- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #254.221
kuzum keşke spora başlamadan önce danışsaydın doktorunselam kizlar
benim aksam spordan beridir dalagim agiriyor
@Bir garip cnm beni spor listesinden sil ben yaoabilirsem yazarim grubu etkilemeyeyum. Sezeryanlilarin 6 aydan once spor yaomasi sakincaliymis yeninogrebdim cok morallerim bozuldu
hic aklima gelmedikuzum keşke spora başlamadan önce danışsaydın doktorun
Kız bu ne menusu böyleelektrik geldi ayacıklaarım ısındı
kızlar cici bebe aldım dün yağsız süt ile içtim az da olsa tok tutuyor. öğlende elma yedim 3 ceviz birazdan tavuk döner gelecek içini yerim yarım dilim de ekmek yedim mi bir akşam kalıyoonu da çorba ile kapatırım
Ay bende ekmek arası ekmek bıle yerımCnm ben oldum olasi ekmwk asigiyim ama bu sefer dikkat edicem insallah...kiz ayni kiloyla hamile kaliyoruz.. bizde senle burda takip edelim kilolarimizi olur mu
evet iyi ki yapmamışsınhic aklima gelmedineyseki cok agir spir yapmadim zaten cokta yapmadim
akşam çorba salata ayran ile geçiştir yemek orundasın emziriyorsun eve gidincede 10 dk kadar spor yapmaya çalış birşey kalmazKızlaaar
Çok açtım ve sutum olsun dıye yedıklerım
1 tabak kuru fasulye
1 tabak sulu köfte
1 dılım ekmek
2 dılım hurmalı cevızlı kek
Hurmalı cevızlı kek etkısını nasıl sıfırlayabılırım
Önerı verdın banaaa
kaptinn
Ara öğün mü yapmayayım
Akşam yemeği mi yemıyeyım napayım
saçma sapan bir menü dimiKız bu ne menusu böyle
ben terlik giyiyorm patik giydiğimdeevet öyle bişi yazmıştın ama ne zaman gördüm bilmiyorum aktif olmayınca aksıyor işte herkesin toparlanması lazım bireysel olarak değil .
evde kimyonum olcak akşam içeyim bari sıucak su torabısı da koyayım karnıma
battaniye bir yelek bir ceket var patik ayakkabının içinde zor oluyor kuzum
o neydi gıızzzelektrik geldi ayacıklaarım ısındı
kızlar cici bebe aldım dün yağsız süt ile içtim az da olsa tok tutuyor. öğlende elma yedim 3 ceviz birazdan tavuk döner gelecek içini yerim yarım dilim de ekmek yedim mi bir akşam kalıyoonu da çorba ile kapatırım
yürüyüş tarzı sporlar yap beegm hoplama zıplama yapma abiki agır gelirselam kizlar
benim aksam spordan beridir dalagim agiriyor
@Bir garip cnm beni spor listesinden sil ben yaoabilirsem yazarim grubu etkilemeyeyum. Sezeryanlilarin 6 aydan once spor yaomasi sakincaliymis yeninogrebdim cok morallerim bozuldu
bu ne böyleKızlaaar
Çok açtım ve sutum olsun dıye yedıklerım
1 tabak kuru fasulye
1 tabak sulu köfte
1 dılım ekmek
2 dılım hurmalı cevızlı kek
Hurmalı cevızlı kek etkısını nasıl sıfırlayabılırım
Önerı verdın banaaa
kaptinn
Ara öğün mü yapmayayım
Akşam yemeği mi yemıyeyım napayım
canım bi hafta protein diyeti ve spor yaptım ne güzel düştü kilom ıonun üstüne gecen hafta yapmaya devam etim gram gtimedi üstüne 1 kilo almış görünüyorum onu geçtim diyelimki yanlılş tarttım pazartesiden cumaya bir gram düşmedi bven bi yıldır bu kilodayım gitmiyororkide1453 senin motivasyon neden düştü peki ?
biküvi değil tam tahıllı cicibebe o mama gibi bişey ve kaloriside düşük canısıben terlik giyiyorm patik giydiğimde
o neydi gıızzzekmek yime zaten biskuvi yemişsn
yürüyüş tarzı sporlar yap beegm hoplama zıplama yapma abiki agır gelir
bu ne böyle
stüne geçer mi acaba yogurtlu pul biber kürü yapsn o baya eritiyo yada soda iç işe giderkn al bi tane
saf proten mi yaptın ?canım bi hafta protein diyeti ve spor yaptım ne güzel düştü kilom ıonun üstüne gecen hafta yapmaya devam etim gram gtimedi üstüne 1 kilo almış görünüyorum onu geçtim diyelimki yanlılş tarttım pazartesiden cumaya bir gram düşmedi bven bi yıldır bu kilodayım gitmiyor
yazın bnde öyle yapıyorum da kışın ayakkabı ileyim ayağım çok üşüyorben terlik giyiyorm patik giydiğimde
bu ne böyle
stüne geçer mi acaba yogurtlu pul biber kürü yapsn o baya eritiyo yada soda iç işe giderkn al bi tane
o nasıl oluyomş bn onları kilo almak isteynler kullanıyo diye biliyorumbiküvi değil tam tahıllı cicibebe o mama gibi bişey ve kaloriside düşük canısı
iyi hadi ısıt madem simdiyazın bnde öyle yapıyorum da kışın ayakkabı ileyim ayağım çok üşüyor
Şok yapıyor galıbao nasıl oluyomş bn onları kilo almak isteynler kullanıyo diye biliyorum
Soda iyi fikir bıde aksam leslıe yapamben terlik giyiyorm patik giydiğimde
bu ne böyle
Ee anlatsana hamıle oldugunu nasıl ogrendno nasıl oluyomş bn onları kilo almak isteynler kullanıyo diye biliyorum
galiba ters etki olcak mı bakamŞok yapıyor galıba
keşkem bende hafif yiyebilsem amacok şükür mesaideym eve gidince de yemezsm sorun yokSoda iyi fikir bıde aksam leslıe yapam
Aksama hafıf yıyıyım
kız valla kocamdan öğrendmEe anlatsana hamıle oldugunu nasıl ogrendn
Neler oldu cok merak edıyrm
Kv nasıl ne dıyor
canım bir hafta yaptım ben sabah yumurta öğlen tavuk haşlama akşam da aynıe t balık şeklinde spor da yaptım 61.6 görmüştüm gecen hafta geri geldi işte üstüne de gitmedi nasıl bi diyet yapacağımı da şaşırdımsaf proten mi yaptın ?
onu 2 gün yapacaksın güzel bir spor ile destekliceksin sonra korumak için az kalorili ve sebze protein gideceksin ben yaptığıumda öyle yapıyorum geri gelmemek kaydı ile 2 kiloya yakın vermiştim ama birden sebzeye dönmedim
bende yaakorkayrum ondaaann
kokmuyor evetgaz sancısı böbreğe vurur mu peki sanki wc de de sıkıntı var . çok bitki içemiyorumgeçmezse doktora gideyim en iyisi
ben de yapayım nasıl olcak diye fıstık ezmesi güzel olmuştu ama ikinci defa yaptığımda bozdum
heee kaç gün acaba
pişmiş ya kokmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?