Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benimde boy 165 1 senede 57 ye indim sonra 1 sene koruyup 52 ye indim 6 ayda falan

çok iyi yaa süpersin
o zaman temmuz-agustos gibi 62 olmak çokta hayal değil benim için
c.tesi diyetisyen randevum var 3 aylık bi paket aldım bakalım burda takip orda takip başarabilirim inşallah
ilk az yeme sözü benden olsun hemi de ördek sözü

Ordek sozuyse inanirim oo super diyetisyenle daha cabuk ve duzenli verirsin belki de

kaçırmak önemli değil kuzum. kimse telafi etmye calışmıyo. yani aman artı cıkmıyaym takım etkilenmesini gibi bi durum yok

Disiplin istiyo soz dinlensin fazla paylasim yapilsin istiyo
hakli suan takim b erbat durumda ben bile mezun halimle dikat ediom cikolata yiyom tamam ama onun yerine hic yemek yemiom meselaaaa
gitmek istemiyorum ama takımda düzen yok baksana kacamkalar yapılıyo artılar sabitler kimse kendime bi düzen vereyim demiyo

haklisin canim haftalardir Sabit herkez bende fark ettim tamam bende hic örnek bi yarismaci olmadim ama en azindan takimdayken acik acik biseyler veriodum

evet herkesler anlayıp hak verdiğine göre sorun yok demektir
UMEYYE nerdeeee
burdayııım ev temizliyorum canım. Bende elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum hatta eşim sinir oluyor ne var bu telefonda diyor adam. Gitme kuzum bir yere naparız sensiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…