- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #254.821
Cnm sade ic icind de limon sık daha guzel olurSoda sade iciyoruz dimi kizlar meyveli falan yasak mi
Kotu ornek oluyosunuz amaahahaha tarif veririm ben hepinize
tereyagını eritip içine mısırı atıyosunuz kavuruyosunuz sonra cok az tuzla 7 baharat atıyosunuz az daha karıştırıp yiysunuz mis
kendime elbiseler alacagııımmm efil efil gezeceğiiimm bütün yazzzzAynennn ya ....ama sicaklarda napacam bilmiyom valla adana cok sicak oluyor tam da son aylarda cok sicak olucak
sende miAdanalıyık Allahın adamıyık. Bici yerik, şalgam içerik.
peki kuzu bişey sorcam salgam en iyi neyin yanında giderAynen bozulmuyor durdukca guzellesiyor zaten
Oyle yapayim o zamn sade pek sevmiyorum :)Cnm sade ic icind de limon sık daha guzel olur
sade ve limonluSoda sade iciyoruz dimi kizlar meyveli falan yasak mi
Kotu ornek oluyosunuz ama
Sen hamilesin ama bebisine yarasin oh mis :)
saklasın yoksa çemkiriyorum ona çemkirmemden iyidirsabah sabah şalgam mı
ayy yazık ya evin içinde saklıyo
dimi bende şekersiz içiyorum zaten migrosun kahvesi hafif yani öle mehmetefendi vs gibi agırda değil
yuhh diyorum sadece başka bişi demiyorumAyy yiyoh vallabiz aslinda abur cubura cok düşkünüz yemegi az yiyoz ama evde abur cubur varsa hepsini bitirmeye calisiyoh bugünün yarini yohmuşcasina o yüzden eve sokmuyoz abur cubur insallah kuzum 68 olarsin bol yuruyus yapalim hastasonu
ben yürüyüş yaptım ama eklettirmedim kuzum daha 120 dk yürüyüşüm var . bugün ve yarın dikkat ederim ama öne geçerizYaa bizim grup Allaseeen bu ne yaaa hoooop azıcık kolunuzu bacağınızı totonuzu kaldırın yaa @selcanmehmetcan
SchonerDuft @lilipit ya yeniliyoruz arkideşler. Ya resmen kaplumbağaya döndük. Luluuu94 grubumuzun adının değişmesini talep ediyorum.
Bende sade hic sevmiyorum... o yuzden limonla daha iyi olurOyle yapayim o zamn sade pek sevmiyorum :)
ben yediği zamanda cemkiriyorm niye bitirdin diyesaklasın yoksa çemkiriyorum ona çemkirmemden iyidir
yuhh diyorum sadece başka bişi demiyorumhafta sonu da tehlikeli ya pazar günü eşim evde cızlı şeyler istemez umarım
ben yürüyüş yaptım ama eklettirmedim kuzum daha 120 dk yürüyüşüm var . bugün ve yarın dikkat ederim ama öne geçeriz
mersi şekerimVaaaauuuv süpersin
yok daha nelerben yediği zamanda cemkiriyorm niye bitirdin diye
Ekstralar hep oğlum için o helva mesela canım da istemiyor ama süt yaptığına inandığım içincok güzel olmuş
ekmeksiz tabi gider ama bi kase corba yarım diilim ekmege mi ne denk geliyodu galiba
bende ilkte öle sandımdı
bugün belli olur herhalde kuzum eşim gitsin sonucları göstersinde
bende diyoum bu kız zabah zabah o kadar seyi nasıl yedi sahurmus megersem
Tamam canımAyy iyce karıştısaydim kiz ben dk yi soruyon sandimdi 30 tane squat
Yaa bizim grup Allaseeen bu ne yaaa hoooop azıcık kolunuzu bacağınızı totonuzu kaldırın yaa @selcanmehmetcan
SchonerDuft @lilipit ya yeniliyoruz arkideşler. Ya resmen kaplumbağaya döndük. @munter bile spor yapıyoo yaa Luluuu94 grubumuzun adının değişmesini talep ediyorum.
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Ne testi kızkendime elbiseler alacagııımmm efil efil gezeceğiiimm bütün yazzzz
sende mibaa salgam göndertin ordan deney yapıcam suya akrıştırıp rengini mora cevircem
peki kuzu bişey sorcam salgam en iyi neyin yanında gider
iyiyim kuzum bende gaza geldim sıkı tutuyorum haftaya 68 i görcem inşallah .Ekstralar hep oğlum için o helva mesela canım da istemiyor ama süt yaptığına inandığım için
Tamam canım
ne olsun peki
İyi kız tam gaz devamsaklasın yoksa çemkiriyorum ona çemkirmemden iyidir
yuhh diyorum sadece başka bişi demiyorumhafta sonu da tehlikeli ya pazar günü eşim evde cızlı şeyler istemez umarım
ben yürüyüş yaptım ama eklettirmedim kuzum daha 120 dk yürüyüşüm var . bugün ve yarın dikkat ederim ama öne geçeriz
Evet bozmak yok hadi bakalımiyiyim kuzum bende gaza geldim sıkı tutuyorum haftaya 68 i görcem inşallah .
Anadolu kaplanlarıEkstralar hep oğlum için o helva mesela canım da istemiyor ama süt yaptığına inandığım için
Tamam canım
ne olsun peki
Ayyyyy soylesem miiii... kebaaapppppp lahmacunn.... o daha neler nelerkendime elbiseler alacagııımmm efil efil gezeceğiiimm bütün yazzzz
sende mibaa salgam göndertin ordan deney yapıcam suya akrıştırıp rengini mora cevircem
peki kuzu bişey sorcam salgam en iyi neyin yanında gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?