- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.801
çok şiştim dün kuzum fasulyeyi yiyerek bozulmuş olmuştu zaten sabahta peynir domates salatalık 1 dilim ekmek falan yedim rahatladım midem çok küçülmüş benim
eşimde çok sever senin gibi der dişimi fırçalıyorum ama sağlıktır sarımsak
sağol kuzum sen ne durumdasın
seve seve valla
Panda istiyommmmm benkazeni takipteyim online oldugu an yazcm ama hayvan figürü belirlememeiz lazm
heee bir garipe sen ben o coşar kesin hepimize geçen iyi oldu bence bana da hırs lazım azcık spor yapmaya üşeniyorumSpor yarışımı
dur bugün onu deneyim sağol kuzum. kilo durumu nasıl dün ne yedin menünü görmedimcanım sade kahve soda dene beni rahatlattı
evet kolaylaştırır kilo vermeyi şeker hapı ama sende niye zorlaştırdı ki bir dahiliye uzmanına mı gitsen napsanIki ây once test yaptirdigimda seker yok gozukuyordu dr sordum icme dedi biktimdu yolda bile yuruyemiyordum nesefesimi zor zoparliyordum oyle yan etkileri varda simdi de dr kullan dedim sekere yakalanma riksine karsi hemde kg vermeni kolaylasitirir dedi ama ben bu hap la cok zor verdimdi..
600 gram ne ki hemen verirsin kuzumGünaydın kızlar
Dün eve döndük az önce tartıldım. 68.9off yaa off geçen cumaya göre 600 gr fazlam var.
evet çok güzel duruyorlar arı koymuş bir takım çok güzeldiGünaydın kizlar. Diğer grupların isminin altında hayvanlar var. Bi bizim yokkaptinn @SekerPancarii bu ise bi el atın Kazan yapıyormuş ♡♡
sabit tutmakta büyük başarı bence onu ben yapamıyorum malesef ..SchonerDuft tebrik ederim cumaya kadar sik biraz daha gider ins
Bende sukur ayniyim 80,9 cumaya 80,6 ne olsam
Aksama görüşürüz hatunlar bugun yoğunum kuran dersine gidecegim aksamda kardesimgil bize gelcekler dizi izlemeye
aç kalarakbu mideyi nasıl küçültüyosunuz ya
Bizim gulumsenin takimi kusum o ariliheee bir garipe sen ben o coşar kesin hepimize geçen iyi oldu bence bana da hırs lazım azcık spor yapmaya üşeniyorum
dur bugün onu deneyim sağol kuzum. kilo durumu nasıl dün ne yedin menünü görmedim
evet kolaylaştırır kilo vermeyi şeker hapı ama sende niye zorlaştırdı ki bir dahiliye uzmanına mı gitsen napsan
600 gram ne ki hemen verirsin kuzum
evet çok güzel duruyorlar arı koymuş bir takım çok güzeldi
sabit tutmakta büyük başarı bence onu ben yapamıyorum malesef ..
sağol kuzum 2 3 hafta böyle değiştire değiştire menüleri gidecem bakalım
aç kalarakben aç geziyorum
İnek obasiiiiiiiikazeni takipteyim online oldugu an yazcm ama hayvan figürü belirlememeiz lazm
güzel bişi olsun sonra pişman olmıyakPanda istiyommmmm benarıda çok tatlı olmuş agagaga
bnm için naamümkün bi durum buaç kalarakben aç geziyorum
ahahah mantuhluuuİnek obasiiiiiiii
sen ben keptin listede değili ki bize yapmazlar onuBizim gulumsenin takimi kusum o arili
yaptırırızsen ben keptin listede değili ki bize yapmazlar onu
Ama bizim grubumuz yinede. Ben ben kaptan yardimcisiyim ahahaha. Kazem liste yapın isimleri yazın diyorum hepsine yapıyorlar. Sen ne zaman geliceksin kusum listeye. Ben 3 haftaya giricem zatensen ben keptin listede değili ki bize yapmazlar onu
sen yapaman sen yemeyi seviyon benden betergüzel bişi olsun sonra pişman olmıyak
bnm için naamümkün bi durum bu
ahahah mantuhluuu
yapsınlar o zamanyaptırırız
ayrıldığım kiloya dönmem lazım önce yanılmıyorsam . ama girmeyebilirim listeye tedavi olcam ya yada girerim pozitif olur gebelik olarak ayrılırım daha iyi olur dimi en azından ara vermemiş olurumAma bizim grubumuz yinede. Ben ben kaptan yardimcisiyim ahahaha. Kazem liste yapın isimleri yazın diyorum hepsine yapıyorlar. Sen ne zaman geliceksin kusum listeye. Ben 3 haftaya giricem zaten
sen coştun valla süpersin bu gidişle hedef kilona ulaşırsınSchonerDuft canm gecen cumaki kılomu bgn yakaladım
dün sabah kıymalı yumurta öğlen tavuk yoğurt akşam da fırında karnabahar ve yoğurt salata spor sonrası 1 bardak süt ben bikaç hafta böyle devam edicem anca frenledim kendimi
bu sabah mantarlı yumurta yaptım öğlen menemen ayran akşam köfte
Aynen kusum kaçla ayrılmıştın sen kaç gramımız kaldı bebegimsen yapaman sen yemeyi seviyon benden beter
yapsınlar o zaman
ayrıldığım kiloya dönmem lazım önce yanılmıyorsam . ama girmeyebilirim listeye tedavi olcam ya yada girerim pozitif olur gebelik olarak ayrılırım daha iyi olur dimi en azından ara vermemiş olurum
sen coştun valla süpersin bu gidişle hedef kilona ulaşırsın
baya seviyorumsen yapaman sen yemeyi seviyon benden beter
yapsınlar o zaman
ayrıldığım kiloya dönmem lazım önce yanılmıyorsam . ama girmeyebilirim listeye tedavi olcam ya yada girerim pozitif olur gebelik olarak ayrılırım daha iyi olur dimi en azından ara vermemiş olurum
sen coştun valla süpersin bu gidişle hedef kilona ulaşırsın
iyi düşünün bak bi daaha değiştirmezler
Yok yok panda güzelbaya seviyorum
bana uyarYok yok panda güzel
Ayyy cok tatlı olur ♡
Son kararım ahahahabaya seviyorum
hic kötü hissetme canim harika bi baslangic yaptin ona odaklan, Burda ne kilolar gitti ooooo seninkide hemencik gider insallahInsallah canim ya su anda kendimi cok kotu hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?