Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eda hoşgeldin canım geçmişe bir baksana bir öneri sunuluyor senin fikrin ne canım bide hedef kilonu söyler misin

bnm bu takıma gelmemden rahatsız olan var mı eğer varsa bir daha gelmeyeceğim kızlar fdm arkadasınız rahatsız olmuş benden

bnm bu takıma gelmemden rahatsız olan var mı eğer varsa bir daha gelmeyeceğim kızlar fdm arkadasınız rahatsız olmuş benden

kızlar iyi geceler..kaç gündür spr yapmadım bu hafta kaçamaklarımda oldu o yüzden kilo vermem. sanmıyorum vereceğimi. ama yarın dikkat edecem ve spor da yapaacam inş. byeee

yaptığın yorumlar insanları sinirlendirdi. son 2 gün yaşadıklarımız hepimizin moralini altüst etti. ben mesela ağlıyorum sen gelip boşuna yazma onlar başka takıma gitti diyorsun sanki alay ediyorsun. dün ben hepinizi çok seviyorum aynaları bile diyosun. ben sana ne yaptım ki. kuralları bildiğin halde ben adetliyim bildirim yapmayacam dedim bende keyfi davranış dedim buna alınıp gittin. bu yüzden mi kötü oldum ben. hatırlarsın eğer ben kötüysem. bir ara takıma uğramıyordun ama diğer topiklerde geziyordun herkes şikayet etmeye başladı. ben sana özel mesaj attım bu durumu sende ondan sonra geldin paylaşımın arttı. eğer kötü biri olsaydım. ben seni o anda diskalifiye ederdim. haksız mıyım. gerçi böyle olduğum için kötü oldum ama kaptanlık görevini yapmıyor oldum.
takımdan bana kızıp gittin sonra takıma geliyorsun edacım sana selam vermek için geldim diye mesaj atmaya başladın. diğerleri umrumda değil. bu beni rahatsız etti. ama o zaman bunu iletsem ben kişiselleştirmiş olurdum. o yüzden sustum çünkü bu tavrın banaydı. diğer arkadaşları huzursuz etmeye hakkım yoktu. ama bu son iki gün yaşananlar herkesi huzursuz etti.

boşuna yazma fln demedim sadece onların baska takımda olduğundan haberin olmadığını düşündüğün için anşaa nın ve nev in baska bir takımda olduğunu söledim neden alay edeyim ki alay edilecek bir durum mu var ortada sonuçta hangi takımda olursak olalım hepimizin tek bir amacı var kilo vermek yanlışmıyım !!!! sennle sorunlarım olmuş olabilir ama bu senn kötü olduğun anlamına mı gelio aslaaaa o zaman bildirim olayında da bak sana yemn ederim aynalar zayıflama topiğinde regli döneminde bildirim yapmıoduk bir an oraya yazıorum sandım ve size yazmışım bunu da sordan fark ettm ama senn sanki ben her zaman bildirime gelmiormuşum gibi sölemen kırdı beni yalan değil yaniii edaya gelince evet eda ile her zaman karşılaşamıoruz o yüzden edacım seni gördüm geldim dedim sizler daha sık geliosunuz yaani bir insanı yanlış anlamak istedikten soraaaa sebep çok bulunur cnm madem rahatsız oldunuz benden bir daha gelmem herkese iiii geceler hoşçakalın inşallah dilediğiniz kiloya hepiniz bir an önce ulaşırsınız allaha emanet olun hoşçakalın ....

Son düzenleme:

o mesajı bir defa atmadın ki ilk attığında gördüm
o zaman yanlışlık olabilir ama bunu şimdi söylüyorsun. ben çizelgeyi öğle tatilinde yapıyorum. o saate kadar bütün bildirimlerin yapılmış olması gerekiyor. demek sen zayıflama topiğini bu takımdan daha önemli tuttun oraya haber vermeyi uygun gördün ama yanlışlıkla bize geldi o zaman senin söylediklerinden bu çıkıyor. herkes haklı bir ben yanlışım zaten

neyi oraya haber verdim cnm bunu anlayamadım ayrıca buradan sadece ben ayrılmadığıma göre demek ki tek suçlu ben değilim bunları tartışıp kalp kırmanın bi anlamı yok artık oldu bitti giden gitti kalanlar burda zaten buraya bu son yazışım kimse bnm yüzümden rahatsız olmasın

kızlar iyi geceler..kaç gündür spr yapmadım bu hafta kaçamaklarımda oldu o yüzden kilo vermem. sanmıyorum vereceğimi. ama yarın dikkat edecem ve spor da yapaacam inş. byeee

canım ben güveniyorum. yarın tekrar toparlanacaksın. bak hedefine 13 kilo kalmış. çok fazla değil inan bunu başaracaksın sonrada çok güzel bir anne olacaksın

canım ben güveniyorum. yarın tekrar toparlanacaksın. bak hedefine 13 kilo kalmış. çok fazla değil inan bunu başaracaksın sonrada çok güzel bir anne olacaksın

inşallah. 6 ayda gider inşallah. şimdi bu yeni hedefimiz oldu değilmi. ilk başta 55 demiştim o sayılmayacak bu sayılacak yani.

esra naptın perde aldın mı? ne perdesi ya eve taşınmaycan mı sen? yeni evin ölçüsüne uyar mı uymaz mı. bi görseydin.

