Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bence fazla değil tam iyi ama mesela akşam ve öğle değişeymiş daha iyi olurmus
Aynen canim iyi olurdu ama oglen pazara gittim gelince hazirda bisey yoktu hemen bi salata yaptim acikmistim cunku.. ama ben aksamlari sadece salatayla gecistiremiyorum gec uyuyunca karnim cok acikiyor

Aynen canim iyi olurdu ama oglen pazara gittim gelince hazirda bisey yoktu hemen bi salata yaptim acikmistim cunku.. ama ben aksamlari sadece salatayla gecistiremiyorum gec uyuyunca karnim cok acikiyor
Biz burda kizlarla coook acıktığınızda tarçınlı süt içiyorduk bi ara. Hem tadida güzel. Hem kalori yakıyormuş, istersen dene sende

BitmeyenUmidim şimdi napyoruz yanımda stajer var saat 3 e kadar kalkcak hergün tam yazamadım bir de anlayamadım kalori mi sayalım diyorsun beraberce bana uyar
Yok canim sana hangi diyet iyi geliyorsa onu yap kuzu ben sabah ve ogle ice karnimizi dooyuralim aksamda hafif menu ile beslenelim dedim ama sen calisiyon ayarliyabilecenmi benimde senden bi farkim yok yogunluktan ama kalori sayiyomya orda akşam alman geren su kadar diyo demek aksam az yersek verebiliriz sabah öğle kalorileri bayagi fazla sende YAZIO programı indir beraber uyalim bakalım ne kaa faydasi olur. .

Ben farklı bir program kullanıyordum adını hatırlamıyorum şu an . Çözüm buluruz dicem de şimdi başım da stajer var ancak büroda çorba içebilirim yanına ne varsa dediğin çok mantıklı reglim 28 ocakta ya da 30 ocakta o zamana kadar kendimi sıkmam lazım aşılama için gitmek istiyorum ne dersen varım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…