- Konu Sahibi Pinarbartu
- #25.701
canım maşallah çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim..................
teşekkür edrimm canımm :81::81:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım maşallah çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim..................
teşekkür edrimm canımm :81::81:
selinay tebrikle canım.. beni getin bu hafta ama görürsün gelecek haftaaaa sennşimdi başlıyoruz yarışaaa
![]()
ya kızlar triptofan ve esradan hala bi haber yok nerde bunlar.. tamam bildirimler özele yapılacaktı ama topiğe de hiç uğramadılar... meraklandım valaaa...bu arada bildirim yaptık ya hemen kaçamak yaptım.. öğleyin 1 porsiyon etliekmeği mideme indirivemişim.. ama şimdi çok rahatsızım...böööööööööö....![]()
selinayy canım senin kilon nekadar güzelll ideal walla :81::81:
ya kızlar triptofan ve esradan hala bi haber yok nerde bunlar.. tamam bildirimler özele yapılacaktı ama topiğe de hiç uğramadılar... meraklandım valaaa...bu arada bildirim yaptık ya hemen kaçamak yaptım.. öğleyin 1 porsiyon etliekmeği mideme indirivemişim.. ama şimdi çok rahatsızım...böööööööööö....![]()
kızlar ben kilomu burdan bildiriyorum özele yazamadığım içinnn veee
kızlar sabah erkenden namaza kalkınca bi tartıldımmmmmmmmm ve 72.0 çıktım
su bile içmeden bilerek erken saatte tartıldım.
72,0 görünce inanmadım önce
evin her köşesinde tartıldım acaba yanlışmı die ama yokkkk wallahi doğru 72,0 olmuşum şaka gibi inanamıyorummm![]()
aslı kilomu gönderdim iletilmiştir sanırsam. ya bu sadece bu haftalık değil mi özelden yazma.ben ulaşıp ulaşmadığından emin olamıyorum garanticiyim galiba görmem lazım. haftasonu izinli sayar mısın beni. 2 gün inzivaya çekilecem de.
kızlar ben kilomu burdan bildiriyorum özele yazamadığım içinnn veee
kızlar sabah erkenden namaza kalkınca bi tartıldımmmmmmmmm ve 72.0 çıktım
su bile içmeden bilerek erken saatte tartıldım.
72,0 görünce inanmadım önce
evin her köşesinde tartıldım acaba yanlışmı die ama yokkkk wallahi doğru 72,0 olmuşum şaka gibi inanamıyorummm![]()
kızlar sabah kahvaltımı yazıyorum
2. dilim k.ekmeği
k.k kadar süzme beyaz peynir
çeri domates , yeşil biber
şekersiz çay
kızlar bunun öncesinde uyanınca hemen iki bardak ılık suyum ve 30 dakika yürüyüş yaptım
ve yürürken karnımı içe çekerek yürüyorum plates hocam sölemişti göbek eritmek için birebirmiş![]()
sağol hayatımmm yaaa çok mutluyum sabah evin içinde zıp zıp zıpladım
evet isteyince oluyomuş canım ama daha önceleri diete başladığım gün bırakıyodum ama şimdi çok kararlıyımm
çünki artık hem kendime söz verdim yeni bi sayfa açtımmm hemde kendimi size karşıda sorumlu hissediyorum belki 3 gün oldu ama inan canım öyle dün patronumu doğum günüydü mesela pasta kesildi yemedim yersem kızlara ne dicem dieeee :92::92::92::92:
selinay tebrikle canım.. beni getin bu hafta ama görürsün gelecek haftaaaa sennşimdi başlıyoruz yarışaaa
![]()
selam kızlar,yaptığım kolileri tekrar açtım evi biraz topladım yoruldum attım kendimi kanepeye ......
kızlar 10 seans lpg 10 seans radyo frekans yaptıracağım 3 seans lenf drenaj toplam 1000 tl nasıl fiyatı evimin hemen karşısında yakın olması iyi olacak .........
inanamıyorum 2.olmuşuz herkes özellikle kaptancım seni tebrik ediyor bu azminn devamını bekliyorum ........
kızlaarrr hepinizi tebrik edrimm :81::81::81::81:
kızlarrrrrrrrrrrr aslııı inanamıyorum artık takımdamıyım çok teşekkür edrim gerçketen oleyy oleyyyyyy
çok mutlu oldumm artık takımdayımmm![]()
aslıı canım inan hep böyle gidecek bundan sonra söz veriyorum çünki çok kararlıyım azimliyim inan artık bişey yemeyi düşünürken kalorisi geliyo aklıma ve bennn 3 gündür bi yudum cola bile içmedim ki ben fazlasıyla tüketirdimm ama artıkk bütün abur cuburları hepsini hayatımdan kovdum gitti![]()