- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.781
bnce sen su diyetini bitir ilk önce faydası oldu gibi bu gün ne günüydücumaya 69,50 e yaklaşmış olmam lazım ki hızlıca vereyim bu hfta daha çok karnıbahar brokoli yeşil fasulye yicem bağırsaklar daha hızlı çalışır en azından
dukanı bozdum kuzum kendi diyetime döndümbnce sen su diyetini bitir ilk önce faydası oldu gibi bu gün ne günüydü
yaa niye bozdun kiidukanı bozdum kuzum kendi diyetime döndüm
Biz ne olcazwuuu cok iyiiii bayıldımmm
sarmisakli yofurt candirYine geçmiyor o koku tene siniyor resmen kız
Haberleşelim o zaman kuzum
superrrrrrrrrrrKızlar sonunda 70.10 e düştüm
Kefir ya da 2 sarma yedim pişince ya da kayısı çayı hatta kuru fasulye bile olabilir wcye çıktım ama rahatlama hissi olmadi pek fazla şükür kilom düştü
ayy ben cok seviyoryn koalaaa canim ne sevimlidr .
bence bizi anlatıyo yeterince tembelsarmisakli yofurt candir
superrrrrrrrrrrtebrkler cnn
Gönder canımBende kırılacak olanları da.göndereyim mi sanayabancı eşyalar kırmakta keyifli olur
Ahahahaha
Hemen bakacam kuzum görmedim
Evet ama cumaertesi yaptım aslında sırf şok olsun diye bakalım sabah ola bir
Sen yapma.gsza geliyon takımı sirtliyon. Ufak.tefek.cinayetleri. mi izliyon
Spor yarışımıCuma günü yarış yapalım sen benUMEYYE ciddiyim
SüpeeersinKızlar sonunda 70.10 e düştüm
Kefir ya da 2 sarma yedim pişince ya da kayısı çayı hatta kuru fasulye bile olabilir wcye çıktım ama rahatlama hissi olmadi pek fazla şükür kilom düştü
canım sade kahve soda dene beni rahatlattıKızlar sonunda 70.10 e düştüm
Iki ây once test yaptirdigimda seker yok gozukuyordu dr sordum icme dedi biktimdu yolda bile yuruyemiyordum nesefesimi zor zoparliyordum oyle yan etkileri varda simdi de dr kullan dedim sekere yakalanma riksine karsi hemde kg vermeni kolaylasitirir dedi ama ben bu hap la cok zor verdimdi..Sen şeker hapını niye bıraktın ki kuzum
Kim daha çok spor yapacak gibi bir şey sonra listeye yansicak
Ohh süpersin kuzum .afiyet olsun buram buram da sarımsak koktun
ben gecen cumayı bgn yakaladım bir buçuk fazla görünüyordu yarına atarsın sen onu bgn sıvı beslenGünaydın kızlar
Dün eve döndük az önce tartıldım. 68.9off yaa off geçen cumaya göre 600 gr fazlam var.
Bizimki panda olsun ahahahhaKızlar galiba takım üyelerine madalya kazanan üyeler gibi altta hayvan simgesi koyuyorlar profilde 12.ci 9.cu takıma falan sormuş kazen hayvan simgesi seçin diye
Bize de sorarlarmı ki sorarlar sa ne dicez
Günaydın kızlar
Dün eve döndük az önce tartıldım. 68.9off yaa off geçen cumaya göre 600 gr fazlam var.
çok şiştim dün kuzum fasulyeyi yiyerek bozulmuş olmuştu zaten sabahta peynir domates salatalık 1 dilim ekmek falan yedim rahatladım midem çok küçülmüş benimyaa niye bozdun kii
eşimde çok sever senin gibi der dişimi fırçalıyorum ama sağlıktır sarımsaksarmisakli yofurt candir
superrrrrrrrrrrtebrkler cnn
seve seve vallaGönder canımfedonla akrabalığımmı var nedir
kazeni takipteyim online oldugu an yazcm ama hayvan figürü belirlememeiz lazmGünaydın kizlar. Diğer grupların isminin altında hayvanlar var. Bi bizim yokkaptinn SekerPancarii bu ise bi el atın Kazan yapıyormuş ♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?