- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #253.041
Canım çok geçmiş olsun. Sen iyi bir annesin olacağı varmış. Önüne geçemezsin. Benim kız çatal iğne yutmuştu.Sinir krizi geçirdim, hiçbir şey hatırlamıyorum bile doğru düzgün , kızıma yemek yediriyordum mutfağa tabağı koymaya gittim poşetle oynuyordu koparmış yutmuş odaya bir girdim hiç sesi bile çıkmıyor öksürmuyordu bile parmağımı soktum elime bir şey degiyor ama alamıyordum , çok uğraştım çevirdim olmadı morardi gözümün önünde gözleri kayıyordu artık elim ayağım titriyor bir yandan panik atak var bende sırtına vurdum ters çevirip tekrar baktım biraz yukarı çıkmıştı aldım kocaman bir parça çıktı , hastaneye götürdüm hemen gözetim altına aldılar oksijen falan verdiler iyi çok şükür su an onun iyi olduğunu öğrendiğim an yere yığılmışim kriz geçirmişim bir uyandım serumlar kolumda off gerçekten çok kötü.. kızım taburcu oldu Allah'a şükür çok iyi ama ben bittim bugün ben taburcu olacağım şu saate kadar elim ayağım titriyordu nefesim kesiliyordu ondan beni bırakmadılar hemen . Şimdi iyiyim ama ömrümden ömür gitti nasıl bir aptalim ben öluyordu kızım ellerimde . Hiç düşünemedim onu parcalayabilecegini ..
Ne biçim anneyim ben!!!
Anaaaaaaakızlar süpriiiiizzzz
Ayyy cok guzel kizlae bende cok istiyorum yarin bat gunum bana da dua edin olmayim hayirli olsunAminnn kuşummm ben diğer teyzoşlari bekliyorum. Hep beraber hamile kalicaz inshAllah dimi kizlaaar @SchonerDuft @selcanmehmetcan
Pardon canım bilmiyordum Allahim sanada sağlıklı bir bebiş nasip etsinAyyy cok guzel kizlae bende cok istiyorum yarin bat gunum bana da dua edin olmayim hayirli olsunkaptinn
Çok güzel ben begendimBugun sabah kalkar kalkmaz ballı sirkeli su
Kahvalti yagda yumirta 1 kk peynir 5 zeytin
Oglen fasulye salatasi ve yogurt
Arada 1 elma
Aksam ispanak yemegi yogurtlu ce salata 2 galeta baska yemiycem arkadaslar
Ayyyy insallah yaaaaPardon canım bilmiyordum Allahim sanada sağlıklı bir bebiş nasip etsinsonra hepberaber doğum kilolarından kurtulalım burda
Cok guzel menu afiuet olsun cnmBugun sabah kalkar kalkmaz ballı sirkeli su
Arada 1 elma
Cnm sende benim gibi ekmekciymissinMenüm
Sabah
2 t.b ekmeki
1 h.yumurta
1 domates ve salatalık
5 zeytin
1kk peynir
1 tutam maydonoz
1 bardak süt
Ara
Yarım porsiyon kazandibi
Öğlen
Yarım dilim t.b ekmeki
4 yemek kaşığı kadar menemen
Ara
1 t.kahvesi
1 çay bardağı leblebi ve biraz kuru üzüm
Akşam
1 t.b ekmeki
1 kase şehriye corbası
1 biber dolması
4 dilim h.patates
Salata
Aslında bu kadar yemem normalde. Bugün böyle olduCnm sende benim gibi ekmekciymissin
Su toksa cok terleme bence de evde yaparsin bol bol bende yüruyüs yapcm artik bol bolvalla düşeyim bugün annemdeyiz orda güzelce yaparım spor 45 dakika yeter dimi çok terlemem lazım sular kesilcek yarın su yok bugünde yok yoksam 1 saat yapardım
he evet bilirsiniz bilirmne zaman kavga edeceğimizi biliriz biz dermişim
Sagol bebegim amiinn isteyen herkese nasip etsin rwbbimAnaaaaaaahayırlı olsun çok sevindim. Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin
Oyy kuzum insallah seninde olur en yakin zamandaAyyy cok guzel kizlae bende cok istiyorum yarin bat gunum bana da dua edin olmayim hayirli olsunkaptinn
Sabah birde sutlu kahveKizlar menu
Sabah 11.00
2 haslanmis yumurta
7 yesil zeytin
1 kk. Beyaz peynir
4 ceviz
Ara
1 havuc
Ogle 15.00
Yogurtlu beyaz lahana salatasi
Aksam 18.45
3 tavuk kofte
5 kasik soslu makarna
1 tabak yogurt
Karnabahar
Su 2.5 litre
Ben kendimi frenlemesem her ogun 1 ekmek yerim.. bir de gece yatmadan ama dikkat etmeliyimAslında bu kadar yemem normalde. Bugün böyle oldu
Gayet guzelBugun sabah kalkar kalkmaz ballı sirkeli su
Arada 1 elma
Aksam patatesle dolma olmamis sanki bide o tatliMenüm
Sabah
2 t.b ekmeki
1 h.yumurta
1 domates ve salatalık
5 zeytin
1kk peynir
1 tutam maydonoz
1 bardak süt
Ara
Yarım porsiyon kazandibi
Öğlen
Yarım dilim t.b ekmeki
4 yemek kaşığı kadar menemen
Ara
1 t.kahvesi
1 çay bardağı leblebi ve biraz kuru üzüm
Akşam
1 t.b ekmeki
1 kase şehriye corbası
1 biber dolması
4 dilim h.patates
Salata
Aksam niye makarna niyeeeeKizlar menu
Sabah 11.00
2 haslanmis yumurta
7 yesil zeytin
1 kk. Beyaz peynir
4 ceviz
Ara
1 havuc
Ogle 15.00
Aksam 18.45
3 tavuk kofte
5 kasik soslu makarna
1 tabak yogurt
Karnabahar
Su 2.5 litre
Ya ben makarnayi cok seviyorum diyette olmasam 2 tabak yerdim bir de ekmekle.. mecbur yaptim koftenin yanina esime kizima yemeseydim iyiydi ama yarin daha dikkat ederimGayet guzel
Aksam patatesle dolma olmamis sanki bide o tatli
Aksam niye makarna niyeeee
Bende cok severim makarnayi kuzu bayilirim yani biraksalar butun paketi bitirirmYa ben makarnayi cok seviyorum diyette olmasam 2 tabak yerdim bir de ekmekle.. mecbur yaptim koftenin yanina esime kizima yemeseydim iyiydi ama yarin daha dikkat ederim
Bence fazla değil tam iyi ama mesela akşam ve öğle değişeymiş daha iyi olurmusKizlar menu
Sabah 11.00
2 haslanmis yumurta
7 yesil zeytin
1 kk. Beyaz peynir
4 ceviz
Ara
1 havuc
Ogle 15.00
Aksam 18.45
3 tavuk kofte
5 kasik soslu makarna
1 tabak yogurt
Karnabahar
Su 2.5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?