Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim o turp cok iyi bende kizima yapiyordum. Hemen kesti gecmis olsun bu arada

Kizlar bir ara ben sarimsakli cay yapiyordum gercekten de cok guzel kilo veriyordum. Denemek isteyen varsa tarifi yaziyorum. Ama istikrarli devam etmek gerekiyor. Sabah aksam icilecek.

2 su bardagi su
1 dis sarimsak
1 parca taze zencefil
Bunlari kaynatiyoruz 10 dk. Demlenmeye birakirken 1 cay kasigi bal ve bi kac damla limon sıkıyoruz, gercekten cok guzel kilo verdiyor. Deneyin bence....

Ahaha ikiside yoooqqqq kii seni tek bıraktılar
Hadi kız başlayalım oyalama
Sarımsak kokusu kalıyomu

Aa canım sen vermiştin tarifi çok çok sağol kml yaziyorum ksm yazıyorum, diyorum niye çıkmıyor bu kiz
Cok gecmis olsun canim. Bana da saglik ocaginda yasli bi teyze soylemisti yaptim kizima gercekten de iyi geldi.. 2 kutu ilac bitirmistim gecmemisti ama turbu yapinca hemen gecti...

Cok gecmis olsun canim. Bana da saglik ocaginda yasli bi teyze soylemisti yaptim kizima gercekten de iyi geldi.. 2 kutu ilac bitirmistim gecmemisti ama turbu yapinca hemen gecti...
Aynen. Ben ilk gun bilemedim bi turp aldim kavun kadar. On saat icini oyucam diye kendimi kesiyordum az kalsin kaynanam o nasil bi turp dedi dalga gecti ertesi gun ufak aldim ayni dedigin gibi uyguladim canim. Ben antibiyotik bile içtim. 3 farklı ilaç. Turpdan sonra kesildi

70 dk tempolu 28 puan
15 dk kondisyon 9 puan
30 dk yürüyüş 6 puan
105 mekik 7 puan
1000 ip 50 puan
Toplam 100 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…