- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #257.541
hemen yok et onlari en iyisi hatta esine yedir:)ne bilim tatlılara kızıyorum o ayrı ama yemek miktarına bişi diyemiyorum pek
inşallah evde halen duruyor D:
Yoook ben kıyamam agahabaAksam yemegi portakalli ordek
bak sende farkındasın dimi bosuna deil yani ugrasımhakli suan takim b erbat durumda ben bile mezun halimle dikat ediom cikolata yiyom tamam ama onun yerine hic yemek yemiom meselaaaa
haklisin canim haftalardir Sabit herkez bende fark ettim tamam bende hic örnek bi yarismaci olmadim ama en azindan takimdayken acik acik biseyler veriodum
Eki Görüntüle 2100569 Beceremiyom diyom anlasana
Eki Görüntüle 2100570
Yeni sildigim yerlere kusmak mi
Uyandin mi sonunda yemeğa seni behlediydimYoook ben kıyamam agahaba
normal insanlar gibi yiyo onlarda kuzum fazlası herkese zararne bilim tatlılara kızıyorum o ayrı ama yemek miktarına bişi diyemiyorum pek
inşallah evde halen duruyor D:
hangisini yesin ki çok almışızhemen yok et onlari en iyisi hatta esine yedir:)
bana değişik geliyor süt üretiyor ya vücutlarınormal insanlar gibi yiyo onlarda kuzum fazlası herkese zarar
arkandayim sonuna Kadar canikommmbak sende farkındasın dimi bosuna deil yani ugrasım
bak sende farkındasın dimi bosuna deil yani ugrasım
her yerlerlere hemde
ben gidersem başkası gelirde ben siz toparlanın diye ugrasıyorum takım fazla gevsediburdayııım ev temizliyorum canım. Bende elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum hatta eşim sinir oluyor ne var bu telefonda diyor adam. Gitme kuzum bir yere naparız sensiz.
ozaman komsulara dagithangisini yesin ki çok almışız
su içince yetiyobana değişik geliyor süt üretiyor ya vücutları
arkandayim sonuna Kadar canikommm
Eki Görüntüle 2100581
Sinirleniyom bah
ben şu 2 gündür yoğunum giremiyorumNe diyim soyle de diyim hadi ha ne diyimnapiyim ne diyim ne dicem hi nasil desem ne diyim
Sen gidersen bu takim kapanir ben herkese bunu diyim benceben kaptan olarak başa gecemem o zamanim yok benim bu hafta esim gündüz evde degil diye geliyom ama ben cogu zaman yokum kaptinn yoksa takim kapanir
poncikbirgelincik SchonerDuft orkide1453 @tgb1907 @selcanmehmetcan Buki_89 UMEYYE @Bir garip @Favelayn munter ve unuttugum kim varsa
komşu ilişkilerim yok kuzum benimozaman komsulara dagit
Ayyy yerim seni tipe bak ahhhhh hadi yiyekUyandin mi sonunda yemeğa seni behlediydimEki Görüntüle 2100579 hadi gel
yemesinler o zamansu içince yetiyobide normalden az yemeyince bence yani. ama bazı insanların farklı tabiiii
ay bilmiyom yinede her akşam tatlılar börkler şart değil bence
ay bak ne buldm sabrinanın amcası
Valla bizim komsudan ses yok bu ara zaten pek evde degil 15 20 dk suruyorya bende ip atlamak istiyorum ama aşağıya çok ses gitmiyor mu ki ondan çekiniyorum
hepte o garibimde patlıyo olay
Canım gevşememek için evime misafir almamaya çalışıyorum hatta haftasonu bile yemeğe gitmemeye çalışıyorum. Ama şehirdışına gidip geldiğimde yalan yok çok sarsılıyorum. Bir haftam boşa gidiyor nerdeyse. Bugün tartıda fazla çıkmamak için sıvı besleniyorum. İnşallah daha çok dikkat edeceğim.ben gidersem başkası gelirde ben siz toparlanın diye ugrasıyorum takım fazla gevsedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?