- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #255.621
Ahaha ikiside yoooqqqq kii seni tek bıraktılar
Ağlama kız ağlama
bence de cezalarını cekerlerken biz onları elimizde kahve ile keyif yaparak bekleyelim
Yok estağfurullah ne demek ben yorulmam lütfen oturunuz sizSağol canım çok düşüncelisin. Ama bence sen hiç yorulma yaa yazık sana
Ama ya ben oynamıyomAhaha ikiside yoooqqqq kii seni tek bıraktılar
Yeneceğiz inşallahAğlama kız ağlama
Eşim gelsin yicem kuzumNapıyosun
Yaşa be
Güzel canım
Yemeye çalış canım çok geçmiş olsun
Canim o turp cok iyi bende kizima yapiyordum. Hemen kesti gecmis olsun bu aradaYok canim hala gitmedi. Ama daha daha iyi bugün ilkkez öksürerek uyanmadım. Burda bi arkadaş turp yap demisti balli. Onuda yaptim sagolsun, belkide o iyi geldi. Ama tadi cok korkunctugorecegiz canim inshAllah. Belki birlikte görürüz ♡
Hadi kız başlayalım oyalamaAhaha ikiside yoooqqqq kii seni tek bıraktılar
Sarımsak kokusu kalıyomuKizlar bir ara ben sarimsakli cay yapiyordum gercekten de cok guzel kilo veriyordum. Denemek isteyen varsa tarifi yaziyorum. Ama istikrarli devam etmek gerekiyor. Sabah aksam icilecek.
2 su bardagi su
1 dis sarimsak
1 parca taze zencefil
Bunlari kaynatiyoruz 10 dk. Demlenmeye birakirken 1 cay kasigi bal ve bi kac damla limon sıkıyoruz, gercekten cok guzel kilo verdiyor. Deneyin bence....
OkKızlar hadi 22:30 da kapatıyoruz ona göre
Yok canim kalmiyi iyice ez sarimsagi., cayi da sicak iceceksin ki yaglar daha cabuk erisinHadi kız başlayalım oyalama
Sarımsak kokusu kalıyomu
Aa canım sen vermiştin tarifi çok çok sağolCanim o turp cok iyi bende kizima yapiyordum. Hemen kesti gecmis olsun bu arada
İnşallah zencefil bulursam yaparımYok canim kalmiyi iyice ez sarimsagi., cayi da sicak iceceksin ki yaglar daha cabuk erisin
Cok gecmis olsun canim. Bana da saglik ocaginda yasli bi teyze soylemisti yaptim kizima gercekten de iyi geldi.. 2 kutu ilac bitirmistim gecmemisti ama turbu yapinca hemen gecti...Aa canım sen vermiştin tarifi çok çok sağolkml yaziyorum ksm yazıyorum, diyorum niye çıkmıyor bu kiz
Yap cnm gercekten verdiyor ben denemistim ama hergun yap mutlakaİnşallah zencefil bulursam yaparım
Aynen. Ben ilk gun bilemedim bi turp aldim kavun kadar. On saat icini oyucam diye kendimi kesiyordum az kalsinCok gecmis olsun canim. Bana da saglik ocaginda yasli bi teyze soylemisti yaptim kizima gercekten de iyi geldi.. 2 kutu ilac bitirmistim gecmemisti ama turbu yapinca hemen gecti...
70 dk tempolu 28 puan15-19 Ocak spor yarışması....
BORDO ŞİŞKOLAR
Bir garip:5+28,5+114+10
Favelayn:24+36+24
munter:4+5+11
orkide1453:30+40
tgb1907:45
SekerPancarii:40+27
ANADOLU KAPLANLARI
selcanmehmetcan:36+24+21
UMEYYE:69+51,5+55,5+(64-2)
Blacksee55:
SchonerDuft:24+9+24-(4-2)
Lilipit:
Kafam-karisik: 13,5+10+7,5
+25
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım haftasonu 300 mekik çekecek ve bildirecek
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü
Eveeet yarışma başlasın
Kızlar lütfen yarışmaya ve cezalara disiplin istiyorum hepsi bizim için fit olmamız için
Kuzum ben yarın yürürum yine spor yapamıyorum çok ağrılarım oluyo doktor yasakladı bana röntgen çekilecek emzirme dönemim bitince onu bekliyorum, bı tek yürüyüş serbestTamam canım
Bu arada yeniliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?