- 7 Ocak 2018
- 27.552
- 79.997
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #253.061
Aynen canim iyi olurdu ama oglen pazara gittim gelince hazirda bisey yoktu hemen bi salata yaptim acikmistim cunku.. ama ben aksamlari sadece salatayla gecistiremiyorum gec uyuyunca karnim cok acikiyorBence fazla değil tam iyi ama mesela akşam ve öğle değişeymiş daha iyi olurmus
BendeeeeeeBende cok severim makarnayi kuzu bayilirim yani biraksalar butun paketi bitirirm
Biz burda kizlarla coook acıktığınızda tarçınlı süt içiyorduk bi ara. Hem tadida güzel. Hem kalori yakıyormuş, istersen dene sendeAynen canim iyi olurdu ama oglen pazara gittim gelince hazirda bisey yoktu hemen bi salata yaptim acikmistim cunku.. ama ben aksamlari sadece salatayla gecistiremiyorum gec uyuyunca karnim cok acikiyor
Ya bir ara denemistim..aslinda yine baslayabilirim..cnm birde gebelik istiyorum ya yesil cay bisey yapar miBiz burda kizlarla coook acıktığınızda tarçınlı süt içiyorduk bi ara. Hem tadida güzel. Hem kalori yakıyormuş, istersen dene sende
Aşılama zamanı pamuk gibi oluyor kocam lütfenSu toksa cok terleme bence de evde yaparsin bol bol bende yüruyüs yapcm artik bol bol
he evet bilirsiniz bilirm
Yok canim sana hangi diyet iyi geliyorsa onu yap kuzu ben sabah ve ogle ice karnimizi dooyuralim aksamda hafif menu ile beslenelim dedim ama sen calisiyon ayarliyabilecenmi benimde senden bi farkim yok yogunluktan ama kalori sayiyomya orda akşam alman geren su kadar diyo demek aksam az yersek verebiliriz sabah öğle kalorileri bayagi fazla sende YAZIO programı indir beraber uyalim bakalım ne kaa faydasi olur. .BitmeyenUmidim şimdi napyoruz yanımda stajer var saat 3 e kadar kalkcak hergün tam yazamadım bir de anlayamadım kalori mi sayalım diyorsun beraberce bana uyar
Cok geçmiş olsun canim benim rabbim bir daha gostermesin sen cok iyi annesin ve kahraman anne♡♥♡Kızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım hepiniz sağolun var olun canlarım benim
Olamaz olamaz.. kiz ne yedin bak cok merak ettim simdi...Kızlar
Bana ceza verin ben menü mü yazmayayım olur mu akşam battı yapacağım sporu yazayım ona göre deyin bana
50 mekik 100 ip atlama
10.plank 30 yarım şinav
Valla onda hic fikrim yok amaYa bir ara denemistim..aslinda yine baslayabilirim..cnm birde gebelik istiyorum ya yesil cay bisey yapar mi
Tmm cnmValla onda hic fikrim yok amaSchonerDuft biliyordur canim bi soralim
Battı balık mekik çekerKızlar
Bana ceza verin ben menü mü yazmayayım olur mu akşam battı yapacağım sporu yazayım ona göre deyin bana
50 mekik 100 ip atlama
10.plank 30 yarım şinav
Kizzz noluyorrrr burdaakızlar süpriiiiizzzz
Evet ins rabbim olmayanlara bizlere isteyenlere nasip etsin ins♥♡♥Aminnn kuşummm ben diğer teyzoşlari bekliyorum. Hep beraber hamile kalicaz inshAllah dimi kizlaaarSchonerDuft BitmeyenUmidim
Ben farklı bir program kullanıyordum adını hatırlamıyorum şu an . Çözüm buluruz dicem de şimdi başım da stajer var ancak büroda çorba içebilirim yanına ne varsa dediğin çok mantıklı reglim 28 ocakta ya da 30 ocakta o zamana kadar kendimi sıkmam lazım aşılama için gitmek istiyorum ne dersen varım yaniYok canim sana hangi diyet iyi geliyorsa onu yap kuzu ben sabah ve ogle ice karnimizi dooyuralim aksamda hafif menu ile beslenelim dedim ama sen calisiyon ayarliyabilecenmi benimde senden bi farkim yok yogunluktan ama kalori sayiyomya orda akşam alman geren su kadar diyo demek aksam az yersek verebiliriz sabah öğle kalorileri bayagi fazla sende YAZIO programı indir beraber uyalim bakalım ne kaa faydasi olur. .
Aminn allah razı olsun hayirli olsunilk duydum direk onlara dua ettim
Cok sgl canimmmCanım içilmemesi daha iyiymiş
Eki Görüntüle 2091465
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?