- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #254.161
valla 2 hafta sabit yada artı cıkanı atacagıııımmmmmmm bence bu yeterince caydırıcı olmalı ama illa bi örnek görmek gerekiyo sanırımEvet bizde o tempo disiplin hiç olmadı şimdi de yok
olabilir kuzum ya bazen gaz sancisi vuruo böbreklere Dogru sicak tutmaya calissan iyi gelebilirgaz sancısı böbreğe vurur mu peki sanki wc de de sıkıntı var . çok bitki içemiyorumgeçmezse doktora gideyim en iyisi
Tamam kuzum bizi de haberdar edersin gidincefavoriye ekledim canım. yapacağımda bakarım
amcam bir gelsin o zaman izin alayım bayağı kötü çünkü
Hee yap yarasin bebise anne karninda beslenme cok onmeli 4 kilo dogdu benim kizimbal yok onu alayımda öyle yapayım sağol bebeğim
ben bide ekmek denicem bakaym yapabilirsem bi fırında 2 tepsi fln yaparım dilimleyip buzluga atarım cok cok olsun tabi ilk piştiginde bitmezse
Listede kaç kişi var . En fazla kaç kişi olabiliyoruz. Kişi sayısı da çok azvalla 2 hafta sabit yada artı cıkanı atacagıııımmmmmmm bence bu yeterince caydırıcı olmalı ama illa bi örnek görmek gerekiyo sanırım
biri atılınca takımca akıllancaz
Biraksalar kovanozu yirimde ben 1 cay kaşığıyla idare ediyohfistik ezmesini bende yapiyorum cok iyi oluo hemide cok saglikli ve kilo vermedede yardimci
Güneşe oturdum şimdi elektrikte kesik 2 3 saat gelmicek iyice ısınırım. Sen de de oluyor mu böyle golabilir kuzum ya bazen gaz sancisi vuruo böbreklere Dogru sicak tutmaya calissan iyi gelebilir
Ok kuzum.sen topigine bu tarife atsana resimde ekle süper olurTamam kuzum bizi de haberdar edersin gidince
Hee yap yarasin bebise anne karninda beslenme cok onmeli 4 kilo dogdu benim kizimben cok saglikli beslendim ayy ilk pistiginde yememek cok zor çıtır oluyo ya
üstüne tereyagı sürccenTamam kuzum bizi de haberdar edersin gidince
Hee yap yarasin bebise anne karninda beslenme cok onmeli 4 kilo dogdu benim kizimben cok saglikli beslendim ayy ilk pistiginde yememek cok zor çıtır oluyo ya
aslında takımda genel olarak kişi cok ama düzenli gelenler sayılı o yüzdn böyle gözüküyo yoksA biz 3 4 kişiyken daa cok aktiftik hatırlıyosanListede kaç kişi var . En fazla kaç kişi olabiliyoruz. Kişi sayısı da çok az
Evet doğru sen ben buki poncik vanilav da vardı derya htc falan senad tan da hiç ses çıkmıyor elalemiden deaslında takımda genel olarak kişi cok ama düzenli gelenler sayılı o yüzdn böyle gözüküyo yoksA biz 3 4 kişiyken daa cok aktiftik hatırlıyosan
nasıl iyi hissetmiyosun kuzu ? yani hasa fln mısın@keptin ben kendimi pek iyi hissetm,iyorum haftasonu spor yapacaktım yapamadım sanırım bu hafta atılırım ben
aayyyy @06Derya nerdesiiiiinnnnnnnnnEvet doğru sen ben buki poncik vanilav da vardı derya htc falan senad tan da hiç ses çıkmıyor elalemiden de
Geçmiş olsun canımböbreğim yine çok ağrıyor benim kendimi hiç koruyamıyorum evdeevde giymek için bir sürü kazağım var ben atlet ile dolandım hep ve içerisi de sıcak değil napsam ki şimdi doktora gitsem bir sürü ilaç evde yapacak öneri var mı kızlar maydonoz hariç
böbrek için bol su bide ayaklarını sıcak tut başkada bi bilgim yok kuzum dikkat et kendine bende sort atlet geziyodup hep ama artık kat kat giyiniyorum cokk sogudu havalar sende patik fln giyböbreğim yine çok ağrıyor benim kendimi hiç koruyamıyorum evdeevde giymek için bir sürü kazağım var ben atlet ile dolandım hep ve içerisi de sıcak değil napsam ki şimdi doktora gitsem bir sürü ilaç evde yapacak öneri var mı kızlar maydonoz hariç
Takımda adam kalmaz kızvalla 2 hafta sabit yada artı cıkanı atacagıııımmmmmmm bence bu yeterince caydırıcı olmalı ama illa bi örnek görmek gerekiyo sanırım
biri atılınca takımca akıllancaz
yok kuzu geçmişte de uyguladım bu kuralı adam kalmaktan ziyade herkes daha sıkı diyet yapmaya basladıTakımda adam kalmaz kız
Hee bugun fistik ezmesini yazip resmini koyuyum çektiydimOk kuzum.sen topigine bu tarife atsana resimde ekle süper olur
Ay evde koruyamiyorum kendi mi niyeyse bir sürü patigim var yelegim ceketim giymiyorum amaböbrek için bol su bide ayaklarını sıcak tut başkada bi bilgim yok kuzum dikkat et kendine bende sort atlet geziyodup hep ama artık kat kat giyiniyorum cokk sogudu havalar sende patik fln giy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?