Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyiyim kuzum eşim işe basladi izni bitti daha duzenli oluyo ev boyle dün evi temizledim bi güzel sporumu yaptim kizim hastaydi ama duzeldi sayılır bana gecti simdi de:silah: sen nasilsin bebik kilo durumu nasil:sus:
Cnm kılo takıldı kaldı 75 lerde
Izınden döndüm verıcem ınsallah
Hedefım zaten ılk etapta 73idi
Gecmıs olsun cnm, okulla arası nasıl kuzunun
Dönemde bıtıyor degıl mi

Canım öyle düşünme belki gerçekten yakismamistir. Zayıfladiktan sonra bak nasıl kiskanicak seni :21: sunu giyme bunu giyme diyecek

Benim çok şükür geçti ya en sevmediğim şey şu regl :KK43:

Öğleye say canım ama yinede akşamüstü biraz ağır olmuş
Ama hiçbirimi yakışmaz. Özgüvenimi yerle bir ediyor. Gıcık koca:63:

:KK70: bende bende bugun cinlerim tepemde regl olacam iki gunde geliyor seker krizlerim geldi eve aradım taradim cikilat bulamadim dahada sinirlendim iki tane kremali sandavic biskuvi yedim bi avuc cipsi yedim iki bardak sut ictim oyle sakinlestim dahada zor zabddettim :bicak::kızgın:
@Bir garip noldu kuzum sendemi esinle tartistin yoksao_O:deli: iyi oldugunu haber olurmu kuzumm
Nedir bu kocalardan çektiğimiz. :110:

Gel sende bizle zayıfla canım ♡ dene en azindan

Ben kürklü birsey giymiştim birkez, bana banu alkana benzedin dedi :KK70: sen dua et dalga geçmedi ahahaha

Hey Allah'ım :KK70: dağıldı mi ya peki :KK70:
Çok isterim canım ama pzt günü oruca niyetlenmeyi düşünüyorum inşallah 1 hafta :)

Çok isterim canım ama pzt günü oruca niyetlenmeyi düşünüyorum inşallah 1 hafta :)
Allah kabul etsin simdiden. Bizim kızlarımızdan da oruç tutanlar var. Istersen oructan sonrada gelebilirsin. Nasil istersen

Evet kizlar ölcülerimi yaziyorum

Gögus 90
Bel 70
Basen 97
@Bir garip
Hayalimdeki ölçü :D
Yok dağılmadı kötü fikir :KK51:
Sen naptın nasıl oldun
Ben hala hönk hönk öksürüyorum:(

Allah kabul etsin simdiden. Bizim kızlarımızdan da oruç tutanlar var. Istersen oructan sonrada gelebilirsin. Nasil istersen

Hayalimdeki ölçü :KK70:

Ben hala hönk hönk öksürüyorum:KK43:
İnşallah canım oruç süresince sohbetlerinize katılırım yer verirseniz :9:

Motivasyonum bugün yerlerde kilo veremeyince kafam gitti canim spor yapmak da istemiyor

Back
X