- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #257.561
Ben ölü ben iptal ajahahhahahahahhasu içince yetiyobide normalden az yemeyince bence yani. ama bazı insanların farklı tabiiii
ay bilmiyom yinede her akşam tatlılar börkler şart değil bence
ay bak ne buldm sabrinanın amcası
Tmm keptincigim ben de yorum yapayim menulere pek karismak istemem ben hevesi kirilmasin kimsenin diye ama artik yapacam grup olarak cidden iyi veremiyoruz pek ciddi degiliz yarin sonuclara bakalım bi de haftaya cumaya hedef belirleyelim liste yapalim bakalim kimlere hedef titruracak en azindan hedefe yaklasalimmenüler akşam paylaşıllıyo zaten kuzum ama bakıyorum kimse kimseye yorum yapmıyo belli kişiler yapıyo sadece
e ne anladm ben o menüyü yazmaktn kimse eleştirip yorum yapıp yanlışlarımı söylemicekse
ben şu 2 gündür yoğunum giremiyorum
Ayyy yerim seni tipe bak ahhhhh hadi yiyek
:) benimde yok vallah... yada en iyisi annene giderken ona götür buhafta gidersen yanikomşu ilişkilerim yok kuzum benim
en azından bi çaban var dimi ? ugrasıyosun ama işte normalde dikkat edilse bu sekilde olmaz misafirliğe gidince hepimiz aynıyız cok sert mizaca sahip değilsek reddedemiyoruz malesef ve yiyoruz sonra eve gelince ugrasssCanım gevşememek için evime misafir almamaya çalışıyorum hatta haftasonu bile yemeğe gitmemeye çalışıyorum. Ama şehirdışına gidip geldiğimde yalan yok çok sarsılıyorum. Bir haftam boşa gidiyor nerdeyse. Bugün tartıda fazla çıkmamak için sıvı besleniyorum. İnşallah daha çok dikkat edeceğim.
EveeeeeeeeeetEki Görüntüle 2100548
Az yicenize söz veriyo msnz gizlar
karısmak değil bu sonucta takımda herkesin biribirine karsı sorumlulukları var. yani mesela senTmm keptincigim ben de yorum yapayim menulere pek karismak istemem ben hevesi kirilmasin kimsenin diye ama artik yapacam grup olarak cidden iyi veremiyoruz pek ciddi degiliz yarin sonuclara bakalım bi de haftaya cumaya hedef belirleyelim liste yapalim bakalim kimlere hedef titruracak en azindan hedefe yaklasalim
Bencede sen boyle olacan mesela ben seni severim yine de 9 ay sonrabence coh hoşşş D
Ordek sozuuuuEveeeeeeeeeet
Çabam var tabi deli gibi spor yapıyorum ama eskisi gibi değil vücudum. 30 dan sonra zor oluyor vermesi gerçekten. Gittiğim yerdede aslında ayıp olmasın diye geri çevirmiyorum ama sonra işte pişman oluyorum. Neyseki fazla gidip gelmiyorum komşulara yoksa ipin ucu kaçardı. Bu arada 4 cm incelmiş belimen azından bi çaban var dimi ? ugrasıyosun ama işte normalde dikkat edilse bu sekilde olmaz misafirliğe gidince hepimiz aynıyız cok sert mizaca sahip değilsek reddedemiyoruz malesef ve yiyoruz sonra eve gelince ugrasss
Ay tam bi ana bakışı ahahahah ne goydun lan gafanaEki Görüntüle 2100598 Ben tokum hadi sen ye
eveeet datlı duzlu yağlı yemiycik göbeğimizi eriteciğikEki Görüntüle 2100548
Az yicenize söz veriyo msnz gizlar
Ay tam bi ana bakışı ahahahah ne goydun lan gafana
Aaa geçmiş olsun canım bişeyin yok inşallahmerdivenlerden yuvarlanmak suretiyle düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?