- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #254.841
Tamam dırAnadolu kaplanları
Aynen ne testiNe testi kızadanada olsam yollardım.
bakaym cnm cok sag ol.Sen yelkeni suya verme biraz tripli davran yüzüne vur arada tabi sürekli değil o da bıktırır
Kuzum nefis yemek tarifleri uygulamasını indir ben ordan yapıyorum yemeklerimi birebir tutuyor geçen misket köfte ve baklava hamur u yaptım süper oldu
vuuuuu masallah süperrr gidiyorsunnnGünaydın kızlar bugün 70.90u gördüm pazartesi 72ydim wc sorunum da var bugün hafta sonu büyük ihtimal ile 69u görecem
kalori takibi icin programlar var indir bir bak derim cnm seversen cok ise yariyor burqda kizlar kullaniyorsu YAZIOO diye bir peogram di ismi sanirimJosbulduk cnm
Yok kalori takibini bilmiyorum
Aynen dun bayagi degisik oldu bugun toparlayacagm insallah
Bugun dikkat etmeye calisiyorum daha duzenli bir menu olusturdum kendime
ins insssOluyon aha ideal kilona adim adim yahlaşıyonhee bahlavayi yemeyi de severim seyretmeyi de
Ahşam ahşam yidin simdi karnina yapıştı onlar yag olarak
Yaa bizim grup Allaseeen bu ne yaaa hoooop azıcık kolunuzu bacağınızı totonuzu kaldırın yaa @selcanmehmetcan
SchonerDuft @lilipit ya yeniliyoruz arkideşler. Ya resmen kaplumbağaya döndük. munter bile spor yapıyoo yaa Luluuu94 grubumuzun adının değişmesini talep ediyorum.
bakaym cnm cok sag ol.
vuuuuu masallah süperrr gidiyorsunnn
kalori takibi icin programlar var indir bir bak derim cnm seversen cok ise yariyor burqda kizlar kullaniyorsu YAZIOO diye bir peogram di ismi sanirimSekerPancarii
ins insss
(((((vurmaaaaaaaa baaaa
munter bilee haaa ezikledin beni ha
cok kek yiyosun canim simdi hemen kilo olarak gelmeyebilir ama bikac gün sonra birden fazla cikabilirisinÇİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 8:00kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, kahvaltılık salatalık,kırmızı bıber 1 kıbrık kutusu suzme peynır, 1 haslanmıs yumurta
Ara ogun 1o:30
2 cevız içi
2 hurma
1 kupa rezene
Oglen 13:00
1 tabak sehrıye corbası kıymalı
2 kasık kuru fasulye
4 kasık sulu köfte
1 dılım ekmek
Yogurtlu brokolı salatası baya yedım ama
1 dılım tahın helvası
3 dılım cevızlı hurmalı kek
Ara öğün 16:00
1 kupa rezene
Aksam 18:30
Az tabak sehrıye corbası kıymalı
Az tabak kuzu haslama suyundan azıcık etınden ıkı uc patates kucuk boy
1 dılım kek
Ara ogun 21:30
Yok
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
Kek sut ıcın
Sutum cok az
Cuma kilo:74.9
Güncel kilo: 74.3
Haftalık hedef: -1000
Hedefe kalan: -400
Gruba katılım tarih / kilo: 24.07.2017 / 84.9
İzne ayrılış tarih / kilo: 18.11. 2017 / 75.8
Toplam kayıp: 9.100
İzinden dönüş tarih / kilo: 5.01.2018 / 75.3
1. Hafta: -400
Bu hafta: -600
Toplam kayip:9.500
Ana hedefe kalan:1.300
ya eve getirmemeli yada bana da bırakmalıyok daha neler
kaç aylıktı oğlun kuzum iyi oruc tutuyosun bazıları tutamıyomş hiç süt olmuyo diyeEkstralar hep oğlum için o helva mesela canım da istemiyor ama süt yaptığına inandığım için
Tamam canım
ne olsun peki
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın
bilimsel testNe testi kızadanada olsam yollardım.
