- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #254.981
bende öyle1 saat sonra cıkıyorum
oo hazır yemekbende öyle
kv ye gidecez inşallah tatlı almamıştır . yoğurt salata 2 yk et yicem kalkacam
yarın da hazıra konacamoo hazır yemek
bence yarın sebze protein ikisi bir olsnkızlar bana fikir verin şimdi 2 gündür protein ağırlıklı gittim yarında böyle mi devam edeyim sebze mi yeyim acaba öğlen
bnde bu akşam yapaymyarın da hazıra konacamannem ptlıcan slata yaptırcam ağzım sulandı
hihihi evet öyle vallahSchonerDuft a sana attıgım fotoyuuuu
nası atcana t bakam modellerşimdi alamam ama olsn önce bi kilomu bedenimi öğrenmme lazm son günler alırım
ayyy biz bi kere bunlardan gelmiştiii şahanneeeeee
hadi bakalim insallah söyle 70den biraz uzaklas iyi olur:)inşallah bu ara o azim var gibi
42beden al utanma
protein ne yesem ki anneme gidecem yarım önceden demem lazım 2 gündür tavuk yiyorum.bence yarın sebze protein ikisi bir olsn
bnde bu akşam yapaymdolapta hazır slata vardı (turp havuc rendesi soğan ) içine patlıcanla domates atarım
pek güzeller her ne kada içi boş olsa dahihihi evet öyle vallah
sanırım hafta sonuna uzaklaşırım inşallah yanihadi bakalim insallah söyle 70den biraz uzaklas iyi olur:)
tavuk cigeri sever misinprotein ne yesem ki anneme gidecem yarım önceden demem lazım 2 gündür tavuk yiyorum.
benim de var evde pancar ve siyah havuç rendesi efsane lezzet oluyor
Ben spor yapıyom. İncecik olcam. Angelinanın kızı sanacaklarnaptınız kızlar . vergi dairesine gittim 7 kat çıktım indim yürüdüm de mis gibi spor oldu
ciğer asla yememtavuk cigeri sever misin
üstüne bol ekşi
Adamımsınciğer asla yemembumbar yerim ama
Ben spor yapıyom. İncecik olcam. Angelinanın kızı sanacaklar
asla asla demeciğer asla yemembumbar yerim ama
bende eve gidince yapcamBen spor yapıyom. İncecik olcam. Angelinanın kızı sanacaklar
bumbar varken ynir mi allah aşkınaAdamımsın
işkembe yerim hee sonra niye yedin olmasınbende diğr büyük totolu ablammızın yolunda ilerliyorm
asla asla demeişkembe yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?