- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #254.801
Ayyy ben salgama bayilirim sabah aksam gece hic farketmez cok seviyorumsabah sabah şalgam mı
ayy yazık ya evin içinde saklıyo
dimi bende şekersiz içiyorum zaten migrosun kahvesi hafif yani öle mehmetefendi vs gibi agırda değil
Hee keyif yapiyodun çaylan zor oldu deaamicayı bende azalttım zor oldu ama
ay bende hiç mide bulantısı yok niye böyle ters bi insanım anlamadm
Bende mi yapsam hazir evde soda varkenedevam ediyorum bgn ikisine yine sodalı yeşilçayın ödem attığına inanıyorum öğlene de yemek hazırlayamadım mecbur yoğurt yiycem
Ahahahahajajhahahahajjajajaja gahgahgahgahahhahahbugün sodayı dene yarın ketn tohumunu
bende geçen gün mısır konservesi yedimdi iki gündür wcdeym
Tamamdir keptinimooo cok iyiaralarda da meyve soda tamamdır
Yaa bizim grup Allaseeen bu ne yaaa hoooop azıcık kolunuzu bacağınızı totonuzu kaldırın yaa @selcanmehmetcan15-19 Ocak spor yarışması....
BORDO ŞİŞKOLAR
Bir garip:5+28,5
Favelayn:24
munter:4+5
orkide1453:30
tgb1907:
SekerPancarii:40
KOŞAN KAPLUMBAĞALAR
selcanmehmetcan:
UMEYYE:69+51,5
Blacksee55:
SchonerDuft:
Kmsl Hnd:
Lilipit:
Kafam-karisik: 13,5
+25
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..1puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım haftasonu 300 mekik çekecek ve bildirecek
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü
Eveeet yarışma başlasın
Kızlar lütfen yarışmaya ve cezalara disiplin istiyorum hepsi bizim için fit olmamız için
he daha var yaniCnm mide bulantusina daha car 7. Haftadan sonra basliyor.. ben kizimda cok midem bulaniyordu.. ilk 3 ayda 5 kilo vermistimm.. ama cok kotuydu zaten dusuk tehlikemde vardi. Serumlarla ayaktaydim bi de mide bulantisi cok kotu oluyordu umarim bunda daha iyi gecer
zararı yoktur herhade dimi simdi içmeninAyyy ben salgama bayilirim sabah aksam gece hic farketmez cok seviyorum
Insallah olmaz....he daha var yaniay ben calışıyom dayanamam öyle şeylere
zararı yoktur herhade dimi simdi içmenin
ayy deme öle kv ye gidince bi tartılayım bakamHee keyif yapiyodun çaylan zor oldu deaami
Bende de olmadiydi o yuzden ilk aydan kilo almaya basladimdu ay3 ayin sonunda 57den 63 falan olmustum heralde
sözd mısır diyette olmaz diyolar bideAhahahahajajhahahahajjajajaja gahgahgahgahahhahah
bende soda alayım bai iş yerinde dolapta dursun içerim aradaTamamdir keptinim
Yaa bizim grup Allaseeen bu ne yaaa hoooop azıcık kolunuzu bacağınızı totonuzu kaldırın yaa @selcanmehmetcan
SchonerDuft lilipit ya yeniliyoruz arkideşler. Ya resmen kaplumbağaya döndük. @Bir garip grubumuzun adının değişmesini talep ediyorum.
Valla canim ben adanaliyim bilirsiniz ki adanalilar salgama bayilr..zarari olacagini dusunmuyorum.. cunku ben bazen gunde 2.5 litre ictigim olur..napim seviyom vallahhhhe daha var yaniay ben calışıyom dayanamam öyle şeylere
zararı yoktur herhade dimi simdi içmenin
yaz gelsede yürüyüşe fln cıksak bariInsallah olmaz....
Vaaaauuuv süpersinGünaydın kızlar bugün 70.90u gördüm pazartesi 72ydim wc sorunum da var bugün hafta sonu büyük ihtimal ile 69u görecem
Persembe gunu herkes misir konservesi yermis ac karninaayy deme öle kv ye gidince bi tartılayım bakam
sözd mısır diyette olmaz diyolar bide
bende soda alayım bai iş yerinde dolapta dursun içerim arada
Valla canim ben adanaliyim bilirsiniz ki adanalilar salgama bayilr..zarari olacagini dusunmuyorum.. cunku ben bazen gunde 2.5 litre ictigim olur..napim seviyom vallahhh
Aynennn ya ....ama sicaklarda napacam bilmiyom valla adana cok sicak oluyor tam da son aylarda cok sicak olucakyaz gelsede yürüyüşe fln cıksak bari
Adanalıyık Allahın adamıyık. Bici yerik, şalgam içerik.Valla canim ben adanaliyim bilirsiniz ki adanalilar salgama bayilr..zarari olacagini dusunmuyorum.. cunku ben bazen gunde 2.5 litre ictigim olur..napim seviyom vallahhh
Aynen bozulmuyor durdukca guzellesiyor zaten
ayy adanadan geliyodu bizede bazen babam bayılıyodu bide ordn gelenler 1 sene fln duruyodu hiç bozulmadan
ahahaha tarif veririm ben hepinizePersembe gunu herkes misir konservesi yermis ac karnina
Adanalıyık Allahın adamıyık. Bici yerik, şalgam içerik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?