Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bundan sonra burdayım (iş yerindeki yoğunluğum bitti sayılır)

kızların diyetininde kıyasından köşesinden yakalarım artık

senin hamilelik nasıl gidiyor cnm çalışmaya devam mı?
E hadi inşallahhh diyelim o zamannnnnnn

iyi kuzum işte nasıl olsun çalışmaya devam ediyorm halsiz bi sekilde

iyidr canim sadece reglm le savasiyorum buara gelcek ve ben sürekli biseyler yemek istiyorum dün baya baya Tatli krizim tuttu ve bugünde öyle hep biseyler yiyesim var... sen napiosun nasil gidio
tarçınlı süt candır öneririm. beyan sonu günü çok yoğun gidiyor bu ara da 70,10e düşmeyi başardım
bu arada kızlar dukan express diyetine mi başladınız?
ben kaçırdım sanırım dimi
Hiç gelmiyorsun ki unutuyoruz seni hep

Ya kizlar size simdi bisey anlatcam aslinda bi dert degilde kendimi bi tuaf hissetim belki icimi rahatlatirsiniz:)

simdi benim is yerinde bi bayan var iyi anlastim biri haftada bi gün bulusup kahve icioduk Burda is yerinde yani, bu kadin bizim yaptimiz isi yapiyo aslinda o isi tek biz yani ben ve iki arkadas yapiyoruz... zamaninda bizim chefimiz suan isden cikali yarim sene oluo ona vermis bu isi ama dedigim gibi aslinda onun isi degil ve o biseyler yapio bize danismadan bende gecen hafta ona dedimki yavas yavas bize devret sen sadece karar verici ol diye asil Dogru olanda o zaten... sonra kadin bana o an gayet iyi davrandi tamam falan dedi yerime bi geldim bizim haftalik kahve terminimizi komple iptal etmis mail atmis baska bisey girdi araya diye, sonrasindada ben mail attim erteliyelimmi baska bi saate yada baska bi güne geri cevap atmadi ve benimle konusmuo artik... bi tuaf oldum ya birazcikda üzüldüm sanki

E hadi inşallahhh diyelim o zamannnnnnn

iyi kuzum işte nasıl olsun çalışmaya devam ediyorm halsiz bi sekilde

İlk aylar çok normal cnm ya sonra geçiyor

bu arada çalışma saatlerini bilmiyorum ama kurumsal bir işyerinde çalışıyor isen hamileyken 7.5 saatten fazla çalışmama hakkın var biliyor musun bilmiyorum ama

ben böyle bi hakkım olduğunu 6. ayımda öğrenmiştim geriye dönük olarak hepsini çatır çatır kullanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…