Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İnşallah canım kısınca çabuk gidecek gibi duruyor bakalım
Az az gidince mi daha iyi sence
Ya simdi son rakamlarin ya mesela diyelim sen 55sin 2 ay 55 kal ama hep duzenli beslen, inceldigine sahit olacaksin.
Bence cok kasma(ac kalma) neden dersen rakama ulasinca yemeye baslarsan arti olursun. Koruma dedigim tabi kacamaksiz kg isi bitince hafta bir yapabilirsin.

Allah kabul etsin kuzum kiz sen oruc tutacakmışsın niye dert ediyon yedeğini sahurda ne yicin
3gündür orucum iki gün daha tutacam inşallah
Ama oruç tutarken veremiyorum çok nedense geçen hafta da tuttum 4gün ama sadece 300 gr gitti
Sahuru kahvaltı tarzı yapcam omlet kaşarlı peynir zeytin bir dilim ekmek elma ve 2ceviz yemeyi düşünüyorum süt için küçük bir kase şekersiz hoşaf biraz fıstık ezmesi kendim yaptım... Nasıl

Sağol canım teşekkürler
Bu arada takıma ne zaman dönüyorsun

Biskuvi yedin diye ekmegi cikarabilirsin yumurtani bi daha fazlalatirsin super olur bence karbonhidrat dengelenmis olur ama oruc olcan acıkır msn ki ekmek yemesen aslinda cok guzel sahur menun olsun kuzum 300 de gayet iyi gitsin de yavas gitsin

Biskuvi yedin diye ekmegi cikarabilirsin yumurtani bi daha fazlalatirsin super olur bence karbonhidrat dengelenmis olur ama oruc olcan acıkır msn ki ekmek yemesen aslinda cok guzel sahur menun olsun kuzum 300 de gayet iyi gitsin de yavas gitsin
Evet bende düşündüm ekmeği çıkarmayı ama iftardan önce bide Jillian yapıyorum aç karnına dayanamazsam

Allah kabul etsin kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…