- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #257.021
canım pazartesi 64 çıktım bgn 62.5Tartildin mi hic kiz insallah 2 kilo verirsin
Masallah de kizcanım pazartesi 64 çıktım bgn 62.5
Neyse o zaman hiç denemeyim. Ben süt detoksunu sevdim.Bu sefer yaramadi kuzum bilmiyombiraktim bende oysaki bi kere yapmistim 5 gunde 1700 vermistim
ördekler ne severOyle bisey yoh yalan soyleme ordekler pizza sevmezEki Görüntüle 2099825 brokoli ye
sizinki ne çözemedim
baykuşsizinki ne çözemedim
Ördekler yiyecek yerken kesinlikle suya gereksinim duyarlar ve yanlarına koyacağınız su kabından su alarak yiyeceklerini su ile birlikte yutarlar. Salatalık, marul gibi sebzelere bayılırlar. Haşlanmış nohut ve buğday da verebilirsiniz. Domates, karpuz kabuklarını didiklemeye bayılırlar. Yiyecek aralarında ise su içerler. Bir defada çok fazla miktarda yiyecek yememesi gereklidirördekler ne severonu de ondan yicim ördek borkolide sevmez
çoookk şirinnnnnnbaykuş
Evet cinim
çoookk şirinnnnnn
çok beğendim bi de çok açımEvet cinimEki Görüntüle 2099868 weğendın mi ay
canım o bir buçuk kilo haftasonu yediğim ksıırlar kekler falandı ondan gitti ama ben su 4 günde devam edeceğine inanıyorum bi de edet dönemimi atlatsam çok iyi olcak ıkı gün ziinliyim bakalım sabah spor yapmaya çalışcamMasallah de kizAy harika cok sevindim pazartesi kac olcan acaba
Olsun cumaya ekside olursun bence yineden bakalim toplam ne kadar gidecekcanım o bir buçuk kilo haftasonu yediğim ksıırlar kekler falandı ondan gitti ama ben su 4 günde devam edeceğine inanıyorum bi de edet dönemimi atlatsam çok iyi olcak ıkı gün ziinliyim bakalım sabah spor yapmaya çalışcam
söylemem süpraayyzzzznapcaz kız merak ettim
70,10 oldum kuzum bugün cız yedm vücut şaşırdı iyice pırtlayıp duruyorum
bende anlamaım ne oldu ne konuştunuz bu msj anlarım sonrakinde diye diye cık bişi anlamadımbana da açıkla pls
ben gidiyorum yine çünküm kdvler beni bekler
ördek sözü müahahahahahah yaw şaka burayı zor takip ediyorum
ördeğime sadık kalacağıma söz veriyorum
demek birileri beni ciddiye aldı@keptin gidiyimde 2555556filan ip atlayım bu gazla
Küçük bi ziyarette bulundum da kendilerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?