- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #257.521
neyse bugün toparlarsin kesin:)diyet yamuldu gerçi az da olsa wc yi düzenledi iyi yönünden bakarsak
Disiplin istiyo soz dinlensin fazla paylasim yapilsin istiyonoldu kizlar yakaptinn gitmekmi istiyosun?
Benimde boy 1651 senede 57 ye indim sonra 1 sene koruyup 52 ye indim 6 ayda falan
Tamam kuzum hepsini yapamasanda aralarindan secer yaparsınkaptinn iki gündür biraz kaçırdığım doğru oruç açınca gözüm dönüyor
Nereye gidiyorsun ne oldu ki
SekerPancarii hareketleri bilmiyorum internetten araştırıp yapmayı denerim inşallah
Kızlar bidaha yazın bi sporları tüm alıntılarım gittiLuluuu94 600 ıp 30 punaimi alayim
Ordek sozuyse inanirimçok iyi yaa süpersin
o zaman temmuz-agustos gibi 62 olmak çokta hayal değil benim için
c.tesi diyetisyen randevum var 3 aylık bi paket aldım bakalım burda takip orda takip başarabilirim inşallah
ilk az yeme sözü benden olsun hemi de ördek sözü
Benimki 25 dk stepper 39 dk fitness
öle işteEki Görüntüle 2100556 Ne demeh no
gitmek istemiyorum ama takımda düzen yok baksana kacamkalar yapılıyo artılar sabitler kimse kendime bi düzen vereyim demiyonoldu kizlar yakaptinn gitmekmi istiyosun?
hahagahadgahshas SAhahahhahahavavaghaharkadasina demis ya selana koy cocugunun ismini 3 ismin birlesimi diye o gunden sonra arkadaşı konusmamis onlan ahahhahahahahahhah
kaçırmak önemli değil kuzum. kimse telafi etmye calışmıyo. yani aman artı cıkmıyaym takım etkilenmesini gibi bi durum yokkaptinn iki gündür biraz kaçırdığım doğru oruç açınca gözüm dönüyor
Nereye gidiyorsun ne oldu ki
SekerPancarii hareketleri bilmiyorum internetten araştırıp yapmayı denerim inşallah
öle işte
gitmek istemiyorum ama takımda düzen yok baksana kacamkalar yapılıyo artılar sabitler kimse kendime bi düzen vereyim demiyo
sende su sporuna puanınıda ekleBenimki 25 dk stepper 39 dk fitness
Ahahahahahhahah
sende su sporuna puanınıda ekle
yemicem benEki Görüntüle 2100560
Anneyle düzgün konus etini çimdiririm gel sofraya diyom
bir garip in mesajlarına girip ordan puan listesine bakabilirsin bibiğimEki Görüntüle 2100562 Puğanı ahlımda tutamiyom
Ordek sozuyse inanirimoo super diyetisyenle daha cabuk ve duzenli verirsin belki de
hakli suan takim b erbat durumda ben bile mezun halimle dikat ediom cikolata yiyom tamam ama onun yerine hic yemek yemiom meselaaaaDisiplin istiyo soz dinlensin fazla paylasim yapilsin istiyo
gitmek istemiyorum ama takımda düzen yok baksana kacamkalar yapılıyo artılar sabitler kimse kendime bi düzen vereyim demiyo
yemicem benkusarım bak
bir garip in mesajlarına girip ordan puan listesine bakabilirsin bibiğim
ne bilim tatlılara kızıyorum o ayrı ama yemek miktarına bişi diyemiyorum peksen yorum yap kuzu niye yapmıyosn bariz hatalar olabiliyo bazen. mesela yedikleri tatlılar eksik olan yogurt salata mezeler kahvaltıda eksikliklerrrr
inşallah evde halen duruyor D:neyse bugün toparlarsin kesin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?