- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.861
Fotoyu kaldırmışHadi kizlar secelim kazen gelirse hemen soyleyelim. Kizlarida etiketleyin kim var kim yok unutmayalim
Benim lakabım ördekti gerçi hala öyleFotoyu kaldırmışpenguen veya ördek o zaman karar verelim
he tamam anladim ozaman simdi:)Takımlara özel simge veriyorlar canım
Kız bukim zayıflamasaydın keske bak seninde ördeğin olacaktıhe tamam anladim ozaman simdi:)
Benim lakabım ördekti gerçi hala öyleben ördek diyorum
orkide1453
lilipit
SekerPancarii
kaptinn
SchonerDuft
Luluuu94
UMEYYE
@selcanmehmetcan
munter
Favelayn
@tugba1907
Kazen
hahaha ama ben kaplumbag isterdimmmmm en sevdigimKız bukim zayıflamasaydın keske bak seninde ördeğin olacaktı
@tugba1907 hariç hepsi tamam ama @tugba1907 böyle bir üye yok ki
Ya ben uzuldum simdi ama herkesin adına karar vermek istemezdim umarım kizlar beğenir. Karar veremiyorsunki hepsi güzeldihahaha ama ben kaplumbag isterdimmmmm en sevdigim
Aaa çok güzel olduk beeBenim lakabım ördekti gerçi hala öyleben ördek diyorum
orkide1453
lilipit
SekerPancarii
kaptinn
SchonerDuft
Luluuu94
UMEYYE
@selcanmehmetcan
munter
Favelayn
@tugba1907
Kazen
Canım valla kimse yoktu diye ördek dedimAaa çok güzel olduk bee
ay yok kiz neden üzülesin suan kimse yok ve karar vermek zorundasiiz sonucda... bence sorun olmaz ördek gayetde güzel:)Ya ben uzuldum simdi ama herkesin adına karar vermek istemezdim umarım kizlar beğenir. Karar veremiyorsunki hepsi güzeldi
Ben kuşları beğenmiştim zaten.Canım valla kimse yoktu diye ördek dedim
Ya ben uzuldum simdi ama herkesin adına karar vermek istemezdim umarım kizlar beğenir. Karar veremiyorsunki hepsi güzeldi
Dimi kiiiz. Bende beğendim ♡ay yok kiz neden üzülesin suan kimse yok ve karar vermek zorundasiiz sonucda... bence sorun olmaz ördek gayetde güzel:)
Tavukta çok güzeldi ümoooşBen kuşları beğenmiştim zaten.
InshAllah. Cok teşekkürler. Havamıza hava kattınızacele cevap bekliyordum kimsenin sorun yaratacağını sanmıyorum.....
tugbaFB çok pardon bu arkadaş olacakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?