- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #254.101
ndn cnm bir skintin mi vrOk canım bende düzenli yapmaya başlıyorum sporu yarından itibaren
Uyuyamiyorum onun dışında iyiyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ndn cnm bir skintin mi vrOk canım bende düzenli yapmaya başlıyorum sporu yarından itibaren
Uyuyamiyorum onun dışında iyiyim.
Efferin kiz bravo gerçekten♡♥♡bugun 5000 adim leslie 2 mil ve 12 dk egzersiz yaptinm![]()
sag ol cnm sende durumlar neeEfferin kiz bravo gerçekten♡♥♡
145 dkEvit hatunlar 1131 kalori almışım 432 kaloride yaktim
Menu öğle
sucuklu ymurta ev yapimi.iki roll yuvarlak tam buğday ekmek aci sos. Bir yk tahinli pekmez
17:00 bi mandalina küçük. Kucu yumurta kadar armut, bu küçücuk bagdat hurma , bi yk nar
Aksam yaprak sardik bi duduklu cigden yagsiz 5 dene yemisim dir
20:00 haslanmi brokoli ve yogurt
2lt su icildi zagar evde degildim sporda hem gezdim hem alisverise gittik 145dk
Süper canımLuluuu94 cnm leslie 2 mil cezami yaptim. Uzin zamandr bu tarz spor yapmadigim icin dalagm sisti cok zorlandm ama bitirdim
![]()
Tamam canım
Bilmiyorum ki kaç haftadır böyleyim uyuyamiyorum uyusamda kaliteli uyuyamiyorumndn cnm bir skintin mi vr
Sagol kuzum iyi oldu kizim bugun okula gidebilcekCnm kılo takıldı kaldı 75 lerde
Izınden döndüm verıcem ınsallah
Hedefım zaten ılk etapta 73idi
Gecmıs olsun cnm, okulla arası nasıl kuzunun
Dönemde bıtıyor degıl mi
Gunaydin bebekimkızlar geçmişi okuyamayacagım var mı önemli bişey ? acil işe başlamam gerekte
günaydın kuzuumm iyiyim sen nasılsın gitti mi kocan iş rahat mısın artıkkGunaydin bebekimnasilsin
![]()
Acik hasta gibiyim ama iyiyim kuzumgünaydın kuzuumm iyiyim sen nasılsın gitti mi kocan iş rahat mısın artıkk