Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sözde eşim bugün sabah banka işlerini halledip traş olup eve geçip uyuyacak akşama da yemek yapacaktı saat 3 4 gibi aradı kahvede arkadaşları ile beraber oyun oynadı muhtemelen 5e doğru yanıma geldi bende ona güvendim niye güveniyorsam dimi evin tüm yükünü taşımaktan da yoruldum hem çalış hem yaranama hem dr destek görme

sabah
ilik su 2 gun kurusu
2 dilim kadar
yarim dilim tb ekmegi
3 ceviz
yarim dilim borek

ara
1 hurma

aksam
3 kase sutlu kabak corbadi
2 kasik sehriyeli tavuk corbasi

dizi izlerken
1 kurabiye ve kuruyemiz
Guzel menu canim afiyet olsun

Üzülme canım erkeklerin çoğu maalesef böyle. Ablamda çalışıyor evin bütün yükü üstünde. Ne yapsada düzelmedi. Sende sıkma canını gerçekten sorumluluk yüklenmemişse değişmesi çok zor.

Eşime sinir oldum çok sorumsuz cookk
okudum simdi canim, hicc takma bile yemek yapmadimi sende simdi yapma kendi canin ne istiosa öte beri hazirla oda mecbur yardim etcek... inan seni cok iyi anliyorum bende cok zorlaniyorum hem 8 Saat Calis Hemde evde herseye kos cok yorucu

okudum simdi canim, hicc takma bile yemek yapmadimi sende simdi yapma kendi canin ne istiosa öte beri hazirla oda mecbur yardim etcek... inan seni cok iyi anliyorum bende cok zorlaniyorum hem 8 Saat Calis Hemde evde herseye kos cok yorucu
Yapmadım difrizde içli köfte vardı ısıttı yedi . Ben yağlı diye yemedim yoğurtlu havuç yedim olan bana oldu. Gidim dışardan alayım vs dedi gerek yok dedim

kaptinn canım 50 mekik çektim.
Acımadıkiiiii acımadıkiiiiiiii
bi dha ki kacamağın 100mekik olunca görüşelim

valla katılıyorm bu konularda hiç güvenmiyorm yaparsa süpriz oluyo ama haricinde beklemiyorm ilk zamanlara mahsusms o yemekler temizlikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…