Iyi geceler hatunlar öğlen evden 12 de bir çıktım saat 23 de eve döndüm o kadar yoruldum ki anlatamam perdeciye gittik rengarenk fonlar tüller masa örtüleri beğendim burdaki ev içinde beğendim tam 5 saat sürdü beğenmem sabah 1 bardak sitle müsli yemiştim saat 6 da aç kurtlar gibiyidim halamın kızına gittik orda kahvaltı yaptık çay zeytin peynir v.s baya paylaşım olmuş aslı alıntıların çok güzel,gülçin geçmiş olsun canım şimdi yatağın içindeyim oğluşla geçmişe tam bakamadım biraz daha bakayım yatıcam yarın işler beni bekler....

inşallah. 6 ayda gider inşallah. şimdi bu yeni hedefimiz oldu değilmi. ilk başta 55 demiştim o sayılmayacak bu sayılacak yani.

gider canım yeter ki sen moralini bozma, 6 ay çok uzun bir süre gibi geliyor insana ama göz açıp kapayana kadar geçiyor bak okullar sanki yeni açılmış gibi ama yaz tatili geldi. inancını hiç kaybetme canım. merak etme senin hedef kilon 65 artık.

malatya için yaptırdım canikom ama çok güzel şeyler beğendim cıvıl cıvıl ....

ne güzel zaten yeni eşyalar almak, yeni ev kurmak insanın hoşuna gidiyor

Son düzenleme:
günaydın herkese
kahvaltımı yaptım birazdan okula gitcem neler yedim yazayım

bir dilim kepek ekmeği
4 yeşil zeytin
yarım kk kadar peynir
çeyrek domates
çeyrek salatalık
bi bardak şekersiz yeşil çay

2 gün kusursuz gitti elma diyeti inş böylede gidecek

bence de çok etkili yavaş yemek.. beyne doygnluk sinyali 20 dk içinde g,d,yor ne kadar yavş yersek o kadar az yemekle doymş oluruz yani.. tanıdığım çok yavaş yiyen ama herşeyi yiyen insanlar sırım gibi valla

canım çok güzel bi menü olmuş.. ama keşke arada kazandibi yedikten sonra akşam ekmek yemeseydinn
aslı dikkat edersen örneklerin hepsi doğum sonrası.. bu kadar fazla vermelerinin nedeni de doğumdan sonra vucutta kalan ödemleri söküp atması.. yani benim bile 1 yaşında oğlum var ama hiçbirimizin bu çaydan fayda göreceğini sanmıyorum.. çünki bizdeki yeni olşuna kilo ya da sudan çok yerleşmiş kilo..

canım geçmiş olsun.. benim gözlerim de arasıra çok kızarıyor ve bakamıyordum.. gözcü bana kalp testleri yaptır dedi. inşallah en yakın zamanda gitcem kardiyolojiye. inşallah seninki böyle bi sorun değildir

ah julia işte bende bunu diyordum madem burdakiler ya da kaptan suçlu diye ayrıldın kendin, ne diye gelip gidiyon anlamadım valla..

aslı elma diyetinin içeriğini bilmiyorum ama eğer sabah sınırlama yoksa ekmeği ve domates salatalığı daha çok ye.. sabah ne kadar yersek gün içinde acıkma en aza iner..sabah bence az olmuş

selamlar

ben de katılmak istiyorum hala yeriniz var mı

şu an 61 kiloyum 57 olmaya çalışıyorum. tek başıma olmuyo..
beni de alın :))

hoş geldin canım.. bizimde yeni kanlara ihtiyacımız vardı.. kendini tanıt istersen bi de çizelge yap.. boyun bosun kaç öğrenelim hepsini..

bazı takım kurallarımız var kaptan sana söyleyecektir ama ben şimdiden bi giriş yapayım..ç her cuma bildirim yaparız öğleye kadar ve hergün yediklerimizi yazar bol paylaşımda bulunuruz

arkadaşlar bende katılmak istiyorum tek başıma bir türlü beceremiyorum bu işi lütfennn yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum . boyum 1,65 kilomda 74

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…