Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ah inşallah inşallah .. ailemin yanına gitmek aklımda ama bu sorunu çözmeyecek ki sadece bir süre ertelenecek dönünce yine kaldığı yerden devam edecek

Anneme gidicem dediğimde de baban alsın bileti dedi bı de.. babam alır almasına ama sonu iyi olmaz bu sefer

Sınav kasımda o zamana kadar kızımda buyur hem .. sınavdır mulakatti derken. İyi olur yani . Bilmiyorum gerçekten eşime sinirlenip kızımı cezalandırmis olmaktan çok korkuyorum sağlıklı düşünmem lazim

Böylesine yapılır ama sen kazandın ben kazandım diye ..
Şimdi de bana pijama alıyormuş resim atıp duuryor hangisini alayım diye.
Noldu ama ben bu hale geldikten sonra ne gerek kaldı ki

anladim tatlim bence kizini cezalandirmis olmasin tam tersi ona daha saglikli bi gelecek sunarsin diye düsünüyorum... nice anneler var cocuklarina tek basina bakanlar onlarda calismak zorunda kaliyolar öyle böyle halolur o. Zaten kisin yakinda emeyi birakir 7 aylikdi sanirim dimi? basvurup biyerlere giderne Kadar zaten biraz zaman gecer... bide calismis olan annelere Devlet yardim vermiomu? Burda öyle imkanlarda var bilmiyorum türkiyedede varmi. Varsa mutlaka arastir derim

Açıkçası asıl hedefim memur olmak ise girersem o kalacak çok emek veriyorum sınava , çok uykusuz kaldım dersler için .. kafam öyle karışık ki düşünemiyorum ne yapmam gerek

cok ayip ya nedemek biletini baban alsin, hepmi böyle cimriydi esin yoksa evlendikden sonrami böyle oldu?
İlk evlendiğimiz zamanlar çalışıyordum, işten çıktıktan sonra başladı bu haller kuzum . Önce anlasaydim böyle olduğunu sanırım evlenmezdim..

Açıkçası asıl hedefim memur olmak ise girersem o kalacak çok emek veriyorum sınava , çok uykusuz kaldım dersler için .. kafam öyle karışık ki düşünemiyorum ne yapmam gerek
ozamaan en iyisi kalbini dinlemek icinden ne geliosa onu yapmak, belki bir iki saatlik bi ise girebilirsin hani derslerinide etkilemicek gibi

Böylesine yapılır ama sen kazandın ben kazandım diye ..
Şimdi de bana pijama alıyormuş resim atıp duuryor hangisini alayım diye.
Noldu ama ben bu hale geldikten sonra ne gerek kaldı ki
Canim o zaman biraz para konusunda hassas demekko baska kelime kullanmak istemiyorum yaptığının yanlış oldigunu anlamış ki sana pijama almış bu da bisey bence baska kotu huyu yoksa sende oyle kabul et yapacak bisey yok

İlk evlendiğimiz zamanlar çalışıyordum, işten çıktıktan sonra başladı bu haller kuzum . Önce anlasaydim böyle olduğunu sanırım evlenmezdim..
peki nedenini hic sordunmu. senden para sakinmasi nedenki yani aklim almio yabanci degilsin onun ailesisin sonucda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…