- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #252.581
Bende bir ara yapmistim gercekten ise yariyor. Ama. BEn 1000 kaloriyi gecmiyordum. Ne kadar saglikli ama onu bilememarkadaşalr telefonuma kalori sayma programı indirdim biraz da bunu deneyeyim bakayım
Heryerde salgin var canim benim kizimda 10 gundur hastaydi yeni yeni kendine geliyorOlabilir
Çok geçmiş olsun canım
Olursun bence sunun surasina ne kadar kalmis..ay keskeeee ama bence göremem suan su halimle 29 tam hafif bolluk falanda yok
28 icin 61 olmam sart
ben günlük ne kadar tüketiyorum hiç saymadım bugüne kadar bakalım belki bende de işe yarar kilomun tıukandığı noktadayım bundan sonrası bir yıldır gitmedi bişeyler yapmam lazımKizlar sporumu yaptim geldim.. ohhh mis misss. Simdi de komsumu cagirdim gelecek lahve icmeye.. bir yorgunluk kahvesi hakettim ama dimiiii
Bende bir ara yapmistim gercekten ise yariyor. Ama. BEn 1000 kaloriyi gecmiyordum. Ne kadar saglikli ama onu bilemem
Ayni kilodayiz boyun kacben günlük ne kadar tüketiyorum hiç saymadım bugüne kadar bakalım belki bende de işe yarar kilomun tıukandığı noktadayım bundan sonrası bir yıldır gitmedi bişeyler yapmam lazım
1.60larda en az 60 da üstü bir iki cm olabilirAyni kilodayiz boyun kac
Hedefimiz ayni insallah veririz1.60larda en az 60 da üstü bir iki cm olabilir
Canim karabugdayimi aldim.. ama bat i bekliyorum eger olursam hemen yapicamYok canım 2 haftalık bu
boyum cok uzun oldugu icin 65 bile cok zorladi:) veremiyorum bide nasil durur 61 onu hic kestiremioyrum:) ama bakalim belki bir iki kilo daha vermeyi basaririmOlursun bence sunun surasina ne kadar kalmis..
Kac ki boyun bak korktum simdiiboyum cok uzun oldugu icin 65 bile cok zorladi:) veremiyorum bide nasil durur 61 onu hic kestiremioyrum:) ama bakalim belki bir iki kilo daha vermeyi basaririm
inşallah canım ya ben sıkıldım artık bi versem su an 59.9a razıyım 5 yıldır 5 li rakam görmedim nerdeyse bi anda çıktım çünküHedefimiz ayni insallah veririz
ben de uğraşmıştım kişisel bilgilere tıkla rsmin çıkıyor onun altında özel başlık yazan bölüm var oraya yazYa kizlar bu adimizin altinda olan yere kilomuzu nasil yaziyoruz yapamadim
başka bişi var mı senin aklında varsa onu yapalmmOlabilir
Çok geçmiş olsun canım
bende denemiştm bi ara baya etkili ama yemeden önce yazman lazım yiceklerini yoksa sonra yazarsan cokgeç oluyoarkadaşalr telefonuma kalori sayma programı indirdim biraz da bunu deneyeyim bakayım
ooo spor sonrası kahve siKizlar sporumu yaptim geldim.. ohhh mis misss. Simdi de komsumu cagirdim gelecek lahve icmeye.. bir yorgunluk kahvesi hakettim ama dimiiii
Bende bir ara yapmistim gercekten ise yariyor. Ama. BEn 1000 kaloriyi gecmiyordum. Ne kadar saglikli ama onu bilemem
2 ay once bende oyle diyordumm... 59.9 u gorim baska bisey istemiyorum.. sonra tartiya bi ciktim gorunce ciglik cigliga kizim kostu geldi anne ne oluyor diye..ama sonra 58 e kadar indim su bogazim durmadi ki geri ciktiminşallah canım ya ben sıkıldım artık bi versem su an 59.9a razıyım 5 yıldır 5 li rakam görmedim nerdeyse bi anda çıktım çünkü
Aynen canimbaşka bişi var mı senin aklında varsa onu yapalmm
bende denemiştm bi ara baya etkili ama yemeden önce yazman lazım yiceklerini yoksa sonra yazarsan cokgeç oluyo
ooo spor sonrası kahve si
:) boyum 179 canim senin boy kacti?Kac ki boyun bak korktum simdii
Ben kisa kaldim o zaman 1.72:) boyum 179 canim senin boy kacti?
Sagol canim yaptimben de uğraşmıştım kişisel bilgilere tıkla rsmin çıkıyor onun altında özel başlık yazan bölüm var oraya yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?