Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

su içince yetiyo bide normalden az yemeyince bence yani. ama bazı insanların farklı tabiiii
ay bilmiyom yinede her akşam tatlılar börkler şart değil bence

ay bak ne buldm sabrinanın amcası
Ben ölü ben iptal ajahahhahahahahha

menüler akşam paylaşıllıyo zaten kuzum ama bakıyorum kimse kimseye yorum yapmıyo belli kişiler yapıyo sadece
e ne anladm ben o menüyü yazmaktn kimse eleştirip yorum yapıp yanlışlarımı söylemicekse
Tmm keptincigim ben de yorum yapayim menulere pek karismak istemem ben hevesi kirilmasin kimsenin diye ama artik yapacam grup olarak cidden iyi veremiyoruz pek ciddi degiliz yarin sonuclara bakalım bi de haftaya cumaya hedef belirleyelim liste yapalim bakalim kimlere hedef titruracak en azindan hedefe yaklasalim

@tgb1907 canım alt komşuma sordum ses gelmediğini söyledi. Ama çıplak zeminde değil halının üstünde atlıyorum.

en azından bi çaban var dimi ? ugrasıyosun ama işte normalde dikkat edilse bu sekilde olmaz misafirliğe gidince hepimiz aynıyız cok sert mizaca sahip değilsek reddedemiyoruz malesef ve yiyoruz sonra eve gelince ugrasss

Arkadaşlar izinliyim bugün misafirlerim var aksama da gelecek bakin iki gundur bozmadım millet karsimda yiyir aksama aglayan pasta yaptim yemiycem çünkü bi parca alsam 3 dilim falan gotururum pazar gunu yaptım bi haftadir onu atmaya calisiyorum don dolas ayni nokta milet karsimda yiyor yemiyorum misafir fulan bahame etmeyelim surda iki ay siksak cidde ideal kilomuza ulasiruz gruba katilalai bir buçuk ay oldu biraz degisseydim 58 olmustum kesin hadi kacamak yapmayalim odul filan kilo verince yapariz

karısmak değil bu sonucta takımda herkesin biribirine karsı sorumlulukları var. yani mesela sen UMEYYE yüüznden ceza alabilirsin veya senin yüzünden umeyye alabilir gibi. ceza şahsi verilmiyo bütün takıma veriliyo

en azından bi çaban var dimi ? ugrasıyosun ama işte normalde dikkat edilse bu sekilde olmaz misafirliğe gidince hepimiz aynıyız cok sert mizaca sahip değilsek reddedemiyoruz malesef ve yiyoruz sonra eve gelince ugrasss
Çabam var tabi deli gibi spor yapıyorum ama eskisi gibi değil vücudum. 30 dan sonra zor oluyor vermesi gerçekten. Gittiğim yerdede aslında ayıp olmasın diye geri çevirmiyorum ama sonra işte pişman oluyorum. Neyseki fazla gidip gelmiyorum komşulara yoksa ipin ucu kaçardı. Bu arada 4 cm incelmiş belim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…