- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.761
Oo iyi boy varmis istedin kiloda harika görünürsün172 canim insallah
Insallah canim ya su anda kendimi cok kotu hissediyorumOo iyi boy varmis istedin kiloda harika görünürsün
Sen şeker hapını niye bıraktın ki kuzumBol marul yesillik kaysi erik ne varsa ye kuzu bide bunun uzerine gel git su ic.canim ben yemiyorum zati annemgilde ben evde yiyorum şeker hapindan rahatsizlandigimi goruyorlar seslenmiyler yardimci oluy annem
Eltim gil ev bulamadi paralarida yok kendi evleri eski satip uzerine para bulacklardi hayırlısı bana 500mt uzakta olsun yitegg :))) agiz tadiyla otururuk.saat 20:30 dan beri karin agrisi çekiyorum annnem tuluga sicak su koydu verdi yatıyorum seker hsapinin yan etkisi alisana kadar böyle
Luluuu94 95 dk yürüyüş 38 puan
Kim daha çok spor yapacak gibi bir şey sonra listeye yansicakNe yarışı
Ohh süpersin kuzum .afiyet olsun buram buram da sarımsak koktunkizlar sporumu yaprim
spor oncesi 2 havuc ile cigden sarimsakli yogurtlu salata yaptim yidimm
spor sonrasi 4 ceviz yidimmmcevizin sebze olduguna karar vrrdim
(bugun kabak corbasi ile cok sut ictim o yuzden sut icmek istemedim )
orkide1453 SekerPancarii SchonerDuft
Sen şeker hapını niye bıraktın ki kuzum
Kim daha çok spor yapacak gibi bir şey sonra listeye yansicak
Ohh süpersin kuzum .afiyet olsun buram buram da sarımsak koktun
Bilmemki vaktim olurmu gündüz oruç olucam inşallah akşam da oğlum uyursa ancaSen şeker hapını niye bıraktın ki kuzum
Kim daha çok spor yapacak gibi bir şey sonra listeye yansicak
Ohh süpersin kuzum .afiyet olsun buram buram da sarımsak koktun
Günaydın canımgunaydin gizlsasss
ben tabi yine izleyemiyormYarin sıvılara yüklen kuzum corba kayisi suyu ne bulursan kabizlik çözülse daha rahat kilo vercen
pinar kizlari severim
Durun size bi video atem keyiflenek
Bulasik yikarken ben
tm kuzuşş cuma hatırlat bana tekrarYok gireyim bu hafta listeye
Yine geçmiyor o koku tene siniyor resmen kızsag ol cnimmmm
disimi fircaladim kizz ne kokmasikac kg sunn de hele
Haberleşelim o zaman kuzumBilmemki vaktim olurmu gündüz oruç olucam inşallah akşam da oğlum uyursa anca
Günaydın canım
Kızlar sonunda 70.10 e düştüm
Kefir ya da 2 sarma yedim pişince ya da kayısı çayı hatta kuru fasulye bile olabilir wcye çıktım ama rahatlama hissi olmadi pek fazla şükür kilom düştü
aaaa du bakimmm sizde düşünün bence bize koala olur ::Kızlar galiba takım üyelerine Pro üye gibi altta hayvan simgesi koyuyorlar profilde 12.ci 9.cu takıma falan sormuş kazen hayvan simgesi seçin diye
12. Ve 9 takımlara bak canım bide 13te vardı herhaldeaaaa du bakimmm sizde düşünün bence bize koala olur ::
wuuu cok iyiiii bayıldımmm12. Ve 9 takımlara bak canım bide 13te vardı herhalde
cumaya 69,50 e yaklaşmış olmam lazım ki hızlıca vereyim bu hfta daha çok karnıbahar brokoli yeşil fasulye yicem bağırsaklar daha hızlı çalışır en azındanayy cok sevindim az daha sık dişini cumaya 69.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?