- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #253.761
tebrik ederim sen gördün 59ları darısı basıma bana bu hafta ne oldu anlamadım moralim bozuk ama bozmuyorum devam diyete sadece sporu px90 a başlıycam videolar var evde eşimle yapıcazKizlar tartildim....
Baslangic. 61.oo
Bugun. 59,8
Fark. 1,2
Ama ben pazartesi basladim diyete bu 5 gunluk birde ilk hafta oldugu icin hemen gidiyor insallah haftaya daha guzel olur...
Sgl cnmsüpersin tebrik ederim .
hayırlı cumalar canısı
hak ettim ama dimi o alkışı
bak veremiyorum diyordun strese girdiğinden verememişsin demek tebrik ederim
Sgl canimsüpersin tebrik ederim .
hayırlı cumalar canısı
Sagol cnm ben 1 ay once de gomustum 5 leri ama bogazim durmadi.. bu ipk hafta olunca eeeee birazda ac kalinca gitti hemen.. ama durmak yok..insallah sende hizlanirsin...yogurt kurunu denedii hicctebrik ederim sen gördün 59ları darısı basıma bana bu hafta ne oldu anlamadım moralim bozuk ama bozmuyorum devam diyete sadece sporu px90 a başlıycam videolar var evde eşimle yapıcaz
Sen yakinsin yine de bana daha cokkkk varrrrr
Nasılda öğrenmiş benivideosunu sana faceden atayım izle ama senin mide kaldırmaz bence
şaka dimi1 dene yeterbol salata ayran temamdir
bir iki gün yiyip bıraktım yapsammı ki ya bende 60ı kırsam çok hızlanacak kilo verişim biliyorum ama bu aralar sabrımı zorluyor ama pes etmiycem böyle motivasyonu yakalamam zorSagol cnm ben 1 ay once de gomustum 5 leri ama bogazim durmadi.. bu ipk hafta olunca eeeee birazda ac kalinca gitti hemen.. ama durmak yok..insallah sende hizlanirsin...yogurt kurunu denedii hicc
Son kilolar daha zor gidiyo kuzum sen yetisirsin bana yaza 50 olalimSen yakinsin yine de bana daha cokkkk varrrrr
Haa o zaman 3 dene iyi benceNasılda öğrenmiş beni
şaka dimiçay tabağı var ya onun boyunda fındık lahmcun oluyor büyük değil
Kuzum sanki yanlis listeyi almissin ve artisin14. TAKİM 552. ETAP*** ETAP SEKİZİNCİSİ
Bir garip (50.6/50,1/0,5/0.99%)
Favelayn (64 /65/-1,56 /%)
munter (69/// %)
UMEYYE(68.8///%)
orkide1453 (61.6///%)
lilipit (75.3///%)
14. Takim ortalamasi:0,766
biraz insancıl olu buHaa o zaman 3 dene iyi bence
Süper canım kesinlikle emzirdiğimiz için avantajlıyız emzirmeyi kesmeden istediğimiz kiloya gelmemiz lazım ramo14. TAKİM 552. ETAP*** ETAP SEKİZİNCİSİ
Bir garip (50.6/50,1/0,5/0.99%)
Favelayn (64 ///%)
munter (69/68.5/0.50/ 0.72%)
UMEYYE(68.8///%)
orkide1453 (61.6///%)
lilipit (75.3///%)
14. Takim ortalamasi:
kizlar dun 68 kg dum bu sabah 68.5 ciktim. Dun hamur isi beslenmk zorunda kaldgm icin. Ama eksideyim yine
Evet canım ya dünden beri cıs ları istemiyor canımtartildm gekdm cnm. sende 50.1 e dustun supert bu seni cok motive etmistr
tebrk edermm cnm
Kolay gelsin canım ç yime hazırlık yapabiliyorsan kendine sağlıklı versiyonunu yap kurabiye nin falan bebişine sağlıklı süt gitsin soranlara dersin bebeğim için diyekizlar opuldnz misafrm gelecek yine isler beni bekler
Evet canım ya dün dedim kendi kendime takmayacağım artık ne zaman olursa dedim rahatlattım kendimi inşallah böyle devam edersüpersin tebrik ederim .
hayırlı cumalar canısı
Gel kuzum gel ama sen 50 deyken benim 40larda olmam lazım acele etme emi
Moral bozmak yok canım sadece biraz kafanı rahatlat strestenmiş bende çarşamba günü aynen böyleydim sakın bırakma bak eşinde yapıyormuş senle ne güzeltebrik ederim sen gördün 59ları darısı basıma bana bu hafta ne oldu anlamadım moralim bozuk ama bozmuyorum devam diyete sadece sporu px90 a başlıycam videolar var evde eşimle yapıcaz
Orda kalGünaydin kizlar, ben 65 olamadim:) 65,4 deyim hala
InsallahhhhhhSon kilolar daha zor gidiyo kuzum sen yetisirsin bana yaza 50 olalim
Ayyyyy ben 50 olamam ya....olsam mi bilmiyom keske olsam ya ama 55. 53 bile yeter insallahSüper canım kesinlikle emzirdiğimiz için avantajlıyız emzirmeyi kesmeden istediğimiz kiloya gelmemiz lazım ramo
Evet canım ya dünden beri cıs ları istemiyor canım
Kolay gelsin canım ç yime hazırlık yapabiliyorsan kendine sağlıklı versiyonunu yap kurabiye nin falan bebişine sağlıklı süt gitsin soranlara dersin bebeğim için diye
Evet canım ya dün dedim kendi kendime takmayacağım artık ne zaman olursa dedim rahatlattım kendimi inşallah böyle devam eder
Gel kuzum gel ama sen 50 deyken benim 40larda olmam lazım acele etme emi
Moral bozmak yok canım sadece biraz kafanı rahatlat strestenmiş bende çarşamba günü aynen böyleydim sakın bırakma bak eşinde yapıyormuş senle ne güzel
Insallah haftaya fazlasiyla verirsinGünaydin kizlar, ben 65 olamadim:) 65,4 deyim hala
Ama 55 sana tam iyi ki sen 50 olursan ohooo o zaman benim 30lu rakamlara inmem lazımAyyyyy ben 50 olamam ya....olsam mi bilmiyom keske olsam ya ama 55. 53 bile yeter insallah
Ben bir ara yapmistim gercekten fark ediyordu.. ama uzun zamandir yapmiyorum aslinda bende baslasam iyi olur moral bozmak yok insallah gidicek kilolarbir iki gün yiyip bıraktım yapsammı ki ya bende 60ı kırsam çok hızlanacak kilo verişim biliyorum ama bu aralar sabrımı zorluyor ama pes etmiycem böyle motivasyonu yakalamam zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?