Ayyyyy soylesem miiii... kebaaapppppp lahmacunn.... o daha neler neler
Tmm hemen bakiyorumbakaym cnm cok sag ol.
kalori takibi icin programlar var indir bir bak derim cnm seversen cok ise yariyor burqda kizlar kullaniyorsu YAZIOO diye bir peogram di ismi sanirimSekerPancarii
ins insss
(((((vurmaaaaaaaa baaaa
10 gün sonra 8 ay oluyor canım inşallahya eve getirmemeli yada bana da bırakmalı
kaç aylıktı oğlun kuzum iyi oruc tutuyosun bazıları tutamıyomş hiç süt olmuyo diye
bilimsel testşalgam su birleşince nolur
BEN böyleyim işte düzenli gidemiyorum 68 67 de dururum artıkİyi kız tam gaz devam
o kızın videoları çok güzel ama kısa olduğu için yapamıyordum ben . hergün yapmasanda olur aslında haftada 3 gün yeterliEvet bozmak yok hadi bakalımbende hafif hafif Squatgirl in kısa videolarına başladım karın hareketleri ek olarak ta ip atlasam yeter herhalde şimdilik.....
oğlum büyüyüp rahatladıkça Jillian falan başlarım inşallah....
şimdi başlasam oğlum bir gün dursa bir gün durmuyor sağolsun
munter bile yapıyoru görmemiştimbakaym cnm cok sag ol.
ins insss
(((((vurmaaaaaaaa baaaa
Yok kız ne eziklemesi takılıyorum sanabakaym cnm cok sag ol.
ins insss
(((((vurmaaaaaaaa baaaa
ahahaha tarif veririm ben hepinize
tereyagını eritip içine mısırı atıyosunuz kavuruyosunuz sonra cok az tuzla 7 baharat atıyosunuz az daha karıştırıp yiysunuz mis
almasın akıllara kilolara zararya eve getirmemeli yada bana da bırakmalı
kaç aylıktı oğlun kuzum iyi oruc tutuyosun bazıları tutamıyomş hiç süt olmuyo diye
Bizde once yeyip sonra kendimize yuhhh insan miyiz diyohsaklasın yoksa çemkiriyorum ona çemkirmemden iyidir
yuhh diyorum sadece başka bişi demiyorumhafta sonu da tehlikeli ya pazar günü eşim evde cızlı şeyler istemez umarım
ben yürüyüş yaptım ama eklettirmedim kuzum daha 120 dk yürüyüşüm var . bugün ve yarın dikkat ederim ama öne geçeriz
Allah seniya eve getirmemeli yada bana da bırakmalı
Jillian mıBEN böyleyim işte düzenli gidemiyorum 68 67 de dururum artık
o kızın videoları çok güzel ama kısa olduğu için yapamıyordum ben . hergün yapmasanda olur aslında haftada 3 gün yeterli
munter bile yapıyoru görmemiştim
Bu sefer durmazsın inşallah canımBEN böyleyim işte düzenli gidemiyorum 68 67 de dururum artık
o kızın videoları çok güzel ama kısa olduğu için yapamıyordum ben . hergün yapmasanda olur aslında haftada 3 gün yeterli
munter bile yapıyoru görmemiştim
8 aylıkken cok iyi tutabiliyosn ne güzel10 gün sonra 8 ay oluyor canım inşallah
Bende hep korktum ek gıdaya geçene kadar bekledm sonra dedim ki ben bu orucu Allah rızası için tutmuyormuyun sütü verecek olanda Allah.... Veee gayet rahat yetiyor çok şükür
yok artık cekmemiştir yalan atmaCanim cekti
evet bincidi olnalrad yemesinalmasın akıllara kilolara zarar
evde varsa bi dene bakim ne renk olck şalgamla suAllah senirakıyla suyu karıştırınca beyaz olur ama şalgamda aynı şeyi beklememek lazım
Evdee misir konservesi vağ8 aylıkken cok iyi tutabiliyosn ne güzel
o zaman seneye bende tutarm demek ki bu sene gitti de
yok artık cekmemiştir yalan atmavicdan yaptırtma
evet bincidi olnalrad yemesin
evde varsa bi dene bakim ne renk olck şalgamla su
ne kadar gizilEvdee misir konservesi vağ
O yediği kadar yedirir bana kuzumBizde once yeyip sonra kendimize yuhhh insan miyiz diyohsabah yap cısli bisileri isterse sende tadar sonra yürür yakarsin
squatgirlsJillian mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?