- 7 Ocak 2018
- 27.559
- 80.008
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #254.381
Hahahahhahah guzelmisskız gecen eşim odadan cıkarken sen böyle devam et bigün cıkıp gitcm bu evden dedi kapı orda dedm geri geldi elinde caysana cay getirdim diyo kedi gibi bakıyo
bişey olmaz sen tek basına mı kurtarcan takımı diğer takıma rkadaslarına baskı yapTamam canım kaybetcez ama
Nasıl gidiyor hamilelik
Hahahahhahah guzelmiss
500 ip 25 puan yapmıyor mu
Bence bir doktora git sen.Kızlar belim ağrıyor ben nasıl spor yapacagmmmm
Icerim birazdan canımanladim canim ama eger varsa taze zencefil yap aksamlari bi bardak hem wx problemine iyi gelio Hemde uykuda yaglari yakmaya yardimci
Sağlığın daha önemliAynen canım ya
Canım yapmayınca içim rahat etmiyor biraz yapayım diyorum devam ettiremiyorum
Yeme niye yicen yat uyu hemencik.ama iyi ama kötü zaman geçiyo zaten o yüzden hiç üzme kendini
bende eve gidince yemem inşallah
@Blacksee55bişey olmaz sen tek basına mı kurtarcan takımı diğer takıma rkadaslarına baskı yap
geçen hafta sıfır spor yapan var mıydı hiç
hamileyim ben eli mahkum
Evet canım :)eski puan tablosu vardı. Galiba baya yanlış hesaplamışım
Canım geçiyor gibi oluyor tam seviniyorum hop başa dönüyoruz inşallah hep böyle sürmezBence bir doktora git sen.
Evet canımIcerim birazdan canım
Sağlığın daha önemli
Yeme niye yicen yat uyu hemencik.
Yaa o kadar kötü oluyo demek. Beline korse felanmı taksan belki rahatlatır.@Blacksee55
Okulda da ispiyoncu derlerdi hep bana hiç alakası yok ben sadece doğruları söylüyorum dimi
Banlımı ki blak
Evet canım :)
Canım geçiyor gibi oluyor tam seviniyorum hop başa dönüyoruz inşallah hep böyle sürmezdoktora gitsem ne yapacaklar benim eltiminde ağrıyor hatta onun çok kötü kaç defa acillik oldu bişey yapamadılar doktorlar
uyuyamam ben öyle erkendenIcerim birazdan canım
Sağlığın daha önemli
Yeme niye yicen yat uyu hemencik.
@Blacksee55
Okulda da ispiyoncu derlerdi hep bana hiç alakası yok ben sadece doğruları söylüyorum dimi
Banlımı ki blak
Evet canım :)
Canım geçiyor gibi oluyor tam seviniyorum hop başa dönüyoruz inşallah hep böyle sürmezdoktora gitsem ne yapacaklar benim eltiminde ağrıyor hatta onun çok kötü kaç defa acillik oldu bişey yapamadılar doktorlar
Niye kiuyuyamam ben öyle erkenden
ahahha ama o hasta kız yazııkkkneyse bu hafta takip edeym
mesaideym kuzu 20 dk ya cıkcam
basım agrıyo bebikimm akşam azıcık erken yataym dedm sabah kafam boynum kütük gibiydiNiye ki
Takıyorum canım bu gün çıkardım amaYaa o kadar kötü oluyo demek. Beline korse felanmı taksan belki rahatlatır.
Ben sadece söyledimuyuyamam ben öyle erkenden
ahahha ama o hasta kız yazııkkkneyse bu hafta takip edeym
kac gundur hamur isleri salatalar yedimya bugunu hafif gecireyim diye dusubdumm kuzu iyi yaptim diminiye bu kadar az bu menü yoksam hafta sonu kaçamak yaptında onu mu telafi ediyosun
kiz senden baskasi da fark etmemisSabah sadece ekmek mi yedin
10 cici bebeSabah
10 cici bebe 1 kase süt 2yk harnup pekmezi
Ara
3 ceviz
1 elma
Öğlen
1.5 dönerin içi içind e az marulda vardı
1 dilim kadar ekmek
Ara
Çay
Akşam
2 yk havuçlu pancarlı yoğurt
4 5 çeri domates
Ara
1 bardak light süt içerim
Yürüyüş ortalama 30 dk
Suyu sayamadım
Hadi ya düzeni bozma o zaman .basım agrıyo bebikimm akşam azıcık erken yataym dedm sabah kafam boynum kütük gibiydi
Cici bebe kilo yapıyormuşkac gundur hamur isleri salatalar yedimya bugunu hafif gecireyim diye dusubdumm kuzu iyi yaptim dimi
kiz senden baskasi da fark etmemis2 dilim kasar peynir yazcaltimm
10 cici bebe
cici bebeli sut bir severim ki
kocisinden dolayi ac kalmissin bir oneri olarak difirizde koften varsa izgara seklind3 yap veya tavuk varsa hic yag koymadan tavada pisir veya hasla ye canim sabaha cok var acikacaksin gunun pek doyurucu seylerle gecmemis en basiti yumurta hasla yogurtla ye cilbir derler bilir misin
kocana da sinir oldum
Inu bende anlamadım valla geyik muhabbeti sanırımkiz bu @Blacksee55 in sisterhood olayi nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?