Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ooo kimler gelmiş kimler.

teşekkür ederim hoşbuldum 15 adet maydanoz 1 limon sıkıyosunuz 1 bardak su blendırdan geçirdikten sonra sabah ac karnına içiyosunuz 15 gün yapıp 5 gün ara veriyosunuz tadı fena değil
Ben bunu yıllar önce yapmıştım. Spor ve diyetle birlikte 4 ayda 14 kg vermiştim.

Görürsün kuzum. sen gitme ama
Bu arada öksürük nasıl oldu. Geçtimi
Yok canim hala gitmedi. Ama daha daha iyi bugün ilkkez öksürerek uyanmadım. Burda bi arkadaş turp yap demisti balli. Onuda yaptim sagolsun, belkide o iyi geldi. Ama tadi cok korkunctu gorecegiz canim inshAllah. Belki birlikte görürüz ♡

Duydum sanki ama acı olur onun tadı. Kabuğuyla haşlıyolar sanırım. Ama çok faydalı olduğunu duydum.
Kabugunu soyup suyuni sikacakmissin sarimsak zencefil ezilecekmis limomum suyu posasi ve sarimsak zencefil 10 dk kaynayacakmis her sabah ac larna icilecekmis

Aynen canım ya nasıl gitcek bilmiyorum bi 10 cm inceleydim
kiz sen nezaman baslamistin kilo vermeye nekadar sürede indin hemen dörtlü rakamlarrrraaaa
Ekimde başladım canım 55 kiloyla başladım zaten gram gram geldim buralara

Hep benden kesiyorsunuz
Cıss yapan herkesten

Kız munter temizsin dimi kuşum misafir filan diyosun bak korkuyorum olan puanından da olmayalım kaybediyoruz bak

Takipteyim

1 saat tempolu yürüyüş
1 saat tempolu yürüyüş yaptım 24 puann

Sabah
Tost
Domates salatalık limonlu
Ara
2 ceviz
Öğlen
yarım yk etli pilav tadına baktım sadece
2 yk et sote
Bolca salata
Ara
2 kare bitter
Türk kahvesi
Kokulu simit ev yapımı poğaça büyüklüğünde

Akşam
1 yk yeşil fasulye
3 yk yoğurt ev yapımı

Ara
1 cennet meyvesi
1 bardak pekmezli süt

Günü 20.15 te kapattım
Su 2 ltden fazla 2 bardak daha içerim
Yürüyüş
20 dk 4 puan Luluuu94

Napıyosun

1 saat tempolu yürüyüş

1 saat tempolu yürüyüş yaptım 24 puann
Yaşa be
Güzel canım

Menümm sabah
1 simit
1 bardak papatya çayı

Öğle
1 tabak tavuklu salata

Akşam daha yemedim adet oldum kıpırdayamiyorum bile pırasa var yiyebilirsem eğer
Yemeye çalış canım çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…