Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anladim canim ama eger varsa taze zencefil yap aksamlari bi bardak hem wx problemine iyi gelio Hemde uykuda yaglari yakmaya yardimci
Icerim birazdan canım

Aynen canım ya

Canım yapmayınca içim rahat etmiyor biraz yapayım diyorum devam ettiremiyorum
Sağlığın daha önemli

ama iyi ama kötü zaman geçiyo zaten o yüzden hiç üzme kendini

bende eve gidince yemem inşallah
Yeme niye yicen yat uyu hemencik.

bişey olmaz sen tek basına mı kurtarcan takımı diğer takıma rkadaslarına baskı yap
geçen hafta sıfır spor yapan var mıydı hiç

hamileyim ben eli mahkum
@Blacksee55

Okulda da ispiyoncu derlerdi hep bana hiç alakası yok ben sadece doğruları söylüyorum dimi

Banlımı ki blak

eski puan tablosu vardı. Galiba baya yanlış hesaplamışım
Evet canım :)

Bence bir doktora git sen.
Canım geçiyor gibi oluyor tam seviniyorum hop başa dönüyoruz inşallah hep böyle sürmez doktora gitsem ne yapacaklar benim eltiminde ağrıyor hatta onun çok kötü kaç defa acillik oldu bişey yapamadılar doktorlar

Yaa o kadar kötü oluyo demek. Beline korse felanmı taksan belki rahatlatır.

Icerim birazdan canım

Sağlığın daha önemli

Yeme niye yicen yat uyu hemencik.
uyuyamam ben öyle erkenden

ahahha ama o hasta kız yazııkkk neyse bu hafta takip edeym

niye bu kadar az bu menü yoksam hafta sonu kaçamak yaptında onu mu telafi ediyosun
kac gundur hamur isleri salatalar yedimya bugunu hafif gecireyim diye dusubdumm kuzu iyi yaptim dimi

Sabah sadece ekmek mi yedin
kiz senden baskasi da fark etmemis 2 dilim kasar peynir yazcaltimm

10 cici bebe
cici bebeli sut bir severim ki
kocisinden dolayi ac kalmissin bir oneri olarak difirizde koften varsa izgara seklind3 yap veya tavuk varsa hic yag koymadan tavada pisir veya hasla ye canim sabaha cok var acikacaksin gunun pek doyurucu seylerle gecmemis en basiti yumurta hasla yogurtla ye cilbir derler bilir misin

kocana da sinir oldum

basım agrıyo bebikimm akşam azıcık erken yataym dedm sabah kafam boynum kütük gibiydi
Hadi ya düzeni bozma o zaman .

Cici bebe kilo yapıyormuş
Haşlama yumurta ve tavuk asla yiyemem ette dahil kusarım. Kahveli süt içiyorum 10 gibi de yatağıma giderim kalkmaya üşenirim yemem bir sey

O 2 kasar olcak dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…