- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #257.001
Bunlar hep açlıktan kusumHaa jeton dusmediahahahavagagabanb
Bence ordekden hagagahajajabajBunlar hep açlıktan kusum
göreceğizkeptin ben adet sonrası 60.9 um en az
valla daha beter yaparım hepinzi ifşa ederim isimlerinizi yayarım dedikodular atarım ortaya takımı dagıtır kaçarım nasıl olsa ördekte bende artıkNapcan kız 12. Takım gibi
ben bilmem ben bugün sıkıldm kimseler yoktubaştan geleydin beraber başlardınız kızlarla yanlız ilerlemiyor dukan bence .
inşallah wc çözülsün tam sıkıntı kalmıcak hedefim 68 olcak
EL insaf y kdv beyan son günü 1 gün yok oldum laf yedim diğerleri hiç yok ben hep burdayım
malesef öyle oluyor kuzum şimdi birde yükseldin çekemeyenlerde olur
hı hı
alın size örnekVer lan ozaman ördeğimiziagahaha
Ahahababahgaahhahahgöreceğiz
valla daha beter yaparım hepinzi ifşa ederim isimlerinizi yayarım dedikodular atarım ortaya takımı dagıtır kaçarım nasıl olsa ördekte bende artık
ben bilmem ben bugün sıkıldm kimseler yoktubak tutusunca ne güzel toplandı herkes
hı hı
alın size örnekvermem artık geçti o iş hadeee
Nasil takip ediyolar o kadar kisiyi
Naaaptiiin giiiii bende iki brokoli haslicaktim şimdi agaha
AhahagfahaahahAy bende merak ettim gizliden takipmi etsem
Naaaptiiin giiiii bende iki brokoli haslicaktim şimdi agahane biçim keptinsin kızım sen
napcaz kız merak ettimbeni ciddiye alın bnce
yoksa haftaya pazartesi şoklarla karsılarsınız yeni haftayı
70,10 oldum kuzum bugün cız yedm vücut şaşırdı iyice pırtlayıp duruyorumGitti mi kilo kuzum wc cozuldu muben biraktim dukani karnim sis ve 300 gr artiydim bugun az yiyerek devam
bende anlamaım ne oldu ne konuştunuz bu msj anlarım sonrakinde diye diye cık bişi anlamadımBunlar hep açlıktan kusum
ben gidiyorum yine çünküm kdvler beni beklergöreceğiz
valla daha beter yaparım hepinzi ifşa ederim isimlerinizi yayarım dedikodular atarım ortaya takımı dagıtır kaçarım nasıl olsa ördekte bende artık
ben bilmem ben bugün sıkıldm kimseler yoktubak tutusunca ne güzel toplandı herkes
hı hı
canım pizza çekti günahıma girmeyin sakın
Oyle bisey yoh yalan soyleme ordekler pizza sevmezcanım pizza çekti günahıma girmeyin sakın
Dukan express çöp mü yaniGitti mi kilo kuzum wc cozuldu muben biraktim dukani karnim sis ve 300 gr artiydim bugun az yiyerek devam
Tartildin mi hic kiz insallah 2 kilo verirsinSekerPancarii vah bi ben kaldım dukanda inş bozmam
Bu sefer yaramadi kuzum bilmiyomDukan express çöp mü yani
Abboooo benim bit işini söylemedegöreceğiz
hı hı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?