- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #254.201
Bu ara vücut değişik. Gece belim tutulmuş halde uyanıyorum. Bugün de bu eklendi üstüne elektrik te yok ayaklarım buz gibimide bulantısı niyedikkat et kendine ya
ama agır spor yapma
Süper oluyor canım dimiRobot aldik sonundaDün fıstık ezmesi ve kakaolu fındık ezmesi yaptimm nefissssssss oluyo yaa kizim da bayiliyo sabah birer çay kaşığı yedim kahvemle enerjim bitmiyi sporda
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah
inşallah canım bakalım akşam spor yapabilirsem devam edicemdemk ki vücudun direniyo ama sen ısrarla diyetini yapar bırakmazsna bi anda gidicek o kilolar gör bak hep öyle oluyo cünkü
Sgl cnm tesekkurlerSüper oluyor canım dimi
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah
Sgl cnm tesekkurlerKmsl Hnd tebrik ederim
Ben yazmadım ama cidden çok hoşuma gitti ortamları burda kimse olmuyor hiç sana diyeti hatırlatacak kaçamağı en aza indirecek ortam yok hafta sonu da kimse yok iyice kopuyorSchonerDuft 7.takımı iki aydır takip ediyorum ara sıra sohbetlerine de katıldım çok cana yakınlar...
Listede 10 küsür insan var ve liste dışı da nerdeyse 20 kadar var kaptanlar çok sıkı kimseyi unutmuyor herkes le ilgileniyor anladığım kadarıyla işi de çok yoğun takdir ettim ben
Cnm ben oldum olasi ekmwk asigiyim ama bu sefer dikkat edicem insallah...kiz ayni kiloyla hamile kaliyoruz.. bizde senle burda takip edelim kilolarimizi olur muekmek yeme gerisini ye boşverama ben akşam mantı yedim cok cnm cekmişti napim
evet gecen hafta ben de demiştim 3. grup da öyleydi sıkı takipteydiler ben dün motıvasyonum gitti yazdım kimse ilgilenmediBen yazmadım ama cidden çok hoşuma gitti ortamları burda kimse olmuyor hiç sana diyeti hatırlatacak kaçamağı en aza indirecek ortam yok hafta sonu da kimse yok iyice kopuyor
evettt harika biseyyyy:)Biraksalar kovanozu yirimde ben 1 cay kaşığıyla idare ediyoh
oh iyi yapmissin canim, evet oluo en son bir iki hafta önce öyle olmustum cok agirmisti ama berbat sekilde resmen dayanamicam sandim agriya ama iki gün sonra gecmistiGüneşe oturdum şimdi elektrikte kesik 2 3 saat gelmicek iyice ısınırım. Sen de de oluyor mu böyle g
Evet cnmBen yazmadım ama cidden çok hoşuma gitti ortamları burda kimse olmuyor hiç sana diyeti hatırlatacak kaçamağı en aza indirecek ortam yok hafta sonu da kimse yok iyice kopuyor
ofistede patik bulundursana bnm var üşüyünce giyiyormBu ara vücut değişik. Gece belim tutulmuş halde uyanıyorum. Bugün de bu eklendi üstüne elektrik te yok ayaklarım buz gibi
bence yaparsıninşallah canım bakalım akşam spor yapabilirsem devam edicem
aa sende mi 59 sunnnnnn tm kuzumm senin boy kacCnm ben oldum olasi ekmwk asigiyim ama bu sefer dikkat edicem insallah...kiz ayni kiloyla hamile kaliyoruz.. bizde senle burda takip edelim kilolarimizi olur mu
aa ve yakınmısın sen kuzuşşş ne güzel valla hem yürüyüş olurKarnım açççç
Eve gıdıyrm bebiş emzırmeye
evet öyle bişi yazmıştın ama ne zaman gördüm bilmiyorum aktif olmayınca aksıyor işte herkesin toparlanması lazım bireysel olarak değil .evet gecen hafta ben de demiştim 3. grup da öyleydi sıkı takipteydiler ben dün motıvasyonum gitti yazdım kimse ilgilenmedi
evde kimyonum olcak akşam içeyim bari sıucak su torabısı da koyayım karnımaoh iyi yapmissin canim, evet oluo en son bir iki hafta önce öyle olmustum cok agirmisti ama berbat sekilde resmen dayanamicam sandim agriya ama iki gün sonra gecmisti
battaniye bir yelek bir ceket var patik ayakkabının içinde zor oluyor kuzumofistede patik bulundursana bnm var üşüyünce giyiyorm
cok kalın bi hırkamda var ayaklarıma örtüyorum
bence yaparsın
yemeğini ye sonra kapat kendini bi odaya aç müziğini
aa sende mi 59 sunnnnnn tm kuzumm senin boy kac
ekmeği bende cok severim
en büyük hobim ekmegi kızartıp üstüne tereyagı salca sürüp tursuyla yimik
o süper hem bebeğini de görmüş olcaksın .ne yiceksinKarnım açççç
Eve gıdıyrm bebiş emzırmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?