüm gün. Rapor alicam vallayeni yıla iyi basladim
ahahah bende aynen aglıcaktm 1 hafta diyinceKiz bir gun degelmiaglicamm anam bi hafta nidemek mesala neler yasaklı bi dilim ekmakdami (
günaydın kızlar
Ben ancak detoks yapabilirim canim fazlasini yapamam peki 14 gunde kac kilo verdiriyor ki14 günlük diyet bu ama 2 günlük detoksta yapabilirsin
Başına sonuna: işareti koyacaksın canım ve K büyük harflerle
Ama ben 45 istiyorum ve 7-8 cm daha incelmekHee hemen sevinmesen sus
Pufff yaa sen cok gizill kilodasin 49 da asagi izin yohh sana
Onu yiyebilirsin hadiKizz sizin yuzunden bende yandimsizin yüzünden zayifluyucumm
Luluuu94 karabugdaydami yasahh essah mi
Olmadı başa ve sona gelcek :işaret
Ama bizde @tgb1907 gelemiyor kihoşgeldin canıımmm
sen zaten kuralları okumus kabul etmişsin hadi bakalm en kısa zamanda istediğin kiloya gelirsin umarım
bizim takıma alalım kuzuşşş
işsiz misin acaba
ahahahahayüz karam
hi güzel olmiiiyhiç doymadım hiç yetmedi hiç hiç hiç
Allah tn kimsede kalmıyoruz öle
Yararına olur canısıHee doğru ya gun dicektim beynim durdu geç yatıp erken kalkınca ahahahben yanlış anlayıp tüm haftayı karbonhidratsız geciriyormusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?