- 7 Ocak 2018
- 27.552
- 79.997
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #253.081
Ooooo gelsin sporlar kizlarrrrLuluuu94 canim 700 ip 35 puanini alirim plank da yapicam esimle onu da yazarım ilerleyen saatlerde
Canım yeşil çay içme bana da lili söylemişti iyi değilmiş tarçında tüketme her ihtimale karşıTmm cnm
Kaç taneBattı balık mekik çeker
Kiz menum cok kotu dedin ya ondan oyle diyorumCanım yeşil çay içme bana da lili söylemişti iyi değilmiş tarçında tüketme her ihtimale karşı
Kaç tane
Sen nasılsın bugün
Yeşil çayKiz menum cok kotu dedin ya ondan oyle diyorumhani biyerden kurtarırsın diye. Bu arada sana yeşil çay yasak habarin olsun ben aynı valla ama en azindan oksurunce artık beynim sallanmıyor kuşum
Tmm canim sglCanım yeşil çay içme bana da lili söylemişti iyi değilmiş tarçında tüketme her ihtimale karşı
Kaç tane
Sen nasılsın bugün
Aynen bende sobanin dibindeyim dizimde battaniye kizim yaniyorr..ben daha sicak olsun istiyom niyeyseYeşil çay
Yazdım menümüsıcak sobadan uzaklasabikirsem spor yapcam içim rahat etsin en azından
Canim eksi neden08-12 Ocak spor yarışması....
BORDO ŞİŞKOLAR
Bir garip:55+125
Favelayn:
munter:15,5
orkide1453:35-2orkide1453
tgb1907:36
KOŞAN KAPLUMBAĞALAR
selcanmehmetcan:30
UMEYYE:19
keptinn:48
Blacksee55:
SchonerDuft:
Kmsl Hnd:42+36
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..1puan
Şınav =>5tane..1puan
Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım cumartesi veya pazar günü 1000 tane ip atlayacak ve bildirecek mutlaka
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü 
Ayy bi seferde 100 e cikardim zorla nasil mutluyum bin tane de yapacam insallahOoooo gelsin sporlar kizlarrrr
Ayyy cok guzeld ya bende ip atlamak istiyorum.. kucukken cok atlardim sokakta evde..hatta alt komsu hergun sikayete geliyordu sessiz ol diye.. kucucuk bedenimle bile demek ki ses yapiyormusum.. bende deniyecem bakalim kac atlicam ama once ip bulmam lazimAyy bi seferde 100 e cikardim zorla nasil mutluyum bin tane de yapacam insallah
Atla canim insallah en kisa zamanda 5 li rakamlari goruruzAyyy cok guzeld ya bende ip atlamak istiyorum.. kucukken cok atlardim sokakta evde..hatta alt komsu hergun sikayete geliyordu sessiz ol diye.. kucucuk bedenimle bile demek ki ses yapiyormusum.. bende deniyecem bakalim kac atlicam ama once ip bulmam lazim
Ya ben ne guzel gormustum 58 i ama su bogaz yok mu geri cikardi yukari beniAtla canim insallah en kisa zamanda 5 li rakamlari goruruz
2500 ipLuluuu94 . Kiz sen ne sporu yaptin boyle...
LokumdanCanim eksi neden
Ayy hadi inşallah ama dinlenme süreleri bir dk fazla olmasınAyy bi seferde 100 e cikardim zorla nasil mutluyum bin tane de yapacam insallah
Ayyy cok guzel ya baname baname bende istiyom ne kadar surdu 2500 atlamak2500 ip
Lokumdan
Ayy hadi inşallah ama dinlenme süreleri bir dk fazla olmasın
Canım sabah kahvaltıdan önce 1000 atladım 11gibi 1000 tane daha 3gibide 500 atladım 1000 tanesi 15 dk sürüyorAyyy cok guzel ya baname baname bende istiyom ne kadar surdu 2500 atlamak
Canim sabah hariç ekmegi biraksan olmazmi bide ne kaa su iciyorsunMenüm
Sabah
2 t.b ekmeki
1 h.yumurta
1 domates ve salatalık
5 zeytin
1kk peynir
1 tutam maydonoz
1 bardak süt
Ara
Yarım porsiyon kazandibi
Öğlen
Yarım dilim t.b ekmeki
4 yemek kaşığı kadar menemen
Ara
1 t.kahvesi
1 çay bardağı leblebi ve biraz kuru üzüm
Akşam
1 t.b ekmeki
1 kase şehriye corbası
1 biber dolması
4 dilim h.patates
Salata
Cok güzel menun ekmek hic yememisin bravo sabah bi iki dilim cavdar veya tam buğday ek. yiyebilirsinKizlar menu
Sabah 11.00
2 haslanmis yumurta
7 yesil zeytin
1 kk. Beyaz peynir
4 ceviz
Ara
1 havuc
Ogle 15.00
Yogurtlu beyaz lahana salatasi
Aksam 18.45
3 tavuk kofte
5 kasik soslu makarna
1 tabak yogurt
Karnabahar
Su 2.5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?