Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SchonerDuft 7.takımı iki aydır takip ediyorum ara sıra sohbetlerine de katıldım çok cana yakınlar...
Listede 10 küsür insan var ve liste dışı da nerdeyse 20 kadar var kaptanlar çok sıkı kimseyi unutmuyor herkes le ilgileniyor anladığım kadarıyla işi de çok yoğun takdir ettim ben

Ben yazmadım ama cidden çok hoşuma gitti ortamları burda kimse olmuyor hiç sana diyeti hatırlatacak kaçamağı en aza indirecek ortam yok hafta sonu da kimse yok iyice kopuyor

ekmek yeme gerisini ye boşver ama ben akşam mantı yedim cok cnm cekmişti napim
Cnm ben oldum olasi ekmwk asigiyim ama bu sefer dikkat edicem insallah...kiz ayni kiloyla hamile kaliyoruz.. bizde senle burda takip edelim kilolarimizi olur mu

Ben yazmadım ama cidden çok hoşuma gitti ortamları burda kimse olmuyor hiç sana diyeti hatırlatacak kaçamağı en aza indirecek ortam yok hafta sonu da kimse yok iyice kopuyor
evet gecen hafta ben de demiştim 3. grup da öyleydi sıkı takipteydiler ben dün motıvasyonum gitti yazdım kimse ilgilenmedi

Güneşe oturdum şimdi elektrikte kesik 2 3 saat gelmicek iyice ısınırım. Sen de de oluyor mu böyle g
oh iyi yapmissin canim, evet oluo en son bir iki hafta önce öyle olmustum cok agirmisti ama berbat sekilde resmen dayanamicam sandim agriya ama iki gün sonra gecmisti

Bu ara vücut değişik. Gece belim tutulmuş halde uyanıyorum. Bugün de bu eklendi üstüne elektrik te yok ayaklarım buz gibi
ofistede patik bulundursana bnm var üşüyünce giyiyorm
cok kalın bi hırkamda var ayaklarıma örtüyorum

inşallah canım bakalım akşam spor yapabilirsem devam edicem
bence yaparsın
yemeğini ye sonra kapat kendini bi odaya aç müziğini

Cnm ben oldum olasi ekmwk asigiyim ama bu sefer dikkat edicem insallah...kiz ayni kiloyla hamile kaliyoruz.. bizde senle burda takip edelim kilolarimizi olur mu
aa sende mi 59 sunnnnnn tm kuzumm senin boy kac

ekmeği bende cok severim
en büyük hobim ekmegi kızartıp üstüne tereyagı salca sürüp tursuyla yimik

evet gecen hafta ben de demiştim 3. grup da öyleydi sıkı takipteydiler ben dün motıvasyonum gitti yazdım kimse ilgilenmedi
evet öyle bişi yazmıştın ama ne zaman gördüm bilmiyorum aktif olmayınca aksıyor işte herkesin toparlanması lazım bireysel olarak değil .
oh iyi yapmissin canim, evet oluo en son bir iki hafta önce öyle olmustum cok agirmisti ama berbat sekilde resmen dayanamicam sandim agriya ama iki gün sonra gecmisti
evde kimyonum olcak akşam içeyim bari sıucak su torabısı da koyayım karnıma
battaniye bir yelek bir ceket var patik ayakkabının içinde zor oluyor kuzum

elektrik geldi ayacıklaarım ısındı
kızlar cici bebe aldım dün yağsız süt ile içtim az da olsa tok tutuyor. öğlende elma yedim 3 ceviz birazdan tavuk döner gelecek içini yerim yarım dilim de ekmek yedim mi bir akşam kalıyo onu da çorba ile kapatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…