Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu mideyi nasıl küçültüyosunuz ya

Spor yarışımı
heee bir garipe sen ben o coşar kesin hepimize geçen iyi oldu bence bana da hırs lazım azcık spor yapmaya üşeniyorum
canım sade kahve soda dene beni rahatlattı
dur bugün onu deneyim sağol kuzum. kilo durumu nasıl dün ne yedin menünü görmedim

evet kolaylaştırır kilo vermeyi şeker hapı ama sende niye zorlaştırdı ki bir dahiliye uzmanına mı gitsen napsan

Günaydın kızlar
Dün eve döndük az önce tartıldım. 68.9 off yaa off geçen cumaya göre 600 gr fazlam var.
600 gram ne ki hemen verirsin kuzum

Günaydın kizlar. Diğer grupların isminin altında hayvanlar var. Bi bizim yok kaptinn @SekerPancarii bu ise bi el atın Kazan yapıyormuş ♡♡
evet çok güzel duruyorlar arı koymuş bir takım çok güzeldi

SchonerDuft tebrik ederim cumaya kadar sik biraz daha gider ins
Bende sukur ayniyim 80,9 cumaya 80,6 ne olsam
Aksama görüşürüz hatunlar bugun yoğunum kuran dersine gidecegim aksamda kardesimgil bize gelcekler dizi izlemeye
sabit tutmakta büyük başarı bence onu ben yapamıyorum malesef ..
sağol kuzum 2 3 hafta böyle değiştire değiştire menüleri gidecem bakalım
bu mideyi nasıl küçültüyosunuz ya
aç kalarak ben aç geziyorum

Bizim gulumsenin takimi kusum o arili

SchonerDuft canm gecen cumaki kılomu bgn yakaladım
dün sabah kıymalı yumurta öğlen tavuk yoğurt akşam da fırında karnabahar ve yoğurt salata spor sonrası 1 bardak süt ben bikaç hafta böyle devam edicem anca frenledim kendimi
bu sabah mantarlı yumurta yaptım öğlen menemen ayran akşam köfte

güzel bişi olsun sonra pişman olmıyak

bnm için naamümkün bi durum bu

ahahah mantuhluuu
sen yapaman sen yemeyi seviyon benden beter
yapsınlar o zaman

Ama bizim grubumuz yinede. Ben ben kaptan yardimcisiyim ahahaha. Kazem liste yapın isimleri yazın diyorum hepsine yapıyorlar. Sen ne zaman geliceksin kusum listeye. Ben 3 haftaya giricem zaten
ayrıldığım kiloya dönmem lazım önce yanılmıyorsam . ama girmeyebilirim listeye tedavi olcam ya yada girerim pozitif olur gebelik olarak ayrılırım daha iyi olur dimi en azından ara vermemiş olurum
sen coştun valla süpersin bu gidişle hedef kilona ulaşırsın

Aynen kusum kaçla ayrılmıştın sen kaç gramımız kaldı bebegim

baya seviyorum

iyi düşünün bak bi daaha değiştirmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…