- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #254.241
şakao nasıl oluyomş bn onları kilo almak isteynler kullanıyo diye biliyorum
ısınmıyor ki sob dibimde birdeiyi hadi ısıt madem simdiayak üşümesi cok zor oluyo hastalık cekiyo resmn
ciddi mi yaaŞok yapıyor galıba
böyle diyet yaptıktan sonra normal diyete devam etmek gerekli spora devam etmek gerekli iye dşünüyorum sonuçta hızlı verdik bu kiloyu gelmesi daha kolay . akşam ya da öğlen protein tüket bu hafta bende öyle yapacam cumartesi günü saf protein düşünüyorumcanım bir hafta yaptım ben sabah yumurta öğlen tavuk haşlama akşam da aynıe t balık şeklinde spor da yaptım 61.6 görmüştüm gecen hafta geri geldi işte üstüne de gitmedi nasıl bi diyet yapacağımı da şaşırdım
neyden korkuyorsunuzbende yaa
kokmuyor evet
kötü insanların şerrindenneyden korkuyorsunuz
Evimi bi arayaym ben aklıma soktnbende yaa
kokmuyor evet
cok ciddiyim girsene kilo almak isteyenler topiğine bizim yaptıgımız herseyi onlar kilo almak için yapıyo kim ters anlamadmşaka
ısınmıyor ki sob dibimde birde
ciddi mi yaa
böyle diyet yaptıktan sonra normal diyete devam etmek gerekli spora devam etmek gerekli iye dşünüyorum sonuçta hızlı verdik bu kiloyu gelmesi daha kolay . akşam ya da öğlen protein tüket bu hafta bende öyle yapacam cumartesi günü saf protein düşünüyorum
ay bnde cay içicem de midem bi tuhafkarnımda doydu elektrikte geldi çayda içiyorum ohh mis .
Kuzum ben toplam 200 ağladım çok zorlanıyorum ya
Evett seni sefiyoooommkızlar geçmişi okuyamayacagım var mı önemli bişey ? acil işe başlamam gerekte
oyEvett seni sefiyoooomm
Evimi bi arayaym ben aklıma soktn
kız yer silme deterjanının icine sirke koydm ne kokusu kaldı ilacın ne rengi boş su kullanıyomusum gibi oldu bende domestosta ekledm iyi patlamadı
cok ciddiyim girsene kilo almak isteyenler topiğine bizim yaptıgımız herseyi onlar kilo almak için yapıyo kim ters anlamadm
ay bnde cay içicem de midem bi tuhaf
Ya benim kız çok huzursuz kuzum dün gece ağladım artık hatta sürekli mizmzlaniyo hasta da değil dişi de gelmiyor.. çok bitkinim gerçektenoy
kız nası iyi geldi vallabende seni seviyooomm ama yyoksuuun nedennn
bende seni seviyoooomoy
kız nası iyi geldi vallabende seni seviyooomm ama yyoksuuun nedennn
saf protein dediğinde ne yiyorsun günlük menü yazabilir msiinşaka
ısınmıyor ki sob dibimde birde
ciddi mi yaa
böyle diyet yaptıktan sonra normal diyete devam etmek gerekli spora devam etmek gerekli iye dşünüyorum sonuçta hızlı verdik bu kiloyu gelmesi daha kolay . akşam ya da öğlen protein tüket bu hafta bende öyle yapacam cumartesi günü saf protein düşünüyorum
kehribar kolye veya bileklikmi denesen cnmYa benim kız çok huzursuz kuzum dün gece ağladım artık hatta sürekli mizmzlaniyo hasta da değil dişi de gelmiyor.. çok bitkinim gerçekten
ayyy cnm gozun aydinnnn. Cok sevindim. Rabbim sagliklsabkucagima almayi nasip etsin.
kiz ne cok sey yemissin aksama. sadece yogurt ye . Kendini cok ac birakma bir ogune bunlar cok olmusKızlaaar
Çok açtım ve sutum olsun dıye yedıklerım
1 tabak kuru fasulye
1 tabak sulu köfte
1 dılım ekmek
2 dılım hurmalı cevızlı kek
Hurmalı cevızlı kek etkısını nasıl sıfırlayabılırım
Önerı verdın banaaa
kaptinn
Ara öğün mü yapmayayım
Akşam yemeği mi yemıyeyım napayım
Kuzum bir sorun yokki ortada sadece ağlıyor öyle , bazen yeteeeeeeeeer diye bağırıp kaçasim geliyor başka odaya ama tabi kıyamıyorumkehribar kolye veya bileklikmi denesen cnm
aglamasinin bir nedeni olmali ya ilgi ister ya ac ya gazi ya alti ya uykusuzlugu yada bir yeri agirir. kolik diyecegim kolik donmi gecmis.Kuzum bir sorun yokki ortada sadece ağlıyor öyle , bazen yeteeeeeeeeer diye bağırıp kaçasim geliyor başka odaya ama tabi kıyamıyorum
Patlamaya hazır bomba gibiyim ayni
kötü insanların şerrinden
üzerlek yak evin içinde birde tuz yak ama tuza ateşe atarken adını anma tuzun banyo suyuna da kaya tuzu at yıkan sirke de çok iyidir . birde kaç rutiel var ama yapmak zor istersen bulayım arşivimdenEvimi bi arayaym ben aklıma soktn
kız yer silme deterjanının icine sirke koydm ne kokusu kaldı ilacın ne rengi boş su kullanıyomusum gibi oldu bende domestosta ekledm iyi patlamadı
cok ciddiyim girsene kilo almak isteyenler topiğine bizim yaptıgımız herseyi onlar kilo almak için yapıyo kim ters anlamadm
ay bnde cay içicem de midem bi tuhaf
sabahsaf protein dediğinde ne yiyorsun günlük menü yazabilir msiin
daha iyiyim gibi bilemiyorumSchonerDuft duzeldin mi biraz cnm
Kuzum karnı tok eminim çünkü hem ek veriyorum hem emziriyorum, gazı durumu da iyi çıkarıyor , kakasini 2 3 günde bir yapıyordu ondan mı dedim doktor normal dedi .. belki benim tecrübesizligim yanımda bir büyüğüm yok ki sorayim ..aglamasinin bir nedeni olmali ya ilgi ister ya ac ya gazi ya alti ya uykusuzlugu yada bir yeri agirir. kolik diyecegim kolik donmi gecmis.
Aynen canımBen yazmadım ama cidden çok hoşuma gitti ortamları burda kimse olmuyor hiç sana diyeti hatırlatacak kaçamağı en aza indirecek ortam yok hafta sonu da kimse yok iyice kopuyor
Canım ne alakası var 45günlükken doktor bana yapabilirsin dedi ben 2,5aylıkken falan direk Jillian la başladım seninki hafif yaselam kizlar
benim aksam spordan beridir dalagim agiriyor
Luluuu94 cnm beni spor listesinden sil ben yaoabilirsem yazarim grubu etkilemeyeyum. Sezeryanlilarin 6 aydan once spor yaomasi sakincaliymis yeninogrebdim cok morallerim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?