Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sen yapamazsin ki ama canm... sen dukan guc2 seklinde beslenebilirsin bebegin daha kucukmus en az 7 8 aylik olsa emziriyosan tabi.. yani senin gunluk meyven olmasi gerekiyor. Sebze protein bugday haftalik nisasta var gbi
bu dukani ben kendi kafama gore cevirdm cnmtan dukan degil adi havali oyle takiliyirum

3 gune bi tadimlik seker hakki ver kendine hem nefsini köreltirsin hem de her gun yememis olursun bugun accik kabak tatlısı yidin 3 gun yoh tamam mi
daha ne kadar kurabikszlige dayananilirim bilmiyrm

ilkgunu yapmasaydi neyse ben karismim yaaa gene
yok partism yapmadm. Yani normal kati sekilde yapmadm. o gun nisafrlige gittim kisrlar borekleri midete indrdm

Havalimi hee tamm rahatladimmmmmm

Iyiyiizzz karrrr bekliyo oynucakmis
Kizima nazar degdi ya hasta olmuyodu mikroplar saldiriya gecti bu kis aman sen dikkat et bebis kucuk kimse yaklasmasin
oyy yirm ben onun minnis elleriniikuzularn sansina kar gelemedi cok gexmis olsun cabuck iyilessin ins

Ahh yarama tuz bastinn

Ya nereye gitsek kapip geliyoruz 10kisi gorsem 9 u hasta zaten oyuzden bulasiyo malesf...
Yarana tuz basmiyim direk soylee ne varki
aynen cnm havada mikrop var

insanlar cok anlayissiz koca koca insanlara disardn geldiklernde el yikamalari gerektigini ogretrmedik. bebegi opmemelerini vs vs. cok dertliyim bu konuda. Kimseyi kirmak istemedikce ben paramparca oluyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…