- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #257.241
Coh mutsuz ama halinden memnun değal benceÇakma aslan olmuş
Ya simdi son rakamlarin ya mesela diyelim sen 55sin 2 ay 55 kal ama hep duzenli beslen, inceldigine sahit olacaksin.İnşallah canım kısınca çabuk gidecek gibi duruyor bakalım
Az az gidince mi daha iyi sence
Bende karamel yapmistm aklima geldi ya modaydi ya haahahahahahahahAhahahaghajahahahahha 5 gun surdu sari sevdam ona yanarimeviriyom yoh gıvırıyom yoh yahışmiyir
Eki Görüntüle 2100150 Neden bunlar basima geliyir
3gündür orucum iki gün daha tutacam inşallahAllah kabul etsin kuzum kiz sen oruc tutacakmışsın niye dert ediyon yedeğini sahurda ne yicin
Sen niye ona dukan dedin3 gune bi tadimlik seker hakki ver kendine hem nefsini köreltirsin hem de her gun yememis olursun bugun accik kabak tatlısı yidin 3 gun yoh tamam mi
Ni var kiz her gune yeni bi gida ekleniyo ya protein sute iyi olma miSen niye ona dukan dedin
Ama sen yisil gözlusun benim nereme sariBende karamel yapmistm aklima geldi ya modaydi ya haahahahahahahah
Sağol canım teşekkürlerYa simdi son rakamlarin ya mesela diyelim sen 55sin 2 ay 55 kal ama hep duzenli beslen, inceldigine sahit olacaksin.
Bence cok kasma(ac kalma) neden dersen rakama ulasinca yemeye baslarsan arti olursun. Koruma dedigim tabi kacamaksiz kg isi bitince hafta bir yapabilirsin.
Biskuvi yedin diye ekmegi cikarabilirsin yumurtani bi daha fazlalatirsin super olur bence karbonhidrat dengelenmis olur ama oruc olcan acıkır msn ki ekmek yemesen aslinda cok guzel sahur menun3gündür orucum iki gün daha tutacam inşallah
Ama oruç tutarken veremiyorum çok nedense geçen hafta da tuttum 4gün ama sadece 300 gr gitti
Sahuru kahvaltı tarzı yapcam omlet kaşarlı peynir zeytin bir dilim ekmek elma ve 2ceviz yemeyi düşünüyorum süt için küçük bir kase şekersiz hoşaf biraz fıstık ezmesi kendim yaptım... Nasıl
Hahahahahaah cok cirkinsinAma sen yisil gözlusun benim nereme sariEki Görüntüle 2100153 yetewwww
Ni var kiz her gune yeni bi gida ekleniyo ya protein sute iyi olma misebze meyve hergun ekleniyo ekmek de var nisasta bile var
Evet bende düşündüm ekmeği çıkarmayı ama iftardan önce bide Jillian yapıyorum aç karnına dayanamazsamBiskuvi yedin diye ekmegi cikarabilirsin yumurtani bi daha fazlalatirsin super olur bence karbonhidrat dengelenmis olur ama oruc olcan acıkır msn ki ekmek yemesen aslinda cok guzel sahur menunolsun kuzum 300 de gayet iyi gitsin de yavas gitsin
Bilmiyorum ki cnmm.Sağol canım teşekkürler
Bu arada takıma ne zaman dönüyorsun
Bende bir iki haftaya sarıya boyatacağım. İlk defa o rengi kullanacağım bakalım bende nasıl duracak.Coh mutsuz ama halinden memnun değal bence
Allah kabul etsin kuzum.3gündür orucum iki gün daha tutacam inşallah
Ama oruç tutarken veremiyorum çok nedense geçen hafta da tuttum 4gün ama sadece 300 gr gitti
Sahuru kahvaltı tarzı yapcam omlet kaşarlı peynir zeytin bir dilim ekmek elma ve 2ceviz yemeyi düşünüyorum süt için küçük bir kase şekersiz hoşaf biraz fıstık ezmesi kendim yaptım... Nasıl
Amin inşallah canımAllah kabul etsin kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?