- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #255.581
Ben sevgililer gününden sonra ki hafta geliyorum InshAllah canim. Vay bee 4 müben 6larin ortasindayim. InshAllah kalirim diye kara kara düşünüyorum ama sevindim senin adına canim. Senin kilonda sorun yoktu zaten göbişini beğenmiyordun galiba canım
Keseceğim daha durun gözüm üstünüzde
Aslında gezerek atlasak daha keyifli olur. Ne güzel çocuklar gibiaynen ya keske disarda atlama imkanim olsa
ayy evettttAslında gezerek atlasak daha keyifli olur. Ne güzel çocuklar gibi
Ben bunu yıllar önce yapmıştım. Spor ve diyetle birlikte 4 ayda 14 kg vermiştim.teşekkür ederim hoşbuldum 15 adet maydanoz 1 limon sıkıyosunuz 1 bardak su blendırdan geçirdikten sonra sabah ac karnına içiyosunuz 15 gün yapıp 5 gün ara veriyosunuz tadı fena değil
Ümoooş naber kiz. Ozledim hepinizi. Dedim bunlar ben banlandim diye üzüntüden kiloda veremezler şimdi
Ooo kimler gelmiş kimler.
Ben üzüntüden eridim kızÜmoooş naber kiz. Ozledim hepinizi. Dedim bunlar ben banlandim diye üzüntüden kiloda veremezler şimdiahahaha hala dalga geçiyorum
Iyı ben arasira gidiyim ozamanBen üzüntüden eridim kızgittiğinden beri 1 kg gitti.
Görürsün kuzum.Iyı ben arasira gidiyim ozamanne güzel canım ben gideli herkes erimiş gitmis. Bende şu 60 göreydim keske
Yok canim hala gitmedi. Ama daha daha iyi bugün ilkkez öksürerek uyanmadım. Burda bi arkadaş turp yap demisti balli. Onuda yaptim sagolsun, belkide o iyi geldi. Ama tadi cok korkunctuGörürsün kuzum.sen gitme ama
Bu arada öksürük nasıl oldu. Geçtimi
Kabugunu soyup suyuni sikacakmissin sarimsak zencefil ezilecekmis limomum suyu posasi ve sarimsak zencefil 10 dk kaynayacakmis her sabah ac larna icilecekmisDuydum sanki ama acı olur onun tadı. Kabuğuyla haşlıyolar sanırım. Ama çok faydalı olduğunu duydum.
Aynen canım yaBen sevgililer gününden sonra ki hafta geliyorum InshAllah canim. Vay bee 4 müben 6larin ortasindayim. InshAllah kalirim diye kara kara düşünüyorum ama sevindim senin adına canim. Senin kilonda sorun yoktu zaten göbişini beğenmiyordun galiba canım
Ekimde başladım canım 55 kiloyla başladım zaten gram gram geldim buralarakiz sen nezaman baslamistin kilo vermeye nekadar sürede indin hemen dörtlü rakamlarrrraaaa
Cıss yapan herkesten
Hep benden kesiyorsunuz
Sarımsak limon tansiyon dusurur diye korkuyorum bende fayda gordu mu acaba@poncikbirgelincik yapıyor canım bu haafta yapmaya başladı benim midem hassas diye yapamadım onunla
Yarın sor istersen yeni başladı o da 1 hafta olmadıSarımsak limon tansiyon dusurur diye korkuyorum bende fayda gordu mu acaba
Aynen canım yanasıl gitcek bilmiyorum bi 10 cm inceleydim
Ekimde başladım canım 55 kiloyla başladım zaten gram gram geldim buralara
Cıss yapan herkesten
Kızmunter temizsin dimi kuşum misafir filan diyosun bak korkuyorum olan puanından da olmayalım kaybediyoruz bak
1 saat tempolu yürüyüş yaptım 24 puannAynen canım yanasıl gitcek bilmiyorum bi 10 cm inceleydim
Ekimde başladım canım 55 kiloyla başladım zaten gram gram geldim buralara
Cıss yapan herkesten
Kızmunter temizsin dimi kuşum misafir filan diyosun bak korkuyorum olan puanından da olmayalım kaybediyoruz bak
Napıyosun
Takipteyim
Yaşa be1 saat tempolu yürüyüş
1 saat tempolu yürüyüş yaptım 24 puann
Güzel canımSabah
Tost
Domates salatalık limonlu
Ara
2 ceviz
Öğlen
yarım yk etli pilav tadına baktım sadece
2 yk et sote
Bolca salata
Ara
2 kare bitter
Türk kahvesi
Kokulu simit ev yapımı poğaça büyüklüğünde
Akşam
1 yk yeşil fasulye
3 yk yoğurt ev yapımı
Ara
1 cennet meyvesi
1 bardak pekmezli süt
Günü 20.15 te kapattım
Su 2 ltden fazla 2 bardak daha içerim
Yürüyüş
20 dk 4 puanLuluuu94
Yemeye çalış canım çok geçmiş olsunMenümm sabah
1 simit
1 bardak papatya çayı
Öğle
1 tabak tavuklu salata
Akşam daha yemedim adet oldum kıpırdayamiyorum bilepırasa var yiyebilirsem eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?