- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #257.641
sanırsın aramızda 10 yas varKucugum ben o doneme gelmedim heraldeama acemi cadiyi coh severdim sabrina cakmasi
bnm yegenler tuhaf aşk ve maviyi seviyolarNiye izlemedin kız elele tutuşup selena selena selena diye dalga geçerdik. Yeğenlerim sağolsun annemlere çok gelirlerdi orda mecbur izliyorduk işte
bnm biraz uzak ama umarım bende olurumİste ben boyle olmah istiyom
Off hatunlara bak yaa. Bende olacam böyle
o baklavayı yersenOff hatunlara bak yaa. Bende olacam böyle
Koklarım bende
SağolEki Görüntüle 2100638
Meyveyi de ihmal itmemek lazim oturun hadi herkese bi dilim portakal
Ay bilmiyom hic izlemedim sabrinayisanırsın aramızda 10 yas var
bnm yegenler tuhaf aşk ve maviyi seviyolar
Demi gözüm görmesinfırının içine koy göz görmez unutursun eve gidince bende öyle yapayım bende de var ama yemiyom ben sevmim hiç
napsın ikiside yakısıklıAy bilmiyom hic izlemedim sabrinayibenim kiz da kara sevda faniydi hala burak ozcivit ve batman arasinda karar veremiyo ikilemde cocuh
Bende ay sihirli anneme bayilirdih bide ruhsar ahahahahahahnapsın ikiside yakısıklıbiz sinirli annem iziliyoduk bide bnm orta okul zamanları sıla vardı onu izlioduk hergn
Yoo yerken aklima bile gelmedi ama yine de normal yedimİse yaradi miEki Görüntüle 2100631 az ye
Kıskanıyolar beni baklava yiyip kilo alayım diye getirmişler.o baklavayı yersenal olursun
Olsun biz hem dogururuh hem fit oluruhbnm biraz uzak ama umarım bende olurum
ay ruhsar dimiiiiBende ay sihirli anneme bayilirdih bide ruhsar ahahahahahahsilaya da bayilirdim tokasindan aldiydik aplamla
Yoo yerken aklima bile gelmedi ama yine de normal yedim
yarın güzel bi kilo verirsen 1 dilime izin vercm sözKıskanıyolar beni baklava yiyip kilo alayım diye getirmişler.Sanırsın angelinayım koca totomu niye kıskansınlar.
Valla yemiyecem
Hee giz onu izlerdim ahahabahhaay ruhsar dimiiiibide bu programlar vardı BBG falan semrayla ata nın oldugu program
Afiyet olsun güzel menüMenumu paylasiyirum
Saat 10
Sabah mantarli yimurta ve peynir peynir yarinmis ama bugum sandim turp ve maydoniz
Saat 2 de bir bardak tarcinli sut ve 1 portakal
Aksam 5.30
Bir kepce sehriye corbasi
Bir kase yogurt
Yesil fasulye yemegi
Salata
En fazla 1 elma daha yeriim
Birazdan kahve ve soda icicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?