- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.881
Ya bende şaşırdımGruba uğramazsam böyle karışıklık yaratırım iştene seçildi kızlar anlamadım ben
pek sevimliymişYa bende şaşırdımördek
arada geleyd,n kacırmazdınbu arada kızlar dukan express diyetine mi başladınız?
ben kaçırdım sanırım dimi
arada geleyd,n kacırmazdın
bana cok sevimli gelirrrrKiiz koala çirkin ama ahahaha yani tatlıda böyle görsel olarak panda daha güzel durur
E hadi inşallahhh diyelim o zamannnnnnnbundan sonra burdayım (iş yerindeki yoğunluğum bitti sayılır)
kızların diyetininde kıyasından köşesinden yakalarım artık
senin hamilelik nasıl gidiyor cnm çalışmaya devam mı?
Abahabvagababa cok iyi ya cirkin ordek yavrusu oldukGünaydın kizlar. Diğer grupların isminin altında hayvanlar var. Bi bizim yokkaptinn SekerPancarii bu ise bi el atın Kazan yapıyormuş ♡♡
tarçınlı süt candır öneririm. beyan sonu günü çok yoğun gidiyor bu ara da 70,10e düşmeyi başardımiyidr canim sadece reglm le savasiyorum buara gelcek ve ben sürekli biseyler yemek istiyorum dün baya baya Tatli krizim tuttu ve bugünde öyle hep biseyler yiyesim var... sen napiosun nasil gidio
Hiç gelmiyorsun ki unutuyoruz seni hepbu arada kızlar dukan express diyetine mi başladınız?
ben kaçırdım sanırım dimi
E hadi inşallahhh diyelim o zamannnnnnn
iyi kuzum işte nasıl olsun çalışmaya devam ediyorm halsiz bi sekilde
Kim dedi bizimki cirkin ordek yavrusu olsun diyePanda istiyommmmm benarıda çok tatlı olmuş agagaga
Hiç gelmiyorsun ki unutuyoruz seni hep
evet bende suan kendime bi bardak süt koydum:)... ooo masallah hadi az daha ugrasirsan cumaya 69 kesin olursuntarçınlı süt candır öneririm. beyan sonu günü çok yoğun gidiyor bu ara da 70,10e düşmeyi başardım
Uyyodum ay ben 12 bucukda kalkttim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?