- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #254.601
Bende sabah ve gunduz gayet iyiyim ama aksam otururken canim acayip bisiler yemek istiyo cerez cikolata falansaat 13ten beri dayanıyorum süt ve ayran içtim dün sıfır kaçamak yaptım.bugünde öyle yarında öyle olcak inşallah.
ya bende bazen farkında olmuyorum yediğimin sohbet ede ede yiyoruz iş yerinde fazla gidiyor bazen. kardioyu video bulup yapacam kısa videolar abs videosu var belki hafta sonu yaparım onu hafta içi kısa tutmam lazım . abs candır aslında
evet canım büyüdüler şükür büyük 3 yaş 3 aylık küçük de önümüzdeki ay 2 yası bitiriyor . göbeğim zayıfladıkça iniyor 55 k,ilo olsam spoerla baya bi düzleşecek de sorun kilom inmiyor işteBüyüdüler mi şimdi maşallah
Göbek konusu ayrı bir dert zaten
canım balığa karar verdim bu hafta olabildiğinc zararsız geçirmeye çalışcam nohut da sıkıntı şimdibugün protein gitmediysen ne varsa onu ye bence
çok itici bir erkek yaklaşımı gerçekten para kimle konuşulursa konuşulsun cirkn bi konu zaten ama insan eşine dememeli öyle bence sen para kazansan da bu zihniyetteki insan o zamanda seni üzecek bişey bulur aynı zaman da para kazanan kadının da ben kazanıoyorum harcıyorum yaklaşımından hoşlanmam ortada bi aile varsa sen kazndın ben kazandum olmuyorYine para mevzusu kuzum yine yine ve hep yine olacak galiba..
Dün gece dedim ki maaşını çekince bana bı harçlık ver 50 100 lira falan dedi ki ben sana toplu para vermem hemen harcıyorsun.
Yani savurgan biri değilim gerçekten mesela bir tane pijamam var ikinciyi istedim onu çok görüyor ..
Her gün aynı şey üstümde bıktım artık..
Maddi şiddet görüyorum resmen evde.
Şu an üstümde hiç para yok mesela . Dün dedim eve para bırak bak küçük çocuk var bir şey olsa taksiye atlayıp hastaneye gidebilecek param olmalı benim , neymiş ATM ye gidememiş çekememis.. ama bunu hep yapıyor gidiyor 10 TL 20 TL çekiyor ATM den sonra param yok diyor . Bıktım gerçekten bıktım.
KPSS ye hazırlanıyorum Rabbim yardımcım olsun inşallah kazanayim bugünleri asla unutmayacağım..
Beni üzen en son soyledigiydi zaten "ben akşama kadar çalışıyorum , sen evde otur ben verim sen oh harca istediğin gibi öyle şey yok " dedi .
Allah'ın cezasi sanki ben eşi değilim ben başka biriyim.
Bilmiyorum kızlar çok kötüyüm ben
oylesin oyleOyleyim demi gıhee bincidi
Valla abur cubur ve kurabiyeleri hayatindan çıkaracan yoksa kilo verdigin kadar incelemezsin yag oranin fazla kalir yani 10 kilo versen 6 kilo vermis gibi durursun onun yerine saglikli kurabik kek falan yiyebilirsin ama tabi sen emziriyon yemeklerden cok kisma ama karnini hic bi zaman tam doyurma kalorisiz bisi yesen bile o zaman mide yavas yavaş küçülüyospor yapabiliyon mu sen pilates yapabilirsin emzirirken pilates yapardim ben belim cok agriyodu benim masaja gitmis gibi oluyodum pilates yapinca
69 OLDUM da ne oldu kiBende sabah ve gunduz gayet iyiyim ama aksam otururken canim acayip bisiler yemek istiyo cerez cikolata falanhic ağzıma surmuyom bi basladim mi durmam biliyom çünkü bi 69 u gorsen devami hizli gelecek bence hee bir gun arayla abs yapiyim bende 10 dklik falan pantul begendim momjean alacam eşimin maaş almasi bekliyom 1 haftaya kadar 53 olsam
afiyet olsun ben karar veremiyorum ne yesem diye tavuk alsam pişmesi uzun sürecek köz tavuk alsam süper olcak aslında pişmiş olcakcanım balığa karar verdim bu hafta olabildiğinc zararsız geçirmeye çalışcam nohut da sıkıntı şimdi
ben de tam tersi durumdayım leslieden sıkılıyorum work work diyorya sinrlerim bozuluyoroylesin oyle
yaa ben kurabiksiz yasayamammgunde 1 denecik kurabikin zarari olur mu ki
pilatesi denemistim o beni skiyor yaaleslieden skilmiyorum mesela pilayesten skiliyorum
ben de tam tersi durumdayım leslieden sıkılıyorum work work diyorya sinrlerim bozuluyor
cnım yarının listesini yapalım mıafiyet olsun ben karar veremiyorum ne yesem diye tavuk alsam pişmesi uzun sürecek köz tavuk alsam süper olcak aslında pişmiş olcak
evet zamnla olacak o video kolay görünyor ama zor ben onun üstüne 100 mekik şınav çekiyordum çok iyi geliyordu
gecenlerde bir aksam 15 dk 500 kalori videosu yapayim dedim 4 dk da pes ettim ben onlari yapamiyorum cok hantalim ya
olur yapalım canım benim aklımda kısmen oturdu bişilercnım yarının listesini yapalım mı
sen bi liste yap madem ben de bakayım yarına hazırlayayımolur yapalım canım benim aklımda kısmen oturdu bişiler
bence 62 ancaUtandirma meniyoh canim oyleyim hee
İnsallah 61 olmussundur
30 gramı nasıl hesaplıyorsun:d ben de benzer bi menü uygulayayım canımorkide1453
sabah
1 yumurta ve 30 gr kadar süzme ile omlet içine 2 hindi füme koyabilirim
1 dilim ekmek
eğer bulantı olursa yanına marul eklicem
üstüne
1 bardak süt 1 yk harnup pekmezi (tedavimi destekliyor diye hergün içiyorum sen tüketme )
ara
2 ceviz
öğlen
muhtemelen
tavuk göğsü düşünüyorum közde
yanına 1 bardak ayran
ara
çiğ badem 5 6 tane
akşam
kv ye gidecez
4 yk kaşığı yoğurt
et yaparsa et yicem yanına salata yerim et yoksa yine tavuk yicem dışrdan
2.ci günüm diye salata ekliyorum
mutfak tartım var ordan biliyorum. ben haşlama yiyemediğmden köz yada 1 yk ile pişiriyorum içine yoğurt ekliyorum birde pişerken30 gramı nasıl hesaplıyorsun:d ben de benzer bi menü uygulayayım canım
ben de tam tersi durumdayım leslieden sıkılıyorum work work diyorya sinrlerim bozuluyor
tatlim sen öglenleri nerde yiyosun yani nasil planliosun yemeklerini?orkide1453
sabah
1 yumurta ve 30 gr kadar süzme ile omlet içine 2 hindi füme koyabilirim
1 dilim ekmek
eğer bulantı olursa yanına marul eklicem
üstüne
1 bardak süt 1 yk harnup pekmezi (tedavimi destekliyor diye hergün içiyorum sen tüketme )
ara
2 ceviz
öğlen
muhtemelen
tavuk göğsü düşünüyorum közde
yanına 1 bardak ayran
ara
çiğ badem 5 6 tane
akşam
kv ye gidecez
4 yk kaşığı yoğurt
et yaparsa et yicem yanına salata yerim et yoksa yine tavuk yicem dışrdan
2.ci günüm diye salata ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?