Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kizlar
benim aksam spordan beridir dalagim agiriyor
@Bir garip cnm beni spor listesinden sil ben yaoabilirsem yazarim grubu etkilemeyeyum. Sezeryanlilarin 6 aydan once spor yaomasi sakincaliymis yeninogrebdim cok morallerim bozuldu

selam kizlar
@Bir garip cnm beni spor listesinden sil ben yaoabilirsem yazarim grubu etkilemeyeyum. Sezeryanlilarin 6 aydan once spor yaomasi sakincaliymis yeninogrebdim cok morallerim bozuldu
kuzum keşke spora başlamadan önce danışsaydın doktorun

Kızlaaar
Çok açtım ve sutum olsun dıye yedıklerım
1 tabak kuru fasulye
1 tabak sulu köfte
1 dılım ekmek
2 dılım hurmalı cevızlı kek
Hurmalı cevızlı kek etkısını nasıl sıfırlayabılırım
Önerı verdın banaaa
kaptinn

Ara öğün mü yapmayayım
Akşam yemeği mi yemıyeyım napayım

Kız bu ne menusu böyle

hic aklima gelmedineyseki cok agir spir yapmadim zaten cokta yapmadim
evet iyi ki yapmamışsın
akşam çorba salata ayran ile geçiştir yemek orundasın emziriyorsun eve gidincede 10 dk kadar spor yapmaya çalış birşey kalmaz
Kız bu ne menusu böyle
saçma sapan bir menü dimi

ben terlik giyiyorm patik giydiğimde

o neydi gıızzz ekmek yime zaten biskuvi yemişsn

selam kizlar
yürüyüş tarzı sporlar yap beegm hoplama zıplama yapma abiki agır gelir

bu ne böyle
stüne geçer mi acaba yogurtlu pul biber kürü yapsn o baya eritiyo yada soda iç işe giderkn al bi tane

orkide1453 senin motivasyon neden düştü peki ?
canım bi hafta protein diyeti ve spor yaptım ne güzel düştü kilom ıonun üstüne gecen hafta yapmaya devam etim gram gtimedi üstüne 1 kilo almış görünüyorum onu geçtim diyelimki yanlılş tarttım pazartesiden cumaya bir gram düşmedi bven bi yıldır bu kilodayım gitmiyor

biküvi değil tam tahıllı cicibebe o mama gibi bişey ve kaloriside düşük canısı

saf proten mi yaptın ?
onu 2 gün yapacaksın güzel bir spor ile destekliceksin sonra korumak için az kalorili ve sebze protein gideceksin ben yaptığıumda öyle yapıyorum geri gelmemek kaydı ile 2 kiloya yakın vermiştim ama birden sebzeye dönmedim

yazın bnde öyle yapıyorum da kışın ayakkabı ileyim ayağım çok üşüyor

Soda iyi fikir bıde aksam leslıe yapam
Aksama hafıf yıyıyım

Şok yapıyor galıba
galiba ters etki olcak mı bakam

Soda iyi fikir bıde aksam leslıe yapam
Aksama hafıf yıyıyım
keşkem bende hafif yiyebilsem amacok şükür mesaideym eve gidince de yemezsm sorun yok

Ee anlatsana hamıle oldugunu nasıl ogrendn
Neler oldu cok merak edıyrm
Kv nasıl ne dıyor
kız valla kocamdan öğrendm : hastanede est yaptırdk yarın cıkar dediler eşim gitti aldı haber verdi
hatta gebelk var kadın doguma gidin demişler dalga geçtim git bi kontrol ettir bakaym diye

canım bir hafta yaptım ben sabah yumurta öğlen tavuk haşlama akşam da aynıe t balık şeklinde spor da yaptım 61.6 görmüştüm gecen hafta geri geldi işte üstüne de gitmedi nasıl bi diyet yapacağımı da şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…