Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bakaym cnm cok sag ol.

Günaydın kızlar bugün 70.90u gördüm pazartesi 72ydim wc sorunum da var bugün hafta sonu büyük ihtimal ile 69u görecem
vuuuuu masallah süperrr gidiyorsunnn

Josbulduk cnm
Yok kalori takibini bilmiyorum

Aynen dun bayagi degisik oldu bugun toparlayacagm insallah

Bugun dikkat etmeye calisiyorum daha duzenli bir menu olusturdum kendime
kalori takibi icin programlar var indir bir bak derim cnm seversen cok ise yariyor burqda kizlar kullaniyorsu YAZIOO diye bir peogram di ismi sanirim SekerPancarii

Oluyon aha ideal kilona adim adim yahlaşıyon hee bahlavayi yemeyi de severim seyretmeyi de
ins insss

Ahşam ahşam yidin simdi karnina yapıştı onlar yag olarak
(((((vurmaaaaaaaa baaaa

munter bilee haaaezikledin beni ha

kıyamam ya gel kız

cok kek yiyosun canim simdi hemen kilo olarak gelmeyebilir ama bikac gün sonra birden fazla cikabilirisin

ya eve getirmemeli yada bana da bırakmalı

Ekstralar hep oğlum için o helva mesela canım da istemiyor ama süt yaptığına inandığım için

Tamam canım

ne olsun peki

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın
kaç aylıktı oğlun kuzum iyi oruc tutuyosun bazıları tutamıyomş hiç süt olmuyo diye

Ne testi kız adanada olsam yollardım.
bilimsel test şalgam su birleşince nolur

Ayyyyy soylesem miiii... kebaaapppppp lahmacunn.... o daha neler neler

Tmm hemen bakiyorum
En azindan ona gore yerim yada yemem
Cok sagol

kaç aylıktı oğlun kuzum iyi oruc tutuyosun bazıları tutamıyomş hiç süt olmuyo diye

10 gün sonra 8 ay oluyor canım inşallah
Bende hep korktum ek gıdaya geçene kadar bekledm sonra dedim ki ben bu orucu Allah rızası için tutmuyormuyun sütü verecek olanda Allah.... Veee gayet rahat yetiyor çok şükür

İyi kız tam gaz devam
BEN böyleyim işte düzenli gidemiyorum 68 67 de dururum artık

o kızın videoları çok güzel ama kısa olduğu için yapamıyordum ben . hergün yapmasanda olur aslında haftada 3 gün yeterli

munter bile yapıyoru görmemiştim

Yok kız ne eziklemesi takılıyorum sana

Bizde once yeyip sonra kendimize yuhhh insan miyiz diyoh sabah yap cısli bisileri isterse sende tadar sonra yürür yakarsin

Allah seni rakıyla suyu karıştırınca beyaz olur ama şalgamda aynı şeyi beklememek lazım

Jillian mı

Bu sefer durmazsın inşallah canım

8 aylıkken cok iyi tutabiliyosn ne güzel
o zaman seneye bende tutarm demek ki bu sene gitti de

yok artık cekmemiştir yalan atma vicdan yaptırtma

almasın akıllara kilolara zarar
evet bincidi olnalrad yemesin
Allah seni rakıyla suyu karıştırınca beyaz olur ama şalgamda aynı şeyi beklememek lazım
evde varsa bi dene bakim ne renk olck şalgamla su

Evdee misir konservesi vağ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…