- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #257.281
Goz kirpmaaa garip
Disiplinimiz için
İyi fikir
Kötünün iyisiGoz kirpmaaa garip
Nasil gidiyo grup ne alemde ortalamalar nasilll
Uyari almissiniz isteKötünün iyisi
Sarı kart ne oluyor? Sarı kartımız var mış
Sayılır hepsi her zaman değil amaUyari almissiniz iste
Uyeler nasil aktifmi
Anladim canim.. sen yaz gelmeden mezun olursunSayılır hepsi her zaman değil ama
bu dukani ben kendi kafama gore cevirdm cnmSen yapamazsin ki ama canm... sen dukan guc2 seklinde beslenebilirsin bebegin daha kucukmus en az 7 8 aylik olsa emziriyosan tabi.. yani senin gunluk meyven olmasi gerekiyor. Sebze protein bugday haftalik nisasta var gbi
daha ne kadar kurabikszlige dayananilirim bilmiyrm3 gune bi tadimlik seker hakki ver kendine hem nefsini köreltirsin hem de her gun yememis olursun bugun accik kabak tatlısı yidin 3 gun yoh tamam mi
yok partism yapmadm. Yani normal kati sekilde yapmadm. o gun nisafrlige gittim kisrlar borekleri midete indrdmilkgunu yapmasaydi neyse ben karismim yaaa gene
Havalimibu dukani ben kendi kafama gore cevirdm cnmtan dukan degil adi havali oyle takiliyirum
daha ne kadar kurabikszlige dayananilirim bilmiyrm
yok partism yapmadm. Yani normal kati sekilde yapmadm. o gun nisafrlige gittim kisrlar borekleri midete indrdm
hee ya havaliiHavalimihee tamm rahatladimmmmmm
Iyiyiizzz karrrr bekliyo oynucakmishee ya havalii
sen napiyonn prenses nasil
oyy yirm ben onun minnis elleriniiIyiyiizzz karrrr bekliyo oynucakmis
Kizima nazar degdi ya hasta olmuyodu mikroplar saldiriya gecti bu kisaman sen dikkat et bebis kucuk kimse yaklasmasin
Ya nereye gitsek kapip geliyoruz 10kisi gorsem 9 u hasta zaten oyuzden bulasiyo malesf...oyy yirm ben onun minnis elleriniikuzularn sansina kar gelemedi cok gexmis olsun cabuck iyilessin ins
Ahh yarama tuz bastinn
Ver lan ozaman ördeğimiziagahaha
Anlamaya çalışıyorum 5 kez okudum ama yoh olmuyoordekden zaar kaldirim keptini ne demeh
aynen cnm havada mikrop varYa nereye gitsek kapip geliyoruz 10kisi gorsem 9 u hasta zaten oyuzden bulasiyo malesf...
Yarana tuz basmiyim direk soylee ne varki
Napiyosun kizlarr
Ayyy allahim bu kiz kalpten goturdetecekk :)) bu nasi yaratik tobe tobee :)))Kizlar slogamiz belli unutmuyoruzEki Görüntüle 2099866
Napim gecmisi okuyorum midem bulaniy iyi değilim bugun tuzlu tuzlu siyler yedim bulantidan ama yarin yimecem bi turlu hapa alismadi vucud galiba ne zormus bulanti hic tadim yok haakizi uyutmya calisyrum cnm sen necyapiyrsn nasilsn
Sen protein diyeti detoksu gibi yapmadinsa hic sen cok güzel kalici kg verirsin tavsiye ederim. Biz sık arada uyguladigimizdan cok olumlu sonuc alamayabiliruz yoksa bende protein diyetinde cok güzel kg verdimdi..O zaman kişiden kişiye değişiyor demek
bulanti fena tabi cnm. leblebi tavsoye ederim bana cok iyi gelir hem saglikli daNapim gecmisi okuyorum midem bulaniy iyi değilim bugun tuzlu tuzlu siyler yedim bulantidan ama yarin yimecem bi turlu hapa alismadi vucud galiba ne zormus bulanti hic tadim yok haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?