- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.901
o saate Kadar uyunurmuuuuuUyyodum ay ben 12 bucukda kalkttim
Yaa keske koala deseydinizBenim lakabım ördekti gerçi hala öyleben ördek diyorum
orkide1453
@lilipit
SekerPancarii
kaptinn
@SchonerDuft
Luluuu94
@UMEYYE
@selcanmehmetcan
@munter
@Favelayn
@tugba1907
Kazen
Canım koala yoktu bana sevimli gelenler arasında penguen ve ördek vardı bide kelebekYaa keske koala deseydiniz
Ayyy bebeğim heyecanlandık birden acele cevap bekliyordu diye oldu
Ben ahahahaKim dedi bizimki cirkin ordek yavrusu olsun diye
Yok kiz o çok çirkindi inanki böyle güzel diyoruz ama görselde kötü duruyorYaa keske koala deseydiniz
Ya kizlar size simdi bisey anlatcam aslinda bi dert degilde kendimi bi tuaf hissetim belki icimi rahatlatirsiniz:)
simdi benim is yerinde bi bayan var iyi anlastim biri haftada bi gün bulusup kahve icioduk Burda is yerinde yani, bu kadin bizim yaptimiz isi yapiyo aslinda o isi tek biz yani ben ve iki arkadas yapiyoruz... zamaninda bizim chefimiz suan isden cikali yarim sene oluo ona vermis bu isi ama dedigim gibi aslinda onun isi degil ve o biseyler yapio bize danismadan bende gecen hafta ona dedimki yavas yavas bize devret sen sadece karar verici ol diye asil Dogru olanda o zaten... sonra kadin bana o an gayet iyi davrandi tamam falan dedi yerime bi geldim bizim haftalik kahve terminimizi komple iptal etmis mail atmis baska bisey girdi araya diye, sonrasindada ben mail attim erteliyelimmi baska bi saate yada baska bi güne geri cevap atmadi ve benimle konusmuo artik... bi tuaf oldum ya birazcikda üzüldüm sanki
Ya kizlar size simdi bisey anlatcam aslinda bi dert degilde kendimi bi tuaf hissetim belki icimi rahatlatirsiniz:)
sen niye kötü hissediyosun cnm o bayan senin söylediğini onu yönetiyosun gibi algılamış ama aslında sen onun iş yükünü azaltıp karar merci olmasını istemişin yanlış anlaşılma olmuş sanırım
kahve konusunu ertelemesi de komik olmuş
Kizim dedesigilde olunca uykuya sardim bendeo saate Kadar uyunurmuuuuu
Ördek iyi olmus o zamanCanım koala yoktu bana sevimli gelenler arasında penguen ve ördek vardı bide kelebek
hay masallah:)Kizim dedesigilde olunca uykuya sardim bendedaha uyyodum da eşim kaldirdi
arada geleyd,n kacırmazdın
Her gun 8 de kalkinca insan ozluyo uyhuyu zaarhay masallah:)
Hic usteleme bence demekki gercekten arkadasi olarak görmememis seni biseyden rahatsiz olduysa seninle konusabilirdi bu ne boyle cocuk gibiYa kizlar size simdi bisey anlatcam aslinda bi dert degilde kendimi bi tuaf hissetim belki icimi rahatlatirsiniz:)
simdi benim is yerinde bi bayan var iyi anlastim biri haftada bi gün bulusup kahve icioduk Burda is yerinde yani, bu kadin bizim yaptimiz isi yapiyo aslinda o isi tek biz yani ben ve iki arkadas yapiyoruz... zamaninda bizim chefimiz suan isden cikali yarim sene oluo ona vermis bu isi ama dedigim gibi aslinda onun isi degil ve o biseyler yapio bize danismadan bende gecen hafta ona dedimki yavas yavas bize devret sen sadece karar verici ol diye asil Dogru olanda o zaten... sonra kadin bana o an gayet iyi davrandi tamam falan dedi yerime bi geldim bizim haftalik kahve terminimizi komple iptal etmis mail atmis baska bisey girdi araya diye, sonrasindada ben mail attim erteliyelimmi baska bi saate yada baska bi güne geri cevap atmadi ve benimle konusmuo artik... bi tuaf oldum ya birazcikda üzüldüm sanki
Bencede bizim takima cok uygun bek dadli oldukBen ahahahaçok dadliii giiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?