- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.981
disiplinli takım
bizimkiler ortalıkta yok
UMEYYE orkide1453 SchonerDuft @Blacksee55 @poncikbirgelincik @Favelayn @munter ve daha sayamadıklarım
valla 1 hafta daha musade toparlandınızzz toparlandınız. yoksa ben gidicem sizi bırakıp takılın öle bi basınıza
Naptım ki ben cumaya eksiyim kız merak etme.disiplinli takım
bizimkiler ortalıkta yok
UMEYYE orkide1453 SchonerDuft @Blacksee55 @poncikbirgelincik @Favelayn @munter ve daha sayamadıklarım
valla 1 hafta daha musade toparlandınızzz toparlandınız. yoksa ben gidicem sizi bırakıp takılın öle bi basınıza
Niye kalabalıklarki. O kadar değillerdi onlar.üşenmedim saydım 51 kişiler
o ne öyle ya kimin ne yazdığı belli olmaz hepsi kilo veriyor mu acabaüşenmedim saydım 51 kişiler
keptincim ben sıkı gidiyorum adet olmadığım sürece cumaya eksiyim merak etme
Gidemezsin kendini düşünmüyorsan örseğini düşün
gidemezsinki
sende kilo alacağın için doğum sonrası ihtiyacın olacak gruba o yüzden soğutma arayı
beni ciddiye alın bnceNaptım ki ben cumaya eksiyim kız merak etme.
keptin ben adet sonrası 60.9 um en azbeni ciddiye alın bnce
yoksa haftaya pazartesi şoklarla karsılarsınız yeni haftayı
Napcan kız 12. Takım gibibeni ciddiye alın bnce
baştan geleydin beraber başlardınız kızlarla yanlız ilerlemiyor dukan bence .bundan sonra gelmeye çalışacam cnm sizin yaptığınız diyetinde ucundan yakalıcam bu hafta için haftaya diyetisyene başlıcam
inşallah wc çözülsün tam sıkıntı kalmıcak hedefim 68 olcakevet bende suan kendime bi bardak süt koydum:)... ooo masallah hadi az daha ugrasirsan cumaya 69 kesin olursun
EL insaf y kdv beyan son günü 1 gün yok oldum laf yedim diğerleri hiç yok ben hep burdayımdisiplinli takım
bizimkiler ortalıkta yok
malesef öyle oluyor kuzum şimdi birde yükseldin çekemeyenlerde olurtamam canim alismaya calisiyorum is ortaminda duygusaliga pek yer yok
Hee bek datli olduk bence ordekliaagahsgshhsgbünye alışkn olmayınca
ne kattınız bu kızın ördeğine
hı hı
Gidemezsindisiplinli takım
bizimkiler ortalıkta yok
üşenmedim saydım 51 kişiler
AbahabahhabahabNiye kalabalıklarki. O kadar değillerdi onlar.Boşver nerde çokluk orda b.kluk
Kaldırım keptini agahhaba
Disiplin sartbeni ciddiye alın bnce
Ver lan ozaman ördeğimizibeni ciddiye alın bnce
Anlamaya çalışıyorum 5 kez okudum ama yoh olmuyoKaldırım keptini agahhaba
Kaldırım mühendisi gibin ahahahhaahAnlamaya çalışıyorum 5 kez okudum ama yoh olmuyoordekden zaar kaldirim keptini ne demeh
Gitti mi kilo kuzum wc cozuldu mubaştan geleydin beraber başlardınız kızlarla yanlız ilerlemiyor dukan bence .
inşallah wc çözülsün tam sıkıntı kalmıcak hedefim 68 olcak
EL insaf y kdv beyan son günü 1 gün yok oldum laf yedim diğerleri hiç yok ben hep burdayım
malesef öyle oluyor kuzum şimdi birde yükseldin çekemeyenlerde olur
Haa jeton dusmediKaldırım mühendisi gibin ahahahhaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?